Sukella kukkaisaikaan – kukkakuosit valloittavat nyt naisten muodissa

Kevät aurinko lämmittää jo ihanasti. Ensimmäiset kukat alkavat aueta niin kukkapenkissä kuin vaatekaapissasi, sillä nyt on aika pukeutua kukkaloistoon! 

Kukat, hedelmät, marjat ja lehdet valtaavat muotitietoisten vaatekaapit. Valikoimiimme on saapunut ihania kukkakuoseja muun muassa Marimekolta ja Smashed Lemonilta. Ja valinnanvaraa löytyy – kenties sytyt raikkaan keltaisesta kukkamekosta tai ehkä mieleesi on jokin vehreä asuste.

Inspiroidu hedelmällisestä muodista ja tutustu upeisiin uutuuksiin! 

 

uusi ihana kukkamekko

Villipuutarha vaatekaapissa

Hempeän romanttinen, valloittavan keltainen, ihanan arkinen, näyttävän juhlava… Sokokselta löydät kukkakuoseja moneen makuun. Kukat ja hedelmät koristavat niin mekkoja, paitoja, hameita, laukkuja, koruja – kaikkea mahdollista, joten jokaiselle löytyy taatusti jotain!

 

Smashed Lemon mekko

Kukkia ja hedelmiä löydät myös Smashed Lemonin valikoimasta. Tämän Sokokselle saapuneen uutuusmerkin vaatteet tunnistat naisellisista leikkauksista ja herkullisista väreistä. Kevään vetovoimaisimmat uutuusasut löydät kaikista tavarataloista ja sokos.fi -verkkokaupasta.

Osta naisten vaatteita >

 

 

Osta Marimekon kukkamekko

Valmistaudu kesään kukkamekolla

Valmistaudu tulevaan kesään ja hanki itsellesi jo nyt ihana kukkamekko arkeen ja juhlaan! Kukkamekkojen kulta-aika alkaa keväällä ja jatkuu aina kesään asti. Jos et vielä tarkene käyttää mekkoa paljain säärin, niin ota avuksi sukkahousut tai polvisukat ja pue päälle kaunis villaneule tai ryhdikäs, hieman pidemmän mallinen bleiseri. Kesän tullen pärjäät hyvin pelkässä mekossa ja kauniissa kesäkengissä.

Marimekon polvitituisessa Varista-mekossa kukat kukkivat kepeän pastellisissa väreissä. Laadukas mekko sopii vaikka juhla-asuksi, sillä suomalainen design on aina tyylikäs valinta kevään juhliin.

Osta mekkoja > 

Tuotenosto:

Gerry Weber kukkamekko–36562001

Calvin Klein Kukkamekko–40407624

Marimekko Pistokas mekko–43253048

Marimekko Huokaus Tähtiniitty mekko–42623022

 

kukallisia kenkiä ja asusteita Sokokselta

Hedelmälliset yksityiskohdat

Hempeät kukat ja pirteät hedelmät löytyvät nyt myös tämän sesongin kengistä ja asusteista. Ne ovatkin mitä mainioin keino lisätä kukkaloistoa pukeutumiseen. Kiedo kaulallesi esimerkiksi sitruksinen silkkihuivi, heitä olalle söpö Unikko-laukku tai laita korvaan kauniit kukkakorut. Löydä oma tapasi nauttia kukkaloistosta.

Osta naisten asusteita >

Osta naisten kenkiä > 

Tuotenosto:

Marimekko Roosa Mini Unikko laukku–42829001

Aarikka Esikko korvakorut–42545036

Aventura huivi–43067001

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä