Syksyn hiuslookit by Wella Eimi

Wella EIMI -tuotteilla luot käden käänteessä näytöslavoilta tutut kampaukset niin toimistoon, romanttisille illallistreffeille kuin rockfestareillekin. 

Wella 

Viileä ja skarppi bisnestyyli

Sugar Lift -TUUHEUTTAVA SOKERINEN RAKENNESUIHKE Suihke, joka tuo velttoihin hiuksiin sormissa tuntuvaa rakennetta, tuuheutta ja kiiltoa. Käytä föönauksen alle tyvikohotukseen, kuivien hiusten rakennemuotoiluun ja kiharan pohjalle. 


Mistify me Strong –KESKIVAHVA HIUSKIINNE Käytä kampauksen kiinnittämisen lisäksi myös kampauksen työstämiseen. Sis. lämpösuojan. 


Dry ME -KUIVASHAMPOO Kuivashampoo luo rakennetta, eliminoi rasvaisuuden ja tuuheuttaa hiuksia. Antaa hiuksille “seuraavan päivän tunteen”. Sisältää tärkkelyspitoista tapiokauutetta, joka toimii rakenteenantajana. 

Tuotenosto:

Wella Professionals EIMI Sugar Lift rakennesuihke 150 ml–6824031

Wella Professionals EIMI Dry Me kuivashampoo 65 ml–6824069


 

Wella 

Grungea ja särmää

Ocean Spritz -TUUHEUTTAVA SUOLAINEN RAKENNESUIHKE Suihke, joka tuo velttoihin hiuksiin silminnähtävää paksuutta ja karhean rouheaa rakennetta. Mattainen lopputulos. Suihkuta föönauksen alle antamaan voimakasta tyvikohotusta tai kuiviin hiuksiin, pöyhi ja anna kuivahtaa. 

Extra Volume –TUUHEUTTAVA MUOTOVAAHTO Nyt entistä napakampi ja kiinteämpi koostumus. Natural Volume: kevyempi voimakkuus, Extra Volume: vahvempi voimakkuus. 

Rugged Texture –SEMIMATTAINEN MUOTOILUPASTA Keskivahva mattainen muotoilupasta kevyen veistoksellisiin kampauksiin. Joustava koostumus on helppo työstää hiuksiin. Pakattu tuubiin, joten kätevä ja siisti käyttää! 

Pearl Styler -MUOTOILUGEELI Tuttu, suosittu keskivahva geeli joustavaan rakennetta tuovaan muotoiluun. Antaa hiuksille upean helmiäiskiillon. Kuivien tai kosteiden hiusten käsinmuotoiluun. Voidaan käyttää myös lyhyissä tai polkkapituisissa hiuksissa föönauksen alla. 

Tuotenosto:

Wella Professionals EIMI Ocean Spritz merisuolasuihke 150 ml–6824039

Wella Professionals EIMI Rugged Texture muotoilupasta 75 ml–6824035

Wella Professionals EIMI Pearl Styler muotoilugeeli 100 ml–6824036


 

Wella 

Herkän romanttinen kiharaneito

Boost Bounce –KIHARAVAAHTO Alkoholiton muotovaahto kiharalle hiukselle. Tuo kiharat kauniisti esille antaen lisää kiiltoa. Poistaa pörröisyyttä ja silottaa kiharan hiuksen pintaa. Kosteusuojan ansiosta pitää kiharat kauniina pidempään. 

Curl Shaper –KIHARAVOIDE Geeli viimeistelemään ja tekemään kiharista kiiltävät. Jättää hiukset uudelleen muotoiltaviksi ja kimmoisiksi. Kosteusuojan ansiosta kiharat pysyvät kauniina pidempään.

 

Tuotenosto:

Wella Professionals EIMI Nutricurls Boost Bounce muotovaahto 300ml–37227024

Wella Professionals EIMI Nutricurls Curl Shaper kiharanvirkistäjä 150ml–37227023


 

Osta Wella-tuotteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä