SisleYouth Anti-Pollution

Ihoamme rasittavia ilmansaasteita on niin sisällä kuin ulkona, mutta uusi teknologia on tuonut mukanaan vielä uuden rasitteen, digilaitteiden sinivalon. 

SisleYouth Anti-Pollution suojaa ihoa erityyppisiä ilmansaasteita vastaan. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä antaa iholle energiaa. Koostumus on raikas, silkkinen ja se jättää ihon samettisen himmeäpintaiseksi.

Huomat tuloksen välittömästi, sillä iho näyttää kirkkaalta, kuulakkaalta ja se hehkuu raikkautta. Virkistynyt ja heleä iho on täynnä energiaa, väsymyksen merkit ovat häipyneet.

Tuotenosto:

Sisley Youth Anti-Pollution 40ml–36228057

 

Blur Expert

Teräväpiirtoteknologiaa käytetään niin elokuvissa kuin selfiekuvissa. Virheellisyydet häivytetään ja ääriviivoja kohennetaan, jotta kuvasta saadaan siloteltu ja kaunis.Jospa saman häivytyksen pystyisi tekemään teräväpiirtomeikillä, joka tekisi ihosta utuisen ja virheettömän?

Blur Expert tekee sen. Se ei ole vain kiinteä puuteri, vaan ihoon kauniisti sulautuva geelimäinen koostumus ja reflexshine-teknologia yhdessä tekevät koostumuksesta kevyen ja huomaamattoman. Blur Expert viimeistelee ihosta virheettömän, kauniin ja utuisen. Lopputulos on heleä, kuulakas ja himmeäpintainen. 

Tuotenosto:

Sisley Blur Expert puuteri 11g–36228056

 

So Volume

Erittäin tuuheuttava maskara, joka tekee ripsistä näyttävät, erotellut ja kaarevat. Samalla se hoitaa ripsiä tehden niistä päivä päivältä vahvemmat ja kauniimmat.

Iso harja on omiaan tehostamaan maskaran tuuheuttavaa vaikutusta jo ensimmäisestä harjanvedosta alkaen. Napakat harjakset erottelevat ripset ja levittävät värin tarkasti ilman paakkuja sekä annostelee väriä sopivan runsaasti. Ihanan näyttävät ja tuuheat ripset. 

Tuotenosto:

Sisley Mascara So Volume ripsiväri 10ml–35493501

 

Eau Tropicale

Salaperäinen trooppinen metsä vetää sinua puoleensa. Iloinen, nuorekas ja värikäs, sitä kaikkea on Eau Tropicale, mutta lisäksi se on lumoava yhdistelmä luonnollisia tuoksuja.

Tuotenosto:

Sisley Paris Eau Tropicale EdT tuoksu 30ml–6379013

Sisley Paris Eau Tropicale EdT tuoksu 50ml–3631011

Sisley Paris Eau Tropicale Moisturizing Perfumed Body Lotion vartalovoide 150ml–8957506

 

 

Hair Rituel by Sisley Protective Hair Fluid

Palvotko aurinkoa, rakastat uida meressä tai viihdyt uima-altaassa sukellellen? Niin ihania kuin pitkät kesäpäivät ovatkin, ne voivat olla erittäin rasittavaia hiuksille. 

Protective Hair Fluid on täydellinen suojasuihke hiuksille auringon, suolaveden tai klooriveden rasittavaa vaikutusta vastaan. Se suojaa hiuksia ja ylläpitää niiden pehmeyden, värin ja kiillon.

Tuotenosto:

Sisley Hair Rituel Volumizing Discovery Kit hiustenhoitopakkaus–31806004

Sisley Hair Rituel Smoothing Discovery Kit hiustenhoitopakkaus–31806005

 

 

 Katso lisää Sisley-tuotteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä