Osta hajuvesiä edullisesti Sokoksen alesta

Suosikkituoksut Sokoksen alesta edullisesti

Jos joulupukki ei tuonut lempituoksuasi, kannattaa kurkata alekoriimme! Sokoksella, Emotionissa ja sokos.fi-verkkokaupassa on nyt valtava määrä suosikkituoksuja mahtavin alehinnoin. 


Osta alekosmetiikkaa >


Kukkaistuoksujen ystävää ilahduttavat tuoksut, jotka tuovat tuulahduksen kevään ja kesän kauneimmilta kukkakedoilta. Lancôme Pôeme EdP on klassinen ja elegantti tuoksu, jossa on mimosan ja vaniljan vivahteita. Supersuositussa Lancôme Miracle EdP:ssä kukkaiset tuoksuvivahteet on yhdistetty pirteästi pippurin kanssa. Boss Ma Vie EdP:n kukkaistuoksu rakentuu kaktuksenkukan ja vaaleanpunaisten ruusunnuppujen ympärille. 


Tuotenosto:

Lancôme Miracle EdP tuoksu 30 ml–296504

Lancôme Pôeme EdP tuoksu 30 ml–296506

Hugo Boss Ma Vie EdP tuoksu 30 ml–4280003


Itämaiset tuoksut ovat runsaita ja tuoksuvat iholla pitkään. Niissä käytetään tyypillisesti perinteisiä itämaisia ainesosia, kuten mausteita, suitsukkeita, pihkaa ja myskiä sekä lisäksi mm. vaniljaa. Lancôme Hypnôse EdP on harmoninen ja viehättävä itämainen tuoksu, josta löydät vetiverin, kärsimyskukan ja vaniljan vivahteita. Paco Rabanne Olympéa EdP Intense on jumalainen yhdistelmä kukkaista raikkautta ja suolaisen vaniljan vetovoimaa. Myös Michael Korsin suosittu ja sensuelli Wonderlust EdP kuuluu orientaalituoksujen perheeseen.

 


Tuotenosto:

Lancôme Hypnôse EdP tuoksu 30 ml–296503

Paco Rabanne Olympéa Intense EdP tuoksu 30ml–21661038

Micheal Kors Wonderlust EdP tuoksu 30 ml–17456534Osta miesten hajuvesiä edullisesti alesta

 

Alesta löydät myös paljon suosittuja miesten tuoksuja huippuedulliseen hintaan. Klassisen hienostunut Ted Baker Travel Tonic Ag EdT on pakattu moitteettoman tyylikkääseen hopeanväriseen pulloon ja sen tuoksussa on orvokinlehtiä, viileää eukalyptusta ja savuista nahkaa – täydellinen herrasmiehen tuoksu siis! Tommy Hilfigerin amerikkalainen klassikkotuoksu Tommy EdT on raikas ja luonnollisen seksikäs. Vai oletko villin ja rohkean Calvin Klein Eternity Flame EdT:n tyyppiä? Tule testaamaan tuoksuja ja löydä uusi tuoksu piristämään talven arkea!Tuotenosto:

Ted Baker Tonic Ag Silver Travel EdT tuoksu 25ml–38945025

Calvin Klein Eternity Flame for Men Edt tuoksu 30 ml–35186003


Katso kaikki aletuotteet >

Katso alekuvasto >

Osta naisten tuoksuja >

Osta miesten tuoksuja >


Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä