Sokos Muotiviikot 31.8.–20.9.

Syksy on täällä, ja on aika suunnata katse tulevan syksyn muotiin. Sokos viettää Muotiviikkoja 31.8.–20.9. Tule innostumaan kanssamme syksyn trendeistä sekä löytämään parhaat palat omaan syksyiseen vaatekaappiisi.

 

Muotiviikot Sokoksella 31.8.–20.9.

 

Tämän syksyn muotiuutuudet ovat saapuneet Sokoksen muotivalikoimaan. Sokos tarjoaa tänäkin syksynä useiden merkkien uutuusmallistoja, jotka ovat täynnä syksyisiä trendejä sekä klassista muotia niin miehille kuin naisille.Syksyn trendeissä näkyvät teemoina kartanoromantiikka, 70-luvun retro ja sen voimakkaat värit sekä miellyttävät neuleet. Syksy tuo myös mukanaan viileämmät säät, luonnon väriloiston ja tunnelmalliset illat. Siten lämpimämpi pukeutuminen tulee tarpeeseen. Löydät Sokokselta nyt laajan kattauksen kauden tyylikkäimpiä takkeja sekä pehmoisimpia neuleita.

Tervetuloa syksyn muodikkaimmille ostoksille Sokoksen Muotiviikoille 31.8.–20.9.!

Tutustu Sokoksen naisten muodin valikoimaan > 

Tutustu Sokoksen miesten muodin valikoimaan >Black Friday -tärpit miehille

Black Friday lähestyy! Pian tehdään taas laadukkaita hankintoja edulliseen hintaan. Olisiko aika päivittää vaatekaappi talvea varten, hankkia asu pikkujouluihin tai valmistautua joulunviettoon? Katso tärppimme miehille ja tule tekemään edullisia laatuostoksia Sokokselle sekä sokos.fi-verkkokauppaan Black Fridayna 27.11.! Kaikki normaalihintaiset tuotteet sekä jo alennetut muodin tuotteet –25 % 27.11. ajan Sokoksella, Emotionissa sekä sokos.fi-verkkokaupassa.

Sivun alkuun