Silmänrajaus ja luomiväri yhdessä pakkauksessa

Värien juhlassa tutustut Rimmelin uuteen silmämeikki-innovaatioon. Uusi Wonder’Swipe on uutuustuote, joka on yhtä aikaa silmänrajaus ja luomiväri. Dramaattisen upean silmämeikin täydentää Scandaleyes Wow Wings -ripsiväri. Tule Värien juhlaan nappaamaan juhlakauden parhaat vinkit.
Valmiina “swaippaamaan” saadaksesi mitä haluat? Rimmel London esittelee mullistavan silmämeikkiuutuuden: Wonder’Swipe, ensimmäinen 2-in-1 -hybridi, metallinhohtoinen liner-tuote, joka vie hohtavan silmämeikin koostumuksen uudelle tasolle. Tämän tuotteen avulla voit luoda rohkeita, trendikkäitä silmämeikkejä vain yhdellä tuotteella. Eyeliner vai luomiväri? Metallinen tai glitterinen? Sinä päätät! Pyyhkäise tuotetta, jotta saat sen kaikki mahdollisuudet käyttöösi! #youswipeyouchoose

Nyt silmämeikki keskittyy säihkeeseen! Kimaltelevista luomista foliomaisiin rajauksiin, graafisista luomuksista silmän sisänurkan strobingiin – kaikista muodikkaimman silmämeikkilookit ovat nerokkaan rohkeita ja kimaltavia. Nyt tätä trendiä voi seurata vain yhdellä tuotteella. Wonder’Swipen 2-in-1-koostumus muuttuu runsaspigmenttisestä metalli-lineristä ultra-kimaltavaan luomiväriin vain yhdellä pyyhkäisyllä. Tee rajaus ja anna sen kuivahtaa tai levitä saman tien luomiväriksi. Se on monikäyttöinen tuote parhaimmillaan ja kestää jopa 10 tuntia!

Wonder’Swipe-tuotteesta on mielettömän upea, 8 sävyn valikoima, joilla kaikilla luot statement-silmämeikin. Sävyjä löytyy täyteläisistä metalleista hehkuviin kirkkaisiin ja herkullisen tummiin sävyihin.
Haluat WOW-reaktioita aiheuttavan ripsilookin? Rimmel London esittelee uuden Scandaleyes Wow Wings Mascara -ripsivärin, jolla teet runsaat ja rohkeat, siipimäiset ripset. Volyymiripsivärissä on uniikki, siipimäinen ja joustava harja, jossa on kaksi puolta: siipimäinen puoli lisää volyymia ripsiin; kaarimainen viimeistelee ripset ja erottelee ne. 


Osta Rimmel Wonder'Swipe 2-in-1 Eyeliner to Shadow -silmänrajauskynä >>

Osta Rimmel Scandaleyes Wow Wings -ripsiväri >>

Osta Rimmel-meikkejä >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä