nainen laukku kädessä ja käsikoru

Shoppailuvinkit naistenpäivään

Juhli kanssamme naistenpäivää 8.3. Hemmottele itseäsi, äitiäsi, ystävääsi tai vaimoasi loistavilla etutuotteilla. Saat kaikki normaalihintaiset laukut, lompakot ja korut –20 % S-Etukortilla. Etu on voimassa naistenpäivän ajan kaikille sukupuoleen katsomatta. 

Naistenpäivä muistuttaa, että meistä naisista on vaikka mihin. Usko unelmiisi, tartu rohkeasti tilaisuuksiin ja muista, olet riittävän hyvä juuri noin. Ihanaa naistenpäivää!

Ole ylpeä siitä, kuka olet

Hallituksemme on täynnä upeita naisjohtajia. Pääministeri Sanna Marin näyttää esimerkillään, että itsestään ja taustoistaan kannattaa olla ylpeä. Olit sitten Sokoksen myyjä tai hallituksen ministeri, olet yhtä arvokas ihmisenä.

Hemmottele siis itseäsi hyvällä omalla tunnolla naistenpäivän kunniaksi. Osta itsellesi vihdoin se pitkään harkitsemasi uusi laukku, hanki himoitsemasi koru tai vaihda vihdoin kulunut lompakkosi uuteen – ihan vain koska haluat. Olet sen ansainnut!

Tuotenosto:

Marimekko Eppu reppu–13558501

Radley Carpenters Yard Medium Crossbody olkalaukku–37378507

SNÖ of Sweden Jaqueline Small Pendant korvakorut–3486504

Radley London Pockets L lompakko–25327550

 

Juhli kanssamme supernaisia

Naistenpäivänä miehillä on ollut tapana muistaa esimerkiksi vaimoaan, tyttöystäväänsä, äitiään ja siskoaan kukkasin. Olit sitten mies, nainen tai ihan vaan ihminen, riko kaavaa ja yllätä lahjalla, joka muistuttaa kantajaansa hänen tärkeydestään pitkän aikaa. Kuka on sinun elämäsi supernainen?

Anna vaimolle lahjaksi näyttävä Calvin Kleinin käsilaukku tai söpö Markbergin nahkainen pikkulaukku. 

Pikkusisko ilahtuu bilelaukkuun sopivasta lompakosta, vanhempi sisko taas sellaisesta, josta löytyy tilaa kaikille korteille ja rakkainpien kuville. Esimerkiksi A. Erikssonilta, Tommy Hilfigerilta ja Guessilta löytyy lompakkoja moneen käyttötarkoitukseen.

Tuotenosto:

Tommy Hilfiger Saffiano lompakko–37662096

Eriksson nahkalompakko–27051094

Guess lompakko brightside double–40620001

Hurmaa tyttöystävä korvakoruilla. Trendikkäät puiset YO ZEN korvakorut sopivat nuorekkaaseen tyyliin, kun taas Blomdahlin helmi- tai kristallikorvakorut ovat klassisempi valinta. 

Äitisi osaa varmasti arvostaa kaunista kaulakorua. Aarikan uutuus, Como-kaulakoru, on upea valinta äidille. Tutustu myös Snö of Swedenin koruvalikoimaan.

Tuotenosto:

YO ZEN Swan minikorvakorut–40287519

Blomdahl NT Pendant Brilliance Curved 10 mm korvakorut, Crystal–22935505

Aarikka Como kaulakoru–37107010

SNÖ of Sweden Hege 42 kaulakoru–2963510

Aarikka Madame kaulakoru–38112063

 

Osta laukkuja > 

 

Osta lompakoita > 

 

Osta koruja >

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä