Suosittu Superdry nyt Sokoksissa

Lifestyle-brändi Superdry on myynnissä Sokoksen verkkokaupassa sekä kaikissa myymälöissä lukuun ottamatta Sokos Helsinki ja Tampere. Superdry'lta löytyy laadukkaita ja siistejä, mutta samalla mukavan rentoja vaatteita huppareista collegemekkoihin. Katso valikoima ja hanki itsellesi jotain kivaa uutta kesäksi!
Superdry sai alkunsa vuonna 2003 Julian Dunkertonin ja James Holderin inspiraatiomatkalla Tokioon ja oli ensin vain miehille suunnattu merkki. Ensimmäinen Superdry-myymälä avattiin Lontoon Covent Gardenissa vuonna 2004. Räätälöidyt leikkaukset, pehmeä puuvilla, vintage-tyyliset pesukäsittelyt sekä ikoniset, käsityönä valmistetut kuosit luovat yhdessä perustan tulevaisuuden klassikoille. 
Superdryn ensimmäinen mallisto naisille lanseerattiin vuonna 2005. Miestenvaatteiden rinnalle luotiin muodikkaita päällysvaatteita, denimiä ja räätälöityjä vaatteita sekä naisellisia mekkoja ja tyylikkäitä neuleita. Tuoksu-, silmä- ja aurinkolasi- sekä kellomallistojen myötä Superdry on saavuttanut aseman todellisena lifestyle-brändinä. 
Brittein saarilta maailmanlaajuiseen suosioon noussut tavaramerkki on laajentunut viiden t-paidan mallistosta, mukaan lukien David Beckhamin yllä nähty suosittu Osaka 6 -malli, yli 500 tuotetta sisältäviin sesonkimallistoihin. Superdryn tuotteita myydään nykyään yli 100 maassa niin Euroopassa, Aasiassa, Yhdysvalloissa kuin Kanadassakin.

Sokoksella Superdry on myynnissä kaikissa myymälöissä lukuun ottamatta Sokos Helsinki ja Tampere.Tuotenosto:

Superdry Tianamidi mekko–36290586

Superdry Highwayman Trucker farkkutakki–36290595

Superdry College Applique collegehousut–36315547

Superdry Honeycomb Tarp reppu–36290632Tuotenosto:

Superdry Mountain Tech Zip huppari–36290616

Superdry Vintage Logo t-paita–36290519

Superdry Track and Field collegemekko–36290572


Osta Superdry-tuotteita >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä