Syksyn 2020 trendivärit huokuvat 70-luvun tunnelmaa

Kaipaatko piristystä pukeutumiseen? Inspiroidu voimakkaista syysväreistä! 

Syksyn 2020 trendikkäimmät värit hehkuvat 70-luvun hengessä. Lämpimät oranssit, murretut keltaiset ja täyteläiset ruskeansävyt säväyttävät syyspukeutumisessa. Syksyn väriloistoon kuuluvat myös voimakkaat kuosit. Unohda siis hillitty ja hallittu – ole rohkeasti räväkkä!

Tutustu trendiväreihin ja täydennä vaatekaappisi syksyn hehkuvimmalla muodilla. Ihanat syysuutuudet löydät Sokos-tavarataloista ja sokos.fi-verkkokaupasta.

Osta naisten muotia > 


Pukeutumistrendit syksyllä 2020

 

Valitse suosikkisi syksyn retroväreistä!

Tänä syksynä villiinnytään 70-luvun väreistä ja materiaaleista! 

Yksi syksyn ehdottomista must-hankinnoista on oranssi neule. Mikä olisikaan ilmojen viiletessä ihanampaa kuin kietoutua lämpöä huokuvan neuleen syleilyyn. Oranssi toimii loistavasti tummansinisen ja trendikkään ruskean kanssa.

Myös sametti tekee paluun tänä syksynä. Etenkin ruskea sametti on nyt trendikkäämpi kuin koskaan. Väri ja materiaali näkyvät syksyllä niin housuissa kuin hameissa. Valitse suosikkisi tai ota molemmat!Tuotenosto:

Marc OPolo hame–44226047

Vero Moda culottehousut–45068523

Vagabond Frances kävelykengät–42909005


 

Syksyn trendivärit naisten pukeutumisessa   

Keltainen tuo syyspukeutumiseen pirteyttä. Murrettu sinapinkeltainen ihastuttaa niin takeissa kuin asusteissakin ja tuo värinpilkahduksen pimenevään syksyyn.

Myös kuosit henkivät syksyllä vahvasti 70-lukua. Hameissa ja mekoissa nähdään sekä geometristä kuviota että herkempää kukkakuosia. Helmoissa tarkenet pitkälle ilmojen viiletessäkin, kun asustat hameet ja mekot paksuilla sukkahousuilla ja lämpimillä neuleilla.

Värien on sanottu vaikuttavan myös myönteisesti mielialaan. Pukeutumalla omiin lempiväreihin arkeen voi saada lisää iloa ja energiaa. Vietitpä sitten arkea kotona tai ihmisten ilmoilla, nauti väreistä!


Tuotenosto:

Flare Collection duffelitakki–44323015

Tommy Hilfiger Amia hame–44348091

Pieces Jira kaulaliina–46764001


Osta naisten muotia >

Black Friday -tärpit miehille

Black Friday lähestyy! Pian tehdään taas laadukkaita hankintoja edulliseen hintaan. Olisiko aika päivittää vaatekaappi talvea varten, hankkia asu pikkujouluihin tai valmistautua joulunviettoon? Katso tärppimme miehille ja tule tekemään edullisia laatuostoksia Sokokselle sekä sokos.fi-verkkokauppaan Black Fridayna 27.11.! Kaikki normaalihintaiset tuotteet sekä jo alennetut muodin tuotteet –25 % 27.11. ajan Sokoksella, Emotionissa sekä sokos.fi-verkkokaupassa.

Sivun alkuun