Osallistu Joulun hyvä teko -kampanjaan ilmiantamalla joulun hyväntekijä

Asiakkaamme kertoivat toinen toistaan ihanampia tarinoita hyväntekijöistä. Arvoimme kaksi onnellista voittajaa Dianan ja Ellan onneksi olkoon voittajille.  Mutta palkinto olisi kuulunut jokaiselle hyväntekijälle sekä ilmoittajalle. Sydämellinen kiitos jokaiselle.

Lahjapakkaukset sisältävät tuotteita seuraavilta merkeiltä: Anno, Atlas Design, Clarins, Guess, Familon, Fanni K, Finlayson, Iittala, Lumene, Makia, Matex, Mutka, Myssyfarmi, L'assessor, Pentik, Pip Studio, Sätilä

Kaunis kiitos upeille brändeille mukana olossa. 

Tässä muutama tarina, joita saimme tuhansia. Lue nämä ja tulet varmasti hyvälle joulumielelle <3


Rakas mummoni on hyväntekijä läpi vuoden. Hän on auttanut minua koko elämäni. Meillä on ihana suhde. Kun aloitin peruskoulun, hän käveli aina kympin aamuisin meille, vietti aikaa kanssani ja vei kouluun. Samoin hän haki minut koulusta ja hengaili iltapäivisin kanssani ennen vanhempien saapumista kotiin. Hän jäi varhaistetulle eläkkeelle sen vuoksi, että voisi auttaa minua ja perhettäni lapsiarjen kanssa. Häneen olen aina voinut luottaa. Jos olin lapsena ja teininä kipeä, hän tuli hoitamaan minua ja toi kurkkupastilleja ja pullaa.
Mummoni asuu yksin, ja laittaa aina muut, etenkin meidän lastenlasten edun itsensä edelle. Hänellä on 3 lasta, 8 lastenlasta, ja 10 lastenlastenlasta. Jokaiselle löytyy aikaa, ja meistä jokainen on sitä mieltä, että hän on todellinen hyväntekijä. Mummon luo voi aina mennä, ja hänelle voi kertoa mistä vain. Mummo ymmärtää aina, ja hän on maailmassa ainoa ihminen, joka ei tuomitse tai paheksu. Hän kuuntelee, siis todella kuuntelee, eikä samalla selaa älypuhelinta kuten lähes jokainen nykyään. Tapaamme vähintään kerran viikossa, usein enemmänkin. Olen onnekas, että hän asuu niin lähellä, ja on vielä elossa. Muutama vuosi sitten hän joutui sairaalaan ja tila oli kriittinen. Vaikka kunto on heikentynyt, hän on silti supermummo. Ystäväni ihmettelevät hyvällä tavalla läheistä suhdettamme. Kumppaninikin on tokaissut, että olen varsinainen mummon tyttö. 
Olen kiitollinen, että minulla on niin ihana mummo! Sen vuoksi toivoisin, että hän voittaisi lahjapaketin, sillä on hänen vuoronsa saada takaisin hemmottelua. Tulemme jälleen viettämään joulua yhdessä perheeni kotona. Mummoni on nöyrä, ei ikinä vaadi mitään ja on aina iloinen. Tällainen lahja tuntuisi varmasti ihanalta, sillä hän ei ostele itselleen pienellä eläkkeellä mitään. Jokainen meistä kuitenkin ansaitsee hemmottelua. Mummoni ei tänäkään vuonna toivo joululahjaksi mitään, ja siitä syystä olisin erityisen mukavaa yllättää hänet tällä tavalla. <3

– Ella I. 

Anoppini on oikea hyvän mielen tekijä: hän jaksaa aina muistaa kaikki merkkipäivät ja muutkin erikoispäivät mm. Naisten päivän. Lahjuksia tulee yhtenään, nimipäiväksi hän tekee mieliruokiani ja lähettää niitä poikansa kautta, posti tuo kortteja, hän muistaa kun olemme lähdössä ulkomaille esim. lahjoittamalla rahat kakkukahveihin, hän leipoo säännöllisin väliajoin niin että pakastimessamme on aina pullaa tai muita herkkuja. Kaikki pyyteettömästi ja ihan vain antamisen ilosta ilman vastalahjan kaipuuta. Jos hänelle esim. ostaa vähän tyyriimmän joululahjan edes vähän hyvittääkseen, huomaa että hänen on vaikeaa ottaa vastaan. Köyhä eläkeläinen on valmis antamaan vähistään. Anoppi toimii kuten toivoisin oman äitini toimivan. Olen erittäin kiitollinen tällaisesta anopista ja toivoisin kaikille samanmoista!

– Sari J. 

Joulu on lempi juhlani ja hihkun tätä onnea monesti myös muille läheisilleni töissä ja vapaalla, välillä rasittavuuteen saakka. Tuli vuoroni tehdä joulu töitä hoitotyössä. Olen työpaikalla ainut kenen perhe asuu kauempana etelä-suomessa. Työkaverini ehdotti itse vuorojen vaihtoa, jotta pääsen viettämään joulun suuren perheeni luokse. Itkuhan siinä tuli ja syvä kiitollisuus siitä, että työpaikalla on sellainen ystävä jonka sydän on puhdasta kultaa ❤

– Sini-Sofia K. 

Hope, joka jakaa lahjoja suomalaisten vähävaraisten perheiden lapsille.

– Leena K. 

Viime jouluna kun olimme matkalla joulunviettoon sukulaisten luo, auto sammui ja ei lähtenyt käyntiin kesken matkan. Kello oli jo lähempänä 24. Siellä sit pimeässä ja kylmässä seisoimme jonkin aikaa pienten lasten kanssa. Monta autoa meni ohi, mutta lopulta vanha eläkeläispariskunta pysähtyi ja tuli kysymään mikä hätänä. He hinasivat automme lähimpään kaupunkiin jossa pääsimme yöpymään hotelliin. Seuraavana päivänä paikallinen korjaamo korjasi autosta laturin ja pääsimme joulunviettoon sukulaisten luo.

– Tuomo K. 


Lapseni harrastaa jalkapalloa pienen kotipitäjämme seurassa, joukkuetta pyörittää joukkueenjohtaja, valmentaja ja huoltaja. Nämä kaikki 3 henkilöä ovat tehneet tätä monta vuotta vapaaehtoisesti, ilman korvausta. Joukkueessa on yli 20 poikaa, tällä hetkellä ovat 12-vuotiaita. Joten nämä 20 poikaa voivat harrastaa jalkapalloa näiden 3 aktiivisen ja mahtavan ihmisen ansioista ! Minusta tämä jos mikä on HYVÄ TEKO !!

– Mervi K. Ystäväni Anna, joka on ollut tukena ystävänsä sairastessa syöpää muuttamalla hänen luokseen auttamaan sairastuneen ystävän teinipojan hoidossa sekä lupautunut adoptoimaan pojan nyt kun on selvinnyt ettei ystävä parane enää. Anna on rohkea ja aina avuksi toisille, ja tämä osoittaa miten aidolla sydämellä hän välittää muista. Anna ansaitsee tämän lahjan, jotta joskus häntäkin muistetaan konkreettisesti.
– Ilona M. 

Nyt 11 vuotias poika, on jo viisi ja puoli vuotta tehnyt pipoja muiden hyväksi. Aloitti myymällä tekemiään pipoja Mauritanialaisten lasten hyväksi, keräsi pipo tuotoilla leffalippuja vähävaraisille lapsille ja luovutti 100 tekemäänsä pipoa lasten syöpäosastolle. Näin joulun alla jo toistamiseen siskojensa kanssa ilahduttaa lähellä asuvia vanhuksia pipon ja joulukortin kera, siskot laulavat yleensä ovella vielä joululaulun ja näin tuovat joulun iloa
– Jenna Å.

Olin todella kiireinen viime viikolla. Yhtenä päivänä en ollut ehtinyt syödä koko päivänä. Paras ystäväni soitti minulle kysyäkseen kuulumisiani ja kerroin kiireistäni. Muutaman kymmenen minuutin päästä hän saapui luokseni ja alkoi kokkaamaan lempi ruokaani. Olin todella kiitollinen.
– Tuuli V. 

Anoppini on sydämellinen, lämmin ja varsinainen hyväntekijä. Korkeasta iästään huolimatta hän auttaa oppimisvaikeuksista kärsivää poikaani kotiläksyissä, huolehtii ystävistään ja on osallistunut useisiin yhdistyksiin, joiden tarkoituksena on aktivoida ikäihmisiä. Anoppini ei koskaan puhu kenestäkään negatiivisesti. Hänellä on aina hyvä tahto. 
– Maritta I. 

 


Tuotenosto:

Finlayson Metsä satiinipussilakanasetti 150x210 + 50x60 cm, tummansininen–30859152

Iittala Ultima T. O.T. 20 cl + kaadin 50 cl/3kpl, sade–31782015

Myssyfarmi Farmester Metsäpirtti villapipo–31256509

MATEX solmio-taskuliina pakkaus–32943581

 


 

Tuotenosto:

Mutka nahkarukkaset–620557

Myssyfarmi Farmester Metsäpirtti villapipo–31256509

CLARINS Instant Light Lip Balm Perfector huulikiilto 2 g–4755072

Lasessor Shannon huivi–30776530

Anno Myski-villahuopa 130x170cm ruskea sokeri/harmaa–32454003

Sätila of Sweden Molly pipo–33305528

Familon Silver untuvakevytpeite 150x210 cm–18460502

Familon Silver untuvatyyny 50x60 cm, 600g–18460505

Pip Studio kylpytakki–30778005


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä