Kiitos hyvän mielen joulukertomuksista!  

Metsästimme jälleen jouluisia hyvän mielen tekoja. Pyysimme kertomaan, kuka on sinun elämässäsi valontuoja, joka auttaa toisia ja jakaa hyvää mieltä ympärilleen.

Saimme vastaukseksi satoja upeita tarinoita, kaunis kiitos niistä. Palkitsimme kolmen ihanan tarinan kertojaa sekä hyväntekijää lahjapakkauksin, mutta jokaiselle olisi kuulunut muistaminen.

Nyt on aika kuulla ihanista ihmisistä, jotka tekevät hyvää. Tässä muutama tarina, joista tulet varmasti hyvälle joulumielelle <3

Rakas ystäväni Oona on valontuoja. En olisi koskaan uskonut, että elämääni astuu jotain niin hyvää. Ollaan tunnettu jo monta vuotta. Kotona minulla oli vaikeaa perheriitojen takia ja olin todella rikkinäinen ihminen. Oona jaksoi aina kuunnella ja tukea minua, kellon ajalla ei ollut väliä. Oona auttoi minut suurimpien vaikeuksien yli. Hän on ymmärtänyt minua silloin kun kukaan muu ei ole edes yrittänyt. Tänä päivänäkin ollaan vielä parhaita kavereita enkä malta odottaa sitä aikaa kun ollaan jo vanhoja mutta rokataan silti täysillä ja jaetaan yhteiset hetket kiikkustuolissa.

- Emmi

Omat vanhempani. Ne on niin uskomattomia ettei sanat riitä. Esimerkiksi melkein joka ilta töiden jälkeen isäni menee auttamaan veljeäni uuden kodin rakentamisessa, että he pääsisivät jouluksi ensimmäiseen omaan kotiin. He antavat lastenhoitoapua meidän ja veljeni perheelle, ja hemmottelevat ja huomioivat lapsiamme ihanasti. Ja he majoittavat tällä hetkellä siskoani ja hänen miestä, kun ne myivät edellisen talonsa ja uusi ei ole ihan vielä valmis. Lisäksi auttaa, kannustaa ja tukee pikkuveljeäni koulujutuissa ja ammatinvalinta-asioissa, kuskaa tarvittaessa kavereiden luo tai käy hakemassa kotiin jos juhlinta on vähän lähtenyt lapasesta. Äiti ja iskä tekee niin mielettömän paljon muiden hyväksi, vaikka itselläkin on vaikka mitä hommaa! En tiedä miten tähän sais kirjoitettua sen kiitollisuuden mitä omista vanhemmistani tunnen. Auttaa jo henksiestikin paljon kun tietää että ne on lähellä! Äiti ja isi on niin uskomattomia, että ois ihana voida joskus antaa sitä hyvää takaisin mitä he muille jakavat.

- Rosamarie

Mieheni joka on jaksanut tukea ja kannustaa minua ollessani vakavasti sairas. Joka päivä ajoi Jorviin kuukauden ajan tsemppaamaan ja liikuttamaan meitsiä etten jymähdä sängyn pohjalle. Kuljettaa ja kannustaa ahkerasti lastenlapsia joista 5 pelaa lätkää ja 1 jalkapalloa. En voi kun ihmetellä mistä mies repii kaiken energian. Kiitos ja kumarrus rakkaalle puolisolle jonka kanssa yhteistä taivalta kohta 40 vuotta.

- Riitta

Kyse ei ole niinkään yhdestä hyvästä teosta vaan päivittäisistä! Työkaveri jaksaa joka päivä olla iloinen, positiivinen ja kannustava. Hän kuuntelee, auttaa ja tukee. Hän suunnittelee ja toteuttaa koko työyhteisöä innostavia pieniä asioita. Vaikka hänenkin elämässään on tapahtunut vastoinkäymisiä, ei hän anna sen lannistaa. Tämä ihminen valaisee päivän olemuksellaan ja naurullaan. Laura <3 Ps. Jokainen työpaikka tarvitsisi oman Lauran.

- Noora

Viime joulun alla kiiruhdin aamulla linja-autoon en varonut yhtään ja niin kaaduin jäätiköllä. Vasen ranne tökkäsi maahan ja murtui. Katselin kipsattua kättäni ja ajatellin, ettei joulu valmisteluista helppoja tulisi. Harmittelin puhelimessa ystävälleni tilannettani ja kuinka ollakkaan eräänä iltapäivänä ystäväni ja hänen tyttärensä, joka on kummityttöni, seisoivat oven takana ja sanoivat -nyt sanot mistä aloitamme. En hetkeen pystynyt kyllä sanomaan mitään niin yllättynyt olin! Ystäväni ja kummityttö pistivät hihat heilumaan, he siivosivat ja vaihtoivat jouluverhot ja kaikkea muutakin mistä en itse selviäisi. Kun istuimme kahvipöydässä, ajattelin, että näin ihanaa joululahjaa minä en olisi ansainnut ja tunsin olevani todella onnekas tälläisestä ystävästä.

- Jaana

Olin pieni tyttö ja asuin kahden sisaruksen kanssa äitini luona. Äidillä oli paljon terveysongelmia ja meillä oli rahasta aina tiukkaa. Joulun aika oli ressaavaa, koska rahaa ei tuntunut riittävän edes jouluruokiin. Köyhyydestä huolimatta olimme henkeen ja vereen jouluihmisiä ja odotimme joulua ja sen tunnelmaa kovasti. Eräänä jouluaatto päivänä ovikello soi ja seurakunnan työntekijät toivat meille monta laatikollista kauppojen lahjoittamaa ruokaa. Se hetki toi riemun, ilon ja helpotuksen. Tiesimme, että jääkaappi pysyy täytenä joulun jälkeenkin.

- Annina

Mun iskä on aina se, joka piristää kun itsellä ja muilla on vaikeaa ja paha olla. Olen jo aikuinen nainen, ja asun yksin toisessa kaupungissa, kahden tunnin ajomatkan päässä muusta lähiperheestä. Iskä sai pahan aivoverenvuodon viime kesänä, ja on ollut toipilaana siitä hetkestä saakka. Tilanteeseen nähden mikä se oli kesällä, asiat ovat jo kuitenkin paremmin. Iskä on ollut aina kaikkien kaveri, ja omien sairastavien ystäviensä tuki. Iskä tunnetaan kaupungilla missä vaan, koska se jää aina kahvikupposelle puolitutunkin kanssa, ja voimaannuttaa lähellä olevia ihmisiä persoonallaan ja jutuillaan. Itselläni on ollut hieman harmaampi aika tässä joulun alla, mutta iskä osaa auttaa näissäkin tilanteissa. Vaikka hän ei avh:n jälkeen ole ollut täysin ennallaan, hän on jaksanut viedä muakin kahville, ja kuuntelee, ja antaa voimaa taas jaksamaan. Se että hän on olemassa, mikä itsessään on jo ihme, on se teko, mikä saa mut odottamaan taas joulua ja kotona olemista perheen kanssa. Mitään ei koskaan kannata ottaa itsestään selvyytenä, ei varsinkaan läheisiään. <3

-Salla


Lahjapakkaukset sisältävät tuotteita seuraavilta merkeiltä: 

Anno, Collonil, Damella, Essenza, Eva SoloFamilon, Fanni K, Finlayson, Fiskars, KN CollectionJ. Lindeberg, Knowledge Cotton Apparel, Kusan, Lassesor, Luin living, Lumene,Makia,  Moiko, MutkaNevertex, Pentik, Pierre CardinRatia, Rento, Ringella, Sauso, Shepherd, Superyellow, Tefal, Triumph.

              Kaunis kiitos upeille brändeille mukana olosta! 

 

Tuotenosto:

Luin Living jättipyyhe, dusty rose 100x150 cm–37557015

Fanni K pussilakanasetti tähtimö harmaa–35947243

Iittala Mariskooli 155mm ametisti–35975502

Shepherd Marre huopatohvelit–30947017

Tefal Talent Pro paistinpannu 28cm–1166038


 

Tuotenosto:

Ringella yöpaita–37003018

Damella silkkitoppi–23922129

SuperYellow Caribou pipo–37864539

Essenza Fleur kimono–35571022

Ratia pyjama klassikkoraita–22699568


 

Tuotenosto:

Pierre Cardin pipo–30604005

Knowledge cotton apparel t-paita–40149508

SAUSO hirvennahkakäsineet–149904

J.Lindeberg Lyd pooloneule–37459530

Mutka 2634 naisten lammasnapparukkaset–620557

Mutka naisten käsine–12173005

Pentik Petra poro 10 cm, hopea–4481506

Finlayson Lumikuningatar satiinipussilakanasetti 150x210+50x60 cm, multi–23826573

Familon Silver untuvapeite 150x210, normaalilämpöinen–18460503

Familon Gold untuvatyyny 50x60, puolikorkea–18460507Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä