TALTUTA PÖRRÖISYYS

Olivatpa luonnolliset hiuksesi tai niihin tekemäsi muotoilu suora, kihara tai laineikas – pörröisyyttä ei hiuksiin kaivata. Parhaat keinot taltuttaa ylimääräinen pörröisyys hiuksista on pestä ne anti-frizz shampoolla ja hoitoaineella. Helposti pörrööntyvät hiukset kaipaavat myös paljon kosteutusta. 

Redkenin Frizz Dismiss shampoo ja hoitoaine siloittavat hiuksen pinnan ja tekevät siitä vähemmän pörröisen. Shampoo ja hoitoaine kosteuttavat hiusta ja tekevät hiuksesta kiiltävän ja helpommin selvitettävän. 

VINKKI KOTIIN:

Jos hiuksesi pörrööntyvät helposti, älä hankaa niitä pesun jälkeen pyyhkeellä kuivaksi vaan puristele hiuksia hellävaraisesti. Hankaus nimittäin pörröttää hiuksia vain entisestään. 

 

ILMAVAA TUUHEUTTA 

Muotovaahto sopii kaikenlaisten hiusten muotoiluun. Muotovaahto luo ilmavuutta ja tukea niin suoraan kuin kiharaankin hiukseen. Sillä saa volyymia myös niin lyhyeen kuin pidempäänkin hiukseen. 

Sebastianin Mousse Forte -vahva muotovaahto antaa hiuksille tuuheutta ja ilmavuutta. Vahva muotovaahto antaa hiuksille voimakkaampaa pitoa ja ilmavuus säilyy hiuksissa pitkään. Muotovaahto sopii jokaisen kampauksen pohjatuotteeksi. 

NÄIN KÄYTÄT:

Levitä muotovaahtoa pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Levitä vaahto hiuksen tyveen, mutta myös latvoihin. Föönaa hiukset tämän jälkeen kuivaksi puhaltamalla föönillä hiuksia poispäin päänahasta. Voit myös föönata hiukset pää alaspäin, jolloin saat reilusti ilmaa hiuksen tyveen. 

 

 

SILEYTTÄ JA KIILTOA GEELILLÄ 

Geeli tuli tutummaksi useammalle Curly Girl -trendin myötä, jossa hiuksia muotoiltiin geelin avulla. Geeli ei siis ole ainoastaan lyhyiden hiusten ja miesten vaihtoehto. Voit siloittaa ja viimeistellä geelillä esimerkiksi tiukan ponnarin tai nutturan. Pieni määrä geeliä siloittaa myös pörröiset hiukset ja taivuttaa kaksihaaraiset mukaan kampaukseen. 

Wellan EIMI Pearl Styler geeli sopii kaikille hiustyypeille. Lämmitä geeli ensin käsien välissä ja annostele vasta sitten hiuksiin. Geeli on tuotteena todella pitkäkestoinen, sillä aivan pienikin määrä riitää hiusten muotoiluun. 

KOKEILE:

Tulevalle pikkujoulukaudelle sopii juhlatyyliksi taaksekammattu kampaus, joka pysyy parhaiten juhlahumussa mukana geelin avulla. Levitä hiuksiin pieni määrä geeliä ja kampaa hiukset taakse. Viimeistele kiinnitys hiuslakalla. Ota Zendayan näyttävästä kampauksesta mallia.  

 

RENTOUS ON VALTTIA 

Luonnollinen ja rento muotoilu jatkaa edelleen trendien kärjessä. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi raudalla muutaman kerran taivuteltu hius ei ole menossa trendisuuntauksissa minnekään. Etenkin pitkään hiukseen sivuosioiden pehmeä taivuttelu saa kampauksen heti näyttämään viimeistellymmältä vaikka aikaa kuluu tyylin toteuttamiseen kiireisenä arkiaamuna korkeintaan viisi minuuttia. 

Cutrinin Muoto extra strong pump hairspray -hiuslakalla viimeistelet luonnolliset laineet. Pumppulakka on kosteampaa kuin aerosol-pullon hiuslakka, joten pumppulakka tarjoaa myös tiukan tuen mihin tahansa kampaukseen. 

OTA MALLIA:

Ota mallia tanskalaisesta tyylitaiturista Pernille Teisbaekista, joka on tämän hiustyylin kiistaton kuningatar.  

 

Teksti ja tuotekuvat: Eevis Liedes

Kuvat: All Over Press


Tuotenosto:

Cutrin Muoto 200ml Extra Strong Pump Hairspray pumppukiinne–28012513


 


Tuotenosto:

Redken Frizz Dismiss shampoo 300 ml–36982002


 


Tuotenosto:

Redken Frizz Dismiss Conditioner hoitoaine 250 ml–36982051


 


Tuotenosto:

Wella Professionals EIMI Pearl Styler muotoilugeeli 100 ml–6824036


 


Tuotenosto:

Sebastian Mousse Forte muotovaahto 200ml–185942