Sinkkuelämää cityssä ja Sporttipojat kilpasilla

Viettele vaatteilla viikon jaksossa etsitään muodikkaalle Oonalle tyylimatchiä. Oona ja hänen ystävänsä ovat suoraan kuin Sinkkuelämästä. Löytyykö sporttisista kilpakavereista hänelle uusi Mr. Big vai Aidan? 

Oona Forssasta seuraa pukeutumisessaan trendejä, ja tästä syystä vaatteet jäävät usein vain muutamalle käyttökerralle. Vaikka Oona ei aina sitoudukkaan täysillä vaatteisiin, miehen kanssa tilanne on toinen. Hän haluaisi treenatun miehen, joka olisi häntä itseään reilusti pidempi adonis. Toivottavasti Oona löytää kreikkalaisen jumalansa!Henri on kauhajokelainen valokuvaaja, jonka mieleen ja kameran eteen sattuisi sopivan pitkä ja teräväkasvonpiirteinen nainen, joka on ystävällinen ja hymyilee paljon. Henri ei halua pukeutua niin kuin kaikki muut, eikä osta perusliikkeistä trendivaatteita, vaan on merkkitietoinen ja valmistautuu aamuisin tunnin. 

Smart casual -tyyliin pukeutuva ja kansainvälisen talouden opiskelija Pauli hurmaa suoralla hammasrivillään ja hersyvällä huumorilla. Kulutuksestaan tietoinen seinäjokelainen mies ei pidä siitä, että vaatteita heitetään turhaan pois, joten hän suosii katoavaisten trendien sijaan ajatonta tyyliä. Paulin unelmanainen on positiivinen, tykkää ulkoilla ja nauraa hänen vitseilleen, eikä fitnessmallin ulkonäkö haittaa. 

Oonan unelmien ja muiden kisailijoiden painajaisten mies on tässä: parikymppinen keravalainen Julius, jonka tavoitekeho on kuin kreikkalaisella jumalalla, iso-arskasta vähän sutjakampi. Tähän mieheen törmää päivittäin salilla, ja hän haluaa myöskin pukeutumisellaan korostaa treenaamistaan. Aktiivisesti deittailevan Juliuksen unelmanainen on brunette, joka on rehellinen ja osaa nauraa itselleen. Sinkku X:ään Julius voisi yrittää tehdä vaikutuksen päheillä blehoilla, vaikka tähdenmuotoisilla, jotta nähdään, onko parin huumori match made in heaven.


A: Rannekoru: Korukolmio, Kaulakoru ja korvakorut: Snö of Sweden, Takki: PBO, Housut: Filippa K, Paita: Esprit, Kengät: Unisa, Laukku: Pieces, Takki: Esprit.
B: Huulipuna: We Care Icon, Korut: Snö of Sweden: Housut: Tiger of Sweden, Jakku: Tiger of Sweden,  Laukku: Guess.
C: Kengät: Unisa, Takki: PBO, Laukku: Calvin Klein, Paita: Esprit, Housut: Mac.


Voit omia viikon stailaajien tyylit itsellesi Sokokselta. Vaikka Oonan tyyli vaihtelee trendien mukaan, ja vaatteet eivät ehdi kulua käytössä, niin kilpakosijat tietävät kyllä, että kestäviin, hiukan kalliimpiin brändeihin satsaamalla luot tyylin, joka kestää aikaa ja hyvää makua. Tässä stailaajien tyylit kertakäyttömuotia vastaan.

A: Koruin ja asustein saa päivitettyä klassista tyyliä. Hyvä jakku, laadukkaat housut ja kengät ovat siistin sleekin tyylin runko, näyttävillä koruilla ja sirolla laukulla saa ajankohtaisen statementin. 

B: Henri tietää mistä naiset tykkää, nimittäin ultratyylikkäistä ruotsalaisista muotimerkeistä. Erityisesti tämä Filippa K:n takki saa huokauksia. 

C: Juliuksen luomassa tyylissä on sitä jotain. Ainakin punaisista korkkareista haaveilemme. 


Osta stailaajien poimintoja:

Tuotenosto:

Filippa K Luisa Cool Wool Slacks housut–3093089

We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick huulipuna 3,5 ml–2503568

Filippa K Jackie jakku–3093091

Calvin Klein olkalaukku–29537097Oonan hiuksille tehtiin Baby Lights-raidat Wellan Multi Blondorilla ja liukuvärjäys Blondor freelightsilla. Lopuksi hiuksille tehtiin Koleston Perfect Glossing-kiiltokäsittely.

Kosteiden hiusten pohjalle levitettiin Wella Invigo Nutri Enrich Wonder Balm ja sen päälle EIMI Natural Volume-muotovaahto, jonka jälkeen föönattiin hiukset.

Kiharat työstettiin GHD Soft Curl-kihartimella ja jokaisen osion alle suihkautettiin EIMI Mistify Me Light-hiuskiinnettä. Kiharoiden availuun käytettiin Wella Invigo Nutri Enrich Wonder Balmia.

Hiuksiin jätettävä muotoileva Wella Invigo Nutri Enrich Wonder -hoitoemulsio, joka silottaa ja kiillottaa välittömästi, tekee hiuksista liikkuvat ja helposti käsiteltävät. Käytetään aina pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Toimii erinomaisesti myös pesujen välissä kuivan hiuksen pinnan silottamiseen. Tämä ravitsevaa goji-marjaa sisältävä ihmevoide on uuden Wella Invigo-sarjan ehdoton hittituote. Tuote sopii parhaiten pitkille, kuiville ja stressaantuneille hiuksille.        

Osta naisten tuotteita >     

Osta Wella -tuotteita >

            

Tuotenosto:

Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner hoitoaine 200ml–29253009

Wella Professionals EIMI Natural Volume muotovaahto 300 ml–6824030

Wella Professionals EIMI Mistify Light hiuskiinne 300 ml–28092516

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä