Sokos mukana Viettele Vaatteilla -deittiohjelmassa

Syksyn trendikkäin deittiohjelma starttaa 4.9. MTV:n kanavilla, juontajana suloinen Shirly Karvinen.  Brittiläisen ITV:n Dress to Impress -ohjelmakonseptiin perustuva tosi-TV-sarja yhdistää pukeutumisen ja deittailun. 


Sarjan kymmenessä jaksossa kolme deittiehdokasta kohtaa haasteen, jossa mitataan shoppailutaitoja ja tyylitajua. Sokoksen pukeutumisneuvojan avustuksella stailataan sinkku X, joka valitsee seuralaisensa vaatteiden perusteella. 

Kohtaavatko kemiat, osuvatko tyylit yhteen, tuleeko parista match? Sarjaan kannattaa tutustua jo muodin vuoksi. Trendsettereille on luvassa herkkupaloja ja muodin huippubrändejä Sokoksen valikoimasta. Seuraa sarjaa syyskuussa Avalla, uusinnat esitetään MTV:llä ja Subilla.

Juontajana on missikaunotar ja radiopersoona Shirly Karvinen. Hauska ja pirteä Shirly pitää fiiliksen katossa ja inspiroi makutuomarina. Hänet nähdään syksyn aikana TV:n puolella useammassakin sarjassa. 

Sinkkujen hiukset stailataan Wellan tuotteilla ja meikki ja ehostus on toteutettu We Care Iconin tuotteilla. Mukana tämän hetken kuumimpia muodin brändejä, mm. Turo Tailor, Soyaconcept, Noisy may, Object, PIECES, Y.A.S, Hugo Boss, Makia, Levi’s  ja Adidas. Nauti syksyn persoonallisimmista muoti- ja kauneusvinkeistä sekä trendeistä.

Viettele vaatteilla on kuvattu Sokos Helsingissä ja vaatteiden sovitus kuvataan Sokos Hotellissa ja itse deitti-illallinen nautitaan S-ryhmän ravintolassa. 

Sivun alkuun