Sukkahousut ja alusvaatteet naisten työpukeutumisessa

Syksyn saapuessa työpukeutuminen vaatii lämpöisempiä asuvalintoja. Syksy on muutenkin hyvä aika päivittää omaa vaatevarastoa uusilla sukkahousuilla sekä alusvaatteilla, jotta pukeutuminen olisi mahdollisimman miellyttävää kiireisessä arjessa. Tutustu Sokoksen sukkahousu- ja alusvaatetarjontaan sekä hyödynnä merkkien edut.

Osta naisten alusvaatteita > 
Osta sukkahousuja > 


Norlyn Comfy -sukkahousut Sokokselta

Mukavuus ennen kaikkea: Norlyn Comfy -sukkahousut

Kuuluvatko sukkahousut jokapäiväiseen työpukeutumiseesi? Nauti niistä nyt mukavasti! Uudet Norlyn Comfy -sukkahousut ovat nimensä mukaisesti mukavat yllä. Käytännöllisyyttä sukkahousuihin tuo niiden leveä, mutta puristamaton vyötärönauha. Sukkahousuja löytyy kahdella paksuudella: 50 denier, jotka on valmistettu 82 % kierrätyskuidusta, sekä 100 denier, joiden kierrätyskuidun pitoisuus on peräti 90 %.

Norlyn-sukkatuotteet 20 % alennuksella S-etukortilla 24.8.–6.9.

Osta Norlyn-tuotteita >Vogue Curvy Line -sukkahousut Sokokselta

Kurvit kunniaan: Vogue Curvy Line -sukkahousut

Kurvikkaamman naisen työpukeutumisen ei tarvitse olla rajoittunutta – sukkahousut kuuluvat kaikille! Vogue Curvy Line -sarjan sukkahousut on suunniteltu erityisesti kurvikkaiden naisten vartalolle. Tuotteissa on huomioitu erilaiset ratkaisut täydelliseen istuvuuteen, hankaamattomuuteen, joustavuuteen ja hengittävyyteen: sarjan mallistoa ja tuotteita on kehitetty yhteistyössä kuluttajaraadin ja koekäyttäjien kanssa.

Curvy Line -sukkahousutuotteet istuvat mukavasti erityisen joustavan ja pehmeän neuloksensa vuoksi. Sukkahousuissa on moderni puolimatta ja sileä pinta sekä kauniit yksityiskohdat. Tuotteiden istuvuus on saatu aikaan erityisneulonnalla ilman erillistä takakiilaa, jolloin tuotteiden käyttömukavuus yhdistyy eleganttiin ulkonäköön. Curvy Line -sarjasta löytyy klassiset hienosukkalaadut 20, 40 ja 60 denierin vahvuuksissa.


Tuotenosto:

Vogue Curvy 60den sukkahousut–43793507

Vogue Curvy 20den sukkahousut–43814502

Vogue Curvy 40den sukkahousut–43814503Actuellen pitsiset rintaliivit ja alushousut Sokokselta


Pitsiunelmia syksyyn: Actuelle-alusasut

Jos syksyn kiire sekä koleus alkaa ahdistaa ja kaipaat hyvää fiilistä arkeen, piristä itseäsi kauniilla alusvaatteilla. Pitsiset alusvaatteet ovat klassinen, varma valinta ja ovat parhaimmillaan myös miellyttävät. Actuelle-alusvaatteet ovat mukavia yllä ja sopivat myös toimistovaatteiden alle. Varma pukeutuja valitsee ylle perinteiset mustat tai ihonväriset alusvaatteet. Muotitietoiselle puolestaan löytyy aluspukeutumista kauden trendisävyssä, fuksianpunaisessa.


Tuotenosto:

Actuelle Anna rintaliivit–39680501

Actuelle Anna Maxi Control alushousut–39680502

Actuelle Anna kaarituelliset rintaliivit–151793

Actuelle Anna Tai Taianna alushousut–152088

Actuelle Anna kaarituellinen rintaliivi–10194501

Actuelle Anna Tai alushousut–43905007Calvin Klein alusvaatteet Sokokselta


Käytännöllistä ja rentoa: Calvin Klein -alusvaatteet 

Parhaimmillaan alusvaatteet ovat monikäyttöiset, ja soveltuvat monen eri asuvalintojen kanssa. Varaa vaatekaappiisi ainakin yhdet olkaimettomat rintaliivit ohuempia kauluspaitoja tai juhlapukeutumista varten. Calvin Kleinin valikoimasta löydät rintaliivit, joista voit irrottaa kätevästi olkaimet pois.

Kun etätyöpäivä on edessä, on rennompi pukeutuminen sallittua. Kotipukeutumiseen voi varautua kevyemmillä alusvaatteilla. Toppimainen yläosa käy rintaliiveistä antamalla pienen tuen, mutta mukautuen etätyöpäivään – työskentelitpä pöydän ääressä tai sohvalla löhöten.

Calvin Klein -rintaliivit ja -alushousut 20 % alennuksella S-Etukortilla 24.8.–6.9. välisenä aikana.


Tuotenosto:

Calvin Klein olkaimettomat rintaliivit–18262011

Calvin Klein Lift bralette–16806025

Calvin Klein alushousut–19978003

Calvin Klein string alushousut–18262015Marks & Spencerin alushousut ja rintaliivit sekä muotoilevat alushousut Sokokselta

Näyttävään työpukeutumiseen: Marks & Spencer -alusvaatteet  

Nauti näyttävästä muodista myös työpäivinä! Joskus tärkeä palaveri tai tilaisuus vaatii vetämään ykköset ylle. Lempimekko tai -hame sujahtaa mukavasti ylle oikeiden alusvaatteiden kanssa. Marks & Spencer -merkin valikoimasta löytyy muotoilevia alusvaatteita, jotka silottavat sopivasti ja antavat lempeän tuen. Monipuolisesti käytettävät rintaliivit on hyvä omistaa formaalimpaa työpukeutumista varten ja antaa mahdollisuuden käyttää erilaisia yläosia ilman rintaliivien saumojen ja olkaimien kuultamista läpi.

Marks & Spencer -alushousut ota 3, maksa 2. Koskee yksittäin myytäviä alushousuja.

Tuotenosto:

M&S Waist Sculpt™ Medium Control muotoilevat alushousut–5637193

M&S Waist Sculpt™ Medium Control muotoilevat alushousut–42270003

M&S Light Control muotoilevat alushousut–35138001

M&S Firm Control muotoileva alusmekko–40213011

M&S muotoileva alushame medium control–40212009

M&S Multiwear rintaliivit–31887071Tutustu Sokoksen naisten muodin valikoimaan > 

Kauden suosikkeja naisille >