Shiseido Vital Perfection

Shiseido Vital Perfection -linja 

Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä enemmän se näkyy kasvoillamme. Ilmejuonteemme muodostavat elävän muotokuvan. 

Vaikka iho-ongelmat alkavat ilmestyä ikääntyessämme, moniulotteinen hoito auttaa kohdistamaan apua velttouden, pigmenttimuutoksien ja syvien ryppyjen perimmäisiin syihin. Ennakoiva ihonhoito tuo esiin naisen luontaisen elinvoiman iholla. 

Vital Perfection -linja on kehitetty uusilla eksklusiivisilla Shiseido ReNeura Technology++™- ja Kurenai-TruLift Complex -teknologioilla. Uusi ihonhoitolinja auttaa herättämään ihon kyvyn torjua ikääntymisen aiheuttamia näkyviä merkkejä: kimmoisuuden vähenemistä, ryppyjä ja värimuutoksia. 

Tuotenosto:

Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Day Cream SPF 30 -päivävoide 50 ml–42140502 

Syksyn 2020 uutuudet Vital Perfection -linjaan: 

• Uplifting and Firming Eye Cream -kohottava ja kiinteyttävä silmänympärysvoide 

• Uplifting and Firming Express Eye Mask -kohottava ja kiinteyttävä silmänympärysnaamio 

Ihosta tulee iän myötä vähemmän kimmoisa, ja herkkä silmänympärysalue on erityisen altis rypyille, veltostumiselle ja tummille silmänalusille. Uudella Matsu-ProSculpt Complex -yhdisteellä ja Shiseido ReNeura Technology++™ -teknologialla silmänympärysalueesta tulee kirkkaampi, eloisampi ja sävyltään tasaisempi. Vain yhdessä viikossa ikään liittyvät väsymyksen merkit, kuten silmäpussit, rypyt ja tummat silmänaluset, vähenevät näkyvästi aikaansaaden kohotetumman ja säteilevämmän ilmeen. 

Täyteläinen ja silkkinen koostumus, joka kosteuttaa ja tuntuu kevyeltä iholla. Suojelee herkkää silmänympärysihoa saaden sen tuntumaan kosteutetulta ja joustavalta. Talventuoksupensaan ja orkidean tuoksut täydentävät kokemusta. Tyylikäs, pehmeän kukkainen sekä hellä herkälle silmänympärysiholle. 

Levitä ensiksi silmänympärysvoide hellästi taputtaen silmän sisäkulmista ohimoille. Tämän jälkeen asettele silmänympärysnaamiot paikoilleen. 

Tuotenosto:

Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream -silmänympärysvoide 15 ml–46250007

Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Express Eye Mask -silmänympärysnaamioliina 12 kpl–46250008

 

Kerro kokemuksesi Shiseido-ihonhoitotuotteista sokos.fi-verkkokaupassa 30.11.2020 mennessä ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa Shiseidon tuotepalkinnon, arvo n. 120 euroa! Osallistut arvontaan jättämällä kommentin Shiseido-tuotteen yhteydessä olevaan Arvostelut-kohtaan. 

Osta Shiseido-tuotteita > 

Tuotenosto:

Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Day Emulsion SPF30 -päiväemulsio 75 ml–42140503

Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Cream -hoitovoide 50 ml–42140504

Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Cream Enriched -täyteläinen hoitovoide 50 ml–42140505

Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment -yöhoito 50 ml–42140506