Tutustu SENSAI SILKY PURIFYING Clear Gel Wash -puhdistusgeeliin

SILKY PURIFUING Clear Gel Wash on SENSAIn uudentyyppinen, vaahtoamaton puhdistusgeeli, joka sopii ihon syväpuhdistukseen. Puhdistusgeeli liuottaa epäpuhtaudet huokosista ihoa vahingoittamatta, ja se sopii kaikille ihotyypeille.

 

Hae mukaan testaamaan SENSAI SILKY PURIFYING -puhdistusgeeliä.

 

SILKY PURIFYING Clear Gel Wash -puhdistusgeeli puhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset täysin uudenlaisen Skin Brilliance Technology -menetelmänsä ansiosta kuivattamatta ihoa. 

SENSAIn kehittämän teknologian avulla puhdistusgeeli poistaa iholta talin ja keratinoituneiden sarveissolujen aiheuttamat tukkeumat, joihin saippuapohjainen puhdistusaine ei välttämättä tehoa. Samalla tukoksista johtunut punotus ihon pinnassa katoaa. 

Puhdistusgeelin pH on melkein sama kuin ihossa eli se on hellävarainen iholle. Geelin sisältämät lakritsista saatava kanzo-puuteri ja kiinalaisesta basilikasta saatava shiso-uute rauhoittavat ihoa, ja SENSAI-tuotteiden tähtiraaka-aine Koishimaru Silk EX ja ginseng-juuren uute kosteuttavat sitä tehokkaasti.   

Puhdistuksen jälkeen ihosta tulee tasainen, kuulas ja heleä – silkkisen kaunis SILK SKIN.


SENSAI SILKY PURIFYING Clear Gel Wash -puhdistusgeeli


SILKY PURIFYING Clear Gel Wash -puhdistusgeeliä suositellaan SENSAIn Saho-ihonhoitorituaalin kaksoispuhdistuksen jälkimmäiseen vaiheeseen.

Kaksoispuhdistus aloitetaan ensimmäisen vaiheen puhdistustuotteella, joka irrottaa iholta öljyliukoiset epäpuhtaudet, kuten meikin ja liiallisen ihotalin. Puhdistus täydennetään toisen vaiheen puhdistuksella, joka syväpuhdistaa ihon vesipohjaisesta liasta, poistaa kuolleet ihosolut ja rauhoittaa ihon. 

Puhdistuksen jälkeen iho on valmis hyödyntämään paremmin ihoa suojaavien ja sitä ravitsevien hoitotuotteiden vaikutukset. 

Osta Sensai-tuotteita > 

 

Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä