Sisleyn 4 luottotuotetta syksyyn

Valitsimme neljä ajankohtaista Sisley-tuotetta, joita tarvitset täydellisen syyslookin luomiseen: kuivaa ihoa hellivän hoitovoiteen, valoa kasvoille loihtivan korostuskynän, huulipunan, jota ilman et vain pärjää sekä tuoksun, joka vie ajatukset kesän kukkaloistoon ja aurinkoon harmaampinakin syyspäivinä.

Ole hellä ihollesi

Kiristys, punoitus ja epämukavuuden tunne – ravinnon ja kosteuden puute voivat tehdä ihosi hyvinkin hauraaksi. Kuivat ihotyypit vaativat erityistä huomiota ja hoitoa ympäri vuoden. Sisley Velvet Nourishing Cream with Saffron Flowers tarjoaa iholle sen tarvitsemaa huolenpitoa. Hoitovoide on koostumukseltaan yhtä aikaa täyteläinen ja kevyt, ei rasvaisen tuntuinen ja sileä. Siksi se palauttaa iholle miellyttävän tunteen tekemättä sitä kiiltäväksi. Ja koska se ei jätä ihon pintaa rasvaiseksi, voit meikata heti sen jälkeen, kun olet levittänyt voiteen kasvoillesi. Käsittele ihoasi sillä hellyydellä ja mukavuudella, mitä se ansaitsee!

 
Taio valo kasvoillesi

Taikasauva, joka välittömästi valaisee ihon! Monikäyttöistä Stylo Lumière -korostuskynää voit käyttää yksistäänkin, mutta halutessasi voit sipaista sitä ennen meikkivoiteen levittämistä tai sen jälkeen tuomaan lisävaloa kasvoillesi. Stylo Lumière antaa juuri sellaisen lopputuloksen kuin haluat. Saatavana neljä sävyä. 

Tuotenosto:

Sisley Stylo Lumière korostuskynä 2,5ml–32827006


Rakkauden värin tähden

Huulipuna on yksi naisellisuuden symboleista ja se kuuluu erottamattomasti kauneuden rutiineihin. Phyto Rouge -huulipunassa Sisley on keksinyt ikonisen huulipunansa uudelleen. Huulipunan 20 sävyä on nimetty houkuttelvien matkakohteiden mukaan. Portofino, Pariisi, Monaco, Miami, Rio, Capri.. mikä on sinun suosikkisi? Sisley Le Phyto Rouge 53,– 


Tuotenosto:

Sisley Le Phyto Rouge huulipuna 3,4g–32827005


Tuoksu kuin kukkakimppu

Izia EdP on kuin ihastuttava kukkakimppu, jonka tuoksussa on itsevarmuutta ja aistillisia piirteitä. Moderni, naisellinen tuoksu, jolla on ainutlaatuinen, aurinkoinen ja kukkainen sydän. 


Tuotenosto:

Sisley Paris Izia EdP tuoksu 100ml–21695542

Sisley Paris Izia EdP tuoksu 30ml–21695545

Sisley Paris Izia EdP tuoksu 50ml–21695546


Osta Sisley tuotteita >

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä