Kesä on ehkä kulunut kevyemmässä meikissä, nyt monella on edessään paluu toimistolle, joten pitkäkestoinen ja helppokäyttöinen meikkivoide kiinnostaa. Meikkivoiteen valinnassa kannattaa pitää mielessä oma ihotyyppi. Omalle ihotyypilleen parhaiten sopiva meikkivoide on nimittäin se kaikista pitkäkestoisin. 

Esittelyssä kahdeksan erinomaista meikkivoidevaihtoehtoa syksyyn. Löydät suosikkisi ihotyyppisi, voiteen peittävyyden ja halutun lopputuloksen mukaan.  

 

By Raili Pro Glow Foundation 

Parhaimmillaan: Kuivalla tai ikääntyneellä iholla 

Lopputulos: Ohut koostumus antaa iholle kevyen tasoituksen. 

By Railin kevyt ja ihoa hoitava meikkivoide on suunniteltu etenkin aikuiselle iholle. Voiteessa ei kuitenkaan missään nimessä ole ikärajaa, meikkivoide on kuitenkin erinomainen erityisesti kuivalle iholle, sillä siinä on paljon kosteuttavia ainesosia. 

Kevyt voide tasoittaa ihon sävyä kauniisti ja poistaa hyvin punaisuutta ja kirjavuutta. Voide on hyvin kosteuttava, joten lopputulos on kuulas ja kaunis. Kuivalla iholla kosteuttava meikkivoide on se kaikista kestävin, sillä kosteuden avulla voide säilyy kauniin näköisenä pitkän päivän. 

Sävyjä meikkivoiteessa on neljä, joten ihan kaikille tästä ei löydy sävyä, mutta monelle kuitenkin. 

 

Mádara Skin Equal Soft Glow Foundation 

Parhaimmillaan: Normaalilla, kuivalla, pintakuivalla ja sekaiholla

Lopputulos: Peittää hyvin ihon virheet ja epätasaisuudet, tuntuu silti kevyeltä

Mádaran meikkivoide on luonnonkosmetiikan parhaimpia meikkivoiteita. Tiukkana kakkosena tulee seuraavaksi mainittu Zuiin meikkivoide. Mádara vetää pisimmän korren sävyvalikoimassaan, joka on upean kattava. Valikoimaa on aivan vaaleasta hyvin tummaan. 

Meikkivoide peittää ihon epäpuhtaudet hyvin ja tasoittaa iholta kirjavuutta ja punaisuutta, mutta vaikka peittävyys onkin hyvä, voide ei silti tunnu raskaalta iholla. Täyteläisempi voide on kuitenkin ihoa selkeästi hoitava ja kosteuttava, joten kosteusvoiteen kanssa voi olla maltillinen aamuisin. Lopputuloksena on ihanan hehkuva iho, joka ei kuitenkaan ole rasvaisen kiiltävä. 

 

Zuii Organic LUX Luminescent Liquid Foundation

Parhaimmillaan: Kuivalla, pintakuivalla ja normaalilla iholla sekä sekaiholla 

Lopputulos: Tasoittaa ja antaa kauniin kuulauden iholle. 

Hoitava meikkivoide peittää enemmän kuin esimerkiksi By Railin meikkivoide, mutta kyseessä on silti kevyesti peittävä voide. Meikkivoide taittaa kuitenkin punaisuutta todella tehokkaasti vaikka koostumus onkin ohut.  

Meikkivoiteelle on haluttu ihonhoidolliset ominaisuudet ja se täydentääkin ihonhoito vaikka onkin virallisesti meikki. Voiteen alle voi kerrostaa sen verran ihonhoitotuotteita kun iho tuntuu tarvitsevan. 

Sävyjä on vain kolme, joten toivottavasti niitä tulee valikoimaan pian lisää. 


Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup 

Parhaimmillaan: Kuivalla, pintakuivalla ja normaalilla iholla sekä sekaiholla 

Lopputulos: Peittää ja tasoittaa hyvin sekä tekee ihosta kauniin hehkuvan. 

Kosteuttava meikkivoide, joka sopii erityisen hyvin pintakuivalle ja kuivalle iholle, mutta on hyvä myös sekaiholla. Voide peittää todella hyvin; epätasaisuus, näppylät ja punaisuus peittyvät helposti. Iho näyttää kauniin kuulaalta. 

Voide tuntuu peittävyydestä huolimatta kuitenkin kevyeltä kasvoilla. Meikkipohja pysyy hyvin paikoillaan, joten voide on varmasti monelle luottokumppani arkeen. Voidetta saa levitettyä helposti sormin tai siveltimellä. 

Sävyjä on 18, joten omansa löytää valikoimasta varmasti. Aurinkosuojakerroin 45 on hyvä suojaus iholle vielä loppukesän auringonsäteiltä.  


Sensai Flawless Satin Foundation

Parhaimmillaan: Rasvoittuvalla, normaalilla ja sekaiholla 

Lopputulos: Samettisen mattainen lopputulos, joka peittää hyvin. 

Monelle ihotyypille sopiva meikkivoide, pintakuivalla iholla voide voi kiinnittyä kuiviin kohtiin, mutta kokeilu kannattaa! 

Meikkivoide sisältää valoaheijastavaa puuteria, joka tasoittaa ihoa ja hävittää sen tekstuuria - iho näyttää sileämmältä ja kuulaalta, ilman kiiltoa. Voiteesta jää iholle samettisen mattainen lopputulos, joka pysyy hyvin, mutta on luonnollisen näköinen. Puuteria ei välttämättä tarvitse meikkivoiteen lisäksi, kuivalla, normaalilla ja sekaiholla ainakaan.

Meikkivoiteen peittävyys on hyvä ja voide levittyy helposti millä tahansa levitysmenetelmällä. Sävyjä on kahdeksan, joten valikoimaa on hyvin. 

 

Lumene CC Cream

Parhaimmillaan: Sopii kaikille ihotyypeille

Lopputulos: Keskipeittävä ja luonnollinen, mutta upean tasainen. 

Tämä voide ei ole bestseller turhaan! Koostumusta ja sävyjä on aiemmasta suursuosikista päivitetty, mutta uudistettu versio ei jää edellisen varjoon – päinvastoin. Edullisen valikoiman varma tähtituote, joka sopii aivan kaikille. Koostumus näyttää kauniilta jokaisella ihotyypillä ja peittävyys riittää moneen eri tarpeeseen. 

Meikkipohja on luonnollisen mattainen, mutta ei liian kuiva. Voide sisältää aurinkosuojan ja kuusi eri sävyä, jotka sekoittuvat todella helposti keskenään jos vuodenaikojen vaihteessa sävyä tarvitsee säätää. Voide on ihana loppukesän helppo tuote. 

Meikkivoiteen sisältämä puolukkauute hoitaa punaisuuden aiheuttajaa ihossa, samalla kun voide tasoittaa ihon pinnan. Voiteessa on siis paljon ihoa hoitavia ominaisuuksia samassa. 


Urban Decay Stay Naked Weightless Liquid Foundation

Parhaimmillaan: Rasvoittuvalla ja sekaiholla 

Lopputulos: Todella ohut ja pitkäkestoinen koostumus.  

Tämä meikkivoide vahvistaa väittämän, että ohuemmat kerrokset tuotteita pysyvät meikissä aina paremmin ja pidempään kuin paksut kerrokset. Todella ohut koostumus levit