Kestävästi kotimaista – Sokos on täynnä suomalaisia huippubrändejä

Suurin ja sinivalkoisin suomalainen tavarataloketju jo vuodesta 1952. Meiltä löydät muun muassa nämä kotimaiset klassikkobrändit ja nousevat tähdet!


Lumene on kotimaisen kosmetiikan huippumerkki, jonka kauneusfilosofia kumpuaa Suomen rikkaasta luonnosta ja valon vuotuisesta syklistä. Lumene hyödyntää tuotteissaan pohjoisen luonnon raaka-aineita vastuullisesti ja kestävästi, osassa tuotteista niiden pitoisuus on jopa 99 %. Raaka-aineiden ytimessä ovat muun muassa puhdas arktinen lähdevesi, koivunmahla, lakka ja erilaiset marjat.

Lue testiryhmän kokemuksia Lumenen Ajaton-sarjasta >> 
4 vinkkiä: Herätä ihosi säteilemään valoa >>

 Lahtelainen Luhta on valmistanut urheiluvaatteita jo vuodesta 1907. Yritys tunnetaan modernista pohjoismaisesta designista ja trendikkäistä vaatteista, mutta samalla se on pitänyt juuristaan kiinni: vaatteissa on säilytetty niiden käyttömukavuus, täydellinen istuvuus ja suoja. Kaikki mitä aktiivinen elämäntyyli suomalaisessa luonnossa vaatii.

Tutustus Luhdan vaatteisiin >>

 


Myssyfarmi on suomalainen design-yritys, joka valmistaa uniikkeja Myssyjä suomenlampaan luomuvillasta. Lähes merinovillan veroinen villa on kotimainen supermateriaali, jonka luontaiset mustan, valkoisen ja ruskean sävyt ovat äärimmäisen kauniita. Kaikki Myssyt neulotaan käsin Pöytyällä paikallisten eläkeläisrouvien puikoissa. Myssyistä on kovaa vauhtia tulossa myös kansainvälinen muotitrendi, ja Myssyfarmin villa-asusteita myydään nyt jo 15 maassa!

Valitse oma Myssysi >> 

Suomessa suunnitellussa Makia-vaatemerkissä rentous, tyylikkyys ja laatu kulkevat käsi kädessä. 

Vaatteet ovat saanet vaikutteita Hietalahden telakalta. Uudessa mallistossa onkin sopivasti rouheutta ja katu-uskottavuutta sekä siistiä asiallisuutta ja käytännöllisyyttä. Makia on nappivalinta nuorekkaille  miehille ja naisille. Mallistoissa nousee erityisesti rennot takit, trikoopuserot ja neuleet.

Lue myös: Muumit ja meri Makian inspiraationa >>

 


Nanso on suomalaisen vaatedesignin klassikko. Nanson ajattomat kuosit ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen, ja yrityksen ydinajatus on todellakin tätä päivää: kotimaisuus, vastuullisuus, laatu ja ajattomuus. Kauniit vaatteet on tehty kestämään käyttöä ja ne valmistetaan aina vastuullisesti laadukkaista materiaaleista korkealla ammattitaidolla.

Tutustu Nanson muotiin >> 
Marimekko
tunnetaan ympäri maailmaa omaperäisistä väreistään ja kuvioistaan. Vuonna 1951 visionaarisen Armi Ratian perustamaa Marimekkoa on kutsuttu yhdeksi maailman ensimmäisistä todellisista lifestyle-brändeistä, joka yhdistää muodin, asusteet ja kodinsisustuksen yhdeksi ainutlaatuiseksi elämäntavaksi. Tuotteita valmistetaan kestävän kehityksen ajatuksella ja tuoden iloista kauneutta jokaiseen arkipäivään. 

Katso Marimekon uusimmat tuotteet >> Fiskars
tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita arjen ratkaisuja puutarhanhoitoon, ruoanlaittoon ja askarteluun. Vuonna 1649 perustettu Fiskars on Suomen vanhin yritys, jonka tuotteet ovat tuttu näky niin suomalaisissa kodeissa kuin ulkomaillakin. Uuden Norden-keittiövälinesarjan juuret ovat Pohjolan luonnossa ja ruoanvalmistusperinteissä. Suomessa valmistetuissa tuotteissa yhdistyy perinteiset ja ensiluokkaiset mineraalit, nykyaikainen teknologia sekä viimeistelty, tyylikäs ja toiminnallinen muotoilu.

Tutustu mm. palkitun Hard Face -sarjan tuotteisiin >>
Arabia on yksi Suomen tunnetuimmista ja rakastetuimmista tuotemerkeistä. Jo yli 140 vuoden ajan Arabialla on ollut vahva sija suomalaisissa kodeissa kattaen sekä arjen että juhlan. Ihastu esimerkiksi graafiseen Mainio-sarjaan, jonka kuvio kaunistaa arjen ateriat. Pieneen tilaan pinottava astiasto palvelee niin arjessa kuin juhlassa. Mainio-astiasto on lisäksi toimiva valinta omaa pesää rakentavalle.

Osta Arabian tuotteita >>
Naisten perustama Kalevala Koru on ollut jo 80 vuoden ajan Suomen rakastetuin koru. Korut ovat kotimaista käsityötä – ne valmistetaan Helsingissä Kalevalan omalla korutehtaalla ja raaka-aineissa suositaan mahdollisimman paljon suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Muotoilu saa inspiraationsa tarinoista, ihmisistä, luonnosta ja ilmiöistä.

Osta Kalevara Koruja >> 

 Aarikka on vuonna 1954 perustettu suomalainen yritys, jonka muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista, pyöreästä muodosta ja puusta. Suunnittelun lähtökohtana ovat aina olleet suomalainen luonto ja metsä, ja tuotteet valmistetaan pääsääntöisesti puusta ja muista luonnonmateriaaleista. Suuri osa Aarikan koruista tehdään käsityönä suomalaisissa kodeissa sekä työllistymistä tukevissa työkeskuksissa.

Tutustu Aarikan upeaan muotoiluun >>

 Suomalaisen sisustusbrändi Annon juuret ovat syvällä skandinaavisessa elämäntavassa. Kauniissa tuotteissa käytetään runsaasti villaa, pellavaa ja puuvillaa, jotka tekevät sisustuksesta luonnonläheistä, ajatonta ja rentoa. Anno haluaa luoda tuotteita, joiden kanssa on hyvä elää. 

Osta Annon tuotteita >>

 LUMI on suomalainen asusteita valmistava brändi, jonka tuotteista huokuu kauneus, kimallus ja käytettävyys. Materiaalina on huippulaadukas nahka, joka yhdistettynä tarkasti hiottuihin yksityiskohtiin, graafisiin elementteihin ja elinvoimaisiin väreihin luo uniikin lopputuloksen. 

"We believe in consuming less, but better."

LUMI-laukut Sokoksen verkkokaupassa >>

 


Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat - Rosy Dawn 15ml–17993018

Luhta Oskari parka–30297041

Myssyfarmi Muffi villapipo–31835009

Makia Sea Tote kassi–30968516

Nanso Pouta tunika–23922040


Tuotenosto:

Marimekko Räsymatto pussilakana 150x210 cm–23591541

Fiskars Norden pata 4 l–32094512

Arabia Mainio Sarastus muki 0,3L, mustavalkoinen–27727021

Kalevala Koru Hehku Roosa nauha korvakorut–32227021

Aarikka Karpalo korvakorut–3320023Tuotenosto:

Anno Taival-villamatto 80x200cm beige–30665509

LUMI Venla pikkulaukku–28685509

Kalevala Koru Haave korvakorut tapilla–14306006

Luhta Isla toppatakki–25884004

Arabia Muumi tarjoilukulho 23cm Alkuperää kunnioittaen–31030524Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä