sensai absolute silk ihonhoitolinja

Silkkinen herätys ihollesi

SENSAIn uusi Absolute Silk -ihonhoitolinja saa ihosi hehkumaan raikkaana ja kuulaana. Japanilainen silkki, Koishimaru Silk Royal™ ja tiede yhdistyvät näissä kokonaisvaltaisesti ihoa hoitavissa anti-ageing-ihonhoitotuotteissa.

Absolute Silk Micro Mousse Treatment

Kosteuttava, uniikki silkkinen vaahto, kaksoiskosteutuksen ensimmäisen vaiheen tuote, tarjoaa ihollesi kaiken Koishimaru-silkin voiman, jolloin iho näyttää entistä nuorekkaammalta, pehmeämmältä, heleämmältä ja sileämmältä.

Testiryhmä kokeili tuotetta ja testaajat olivat hyvin yksimielisiä, että hoitovesi todella kosteutti ihoa ja iho oli käytön jälkeen ainakin jonkin verran aiempaa pehmeämpi, sileämpi, tasaisempi ja kirkkaampi. Iho tuntui silkkiseltä ja näytti useimpien mielestä myös nuorekkaammalta ja kiinteämmältä. 100 % testaajista halusi käyttää tuotetta myös jatkossa (n=32).

Absolute Silk Cream

Raikas ja täyteläinen voide, kaksoiskosteutuksen toisen vaiheen tuote, tekee ihosta uskomattoman kosteutetun ja ravitun sekä antaa iholle miellyttävän silkkisen hunnun. Voide vastaa kaikkiin ihosi tarpeisiin.

Absolute Silk Fluid

Raikas ja silti täyteläinen emulsio, kaksoiskosteutuksen toisen vaiheen tuote, antaa ihollesi kaiken, mitä se tarvitsee. Voit nauttia ihon nuorekkuudesta, pehmeydestä ja hehkusta. Absolute Silk -linjan tuotteilla voit saavuttaa nuorekkaan silkkisen ihon.

Tule tutustumaan Absolute Silk -ihonhoitolinjaan ja kaksoiskosteutukseen Kutsu kauneuteen -tapahtumaan. Perjantaina 6.9. Sensai-päivän huippuetuna valoa heijastavia pigmenttejä sisältävä Glowing Base SPF10 -meikinpohjustusvoide ja koko tapahtumaviikon huippuetuina Loose Powder Translucent -irtopuuteri ja Flawless Satin Foundation -meikkivoide sekä Silky Purifying -kaksoispuhdistustuotteita. Tervetuloa, ihanan silkkinen iho!

Arvostele Sensai-lempituotteesi sokos.fi:llä ja osallistu Kutsu kauneuteen arvontaan. Voit voittaa palkinnon, joka sisältää huippumerkkien kosmetiikkatuotteita ja meikkauksen. Arvo n. 500,–

Osallistu arvontaan >

Osta Sensai-tuotteita >

Tuotenosto:

Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment vaahtomainen hoitovesi 90 ml–37120001

SENSAI Absolute Silk Cream kasvovoide 40 ml–37881553

SENSAI Absolute Silk Fluid kasvoemulsio 80 ml–37881552

Sensai Loose Powder Translucent irtopuuteri 20 g–25049519

Sensai Flawless Satin Foudation SF 20 meikkivoide 30 ml–25049550

 

Tuotenosto:

Sensai Silky Purifying Cleansing Oil puhdistusöljy 150 ml–4193022

Sensai Silky Purifying Creamy Soap vaahtoava puhdistusvoide 125 ml–4193012

Sensai Glowing Base SPF 10 valoa heijastava meikinpohjustusvoide 30 ml–25049520Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä