Sokos Emotion x Janni Hussi

Sokos Emotion x Janni Hussi

Sokoksen ja Emotionin kauneuden ja hyvinvoinnin brändilähettiläänä aloitti maaliskuussa mediapersoona Janni Hussi. Janni esittelee vuoden aikana ajankohtaisia tuotteita kauneuden valikoimastamme ja jakaa kokemuksiaan sokos.fi/inspiroidu-sivulla. Katso mitä kaikkea Janni on jo testannut >

Janni myös pistää itsensä likoon Sokoksen ja Emotionin Instagram-livessä. Hän haastattelee kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisia ja testaa heiltä saamiaan kauneusvinkkejä suorassa lähetyksessä.  Seuraa Sokosta ja Emotionia Facebookissa ja Instagramissa ja pysy kuulolla, niin tiedät milloin seuraava live on!


Tutustu Janni Hussiin

Lue Jannin haastattelu ja saat tietää mitä kaikkea yhteistyö pitää sisällään, mitkä ovat Jannin suosikkituoksut ja millaisia muistoja Jannilla on Kouvolan Emotionista.

Kuka olet Janni Hussi, ja miltä tuntuu aloittaa Sokoksen ja Emotionin brändilähettiläänä?

”Olen vajaa kolmekymppinen juontaja, joka elää hektistä urbaania nuoren naisen elämää. Olen todella fiiliksissä tästä brändilähettiläisyydestä! Sokos Emotion on ollut mulla menossa mukana jo teinivuosista asti, kun olen tutustunut ensimmäistä kertaa kosmetiikkaan.”
 

Mitä kaikkea brändilähettilään tehtäviisi kuuluu?

”Vuoden ajan esittelen kauden suosikkituotteitani ja pidän ammattilaisten kanssa Instagram-livejä sekä järjestämme kivoja kilpailuja ja muuta actionia Sokoksen kanavissa seuraajille!”

Mitä odotat tältä yhteistyöltä eniten?

”Saan itsekkin ammattilaisilta vinkkejä ja tipsejä ihonhoitoon, meikkaamiseen ja hyvinvointiin. Opin varmasti paljon uutta!”

Millaiset asiat sinua kiinnostavat kauneudessa ja hyvinvoinnissa?

”Käytännönläheiset asiat. Vaikka rakastankin tälläytyä vimosen päälle, niin arkea helpottavat vinkit tulevat eniten tarpeeseen!”
 

Kouvolan Emotion tuli sinulle tutuksi nuoruusvuosina, kerro siitä jokin muisto.

”Koulun jälkeen tuli aina mentyä haistelemaan hajuvesiä ja hypistelemään kauneusjuttuja. Esimerkiksi, kun Escada julkaisi uusimman kesätuoksunsa, se oli pakko saada ja sitä odotettiin kuin kuuta nousevaa.”
 

Pidät kuulemma paljon tuoksuista, mitkä ovat suosikkituoksusi?

”Giorgio Armani Sì 

Kevyempi tuoksu kesäksi: D&G 3 L’IMPÉRATRICE"

Jos saisit valita vain yhden kosmetiikkatuotteen mukaan autiolle saarelle, minkä valitsisit?

”Aurinkorasvan kunnon suojakertoimella, SPF 50.” 


Janni testaa

Brändilähettiläänämme Janni on päässyt testaamaan muun muassa Ole Henriksen Truth -sarjan tuotteita, kevään ihanimpia tuoksuja sekä Tan-Luxe- ja Isle of Paradise -sarjojen itseruskettavia. Maaliskuussa yhteistyön alkaessa Janni paljasti myös omat luottotuotteensa. Lue Janni testaa -juttusarja ja tiedät, mitä mieltä Janni oli testaamistaan tuotteista ja mitkä ovat hänen luottotuotteitaan!

Lue Janni testaa -juttusarja >

 

Seuraa Sokosta:

Facebookissa >
Instagramissa >

Seuraa Emotionia:

Facebookissa >
Instagramissa >

Osta kosmetiikkaa >