Sneaky Steve

Ruotsalainen kenkäbrändi Sneaky Steve saapuu Sokoksen miesten kenkävalikoimaan! Tutustu rock-henkiseen sekä ekologisuutta kannattavaan Sneaky Steve -kenkämerkkiin ja tuo ripaus rock-henkeä pukeutumiseesi.


Sneaky Steve nyt Sokoksella

 

Sneaky Steve on perustettu vuonna 2007 Göteborgissa. Merkin kenkien inspiraationa on ollut Göteborgin työväenluokan pukeutuminen, minkä lisäksi kengistä huokuu rentoa rock-henkeä. Merkki valmistaa laadukkaita kenkiä niin miehille kuin naisille. 

Sneaky Steve pyrkii toiminnallaan jatkuvasti ekologisempaan toimintaan. Merkki käyttää ainoastaan ekologisesti parkittuja nahkoja. Sneaky Steve onkin ylipäätään vähentänyt nahan käyttöä merkittävästi tuotannossaan: esimerkiksi kenkien vuorissa käytetään mikrokuitua, joka on nahkaa kestävämpi ja hengittävämpi materiaali. Nahat tulevat Italiasta tai Espanjasta, ja valmistus tuotetaan Portugalissa.


Sneaky Steve kengät Sokokselta

 

Kun ostat Sneaky Steve -kenkäparin, ostat samalla itsellesi omaleimaisuutta ja tuet kestävää kehitystä – voit kulkea selkä suorassa luottaen siihen, että olet tehnyt loistavan, ympäristöystävällisen ja eettisen hankinnan. 

BE YOUR OWN ROCKSTAR!

 

Osta Sneaky Steve -tuotteita >

Tutustu Sokoksen miesten kenkävalikoimaan > 

Osta miesten muotia Sokokselta > Tuotenosto:

Sneaky Steve Fall Low kävelykengät–45097519

Sneaky Steve Fall Low kävelykengät–45097520Black Friday -tärpit miehille

Black Friday lähestyy! Pian tehdään taas laadukkaita hankintoja edulliseen hintaan. Olisiko aika päivittää vaatekaappi talvea varten, hankkia asu pikkujouluihin tai valmistautua joulunviettoon? Katso tärppimme miehille ja tule tekemään edullisia laatuostoksia Sokokselle sekä sokos.fi-verkkokauppaan Black Fridayna 27.11.! Kaikki normaalihintaiset tuotteet sekä jo alennetut muodin tuotteet –25 % 27.11. ajan Sokoksella, Emotionissa sekä sokos.fi-verkkokaupassa.

Sivun alkuun