Puku tekee juhlan

Loppuvuosi tarkoittaa juhlia: pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, joulujuhlat, uusivuosi tai ihan vain tärkeät työtapaamiset – tyylikkäälle puvulle on vientiä. Tee juhlatyylistäsi nyt kerralla siisti ja samalla mukava. Joulun hyvä puoli on se, että voit pukeutua smartisti, persoonallisesti ja veikeästikin. Muodillisiin työtilaisuuksiin pukeudutaan tummaan pukuun. Yksinkertainen linjakas laivastonsininen puku on varma valinta – aina. Jos joulujuhlissa on luvassa toimintaa, pakohuone, keilausta tai stand-up-show, voit olla astetta rennompi vaihtamalla pikkutakin bomberiin. 

Tumma puku on aina musta tai syvän tumman sininen, ja yksi- tai kaksirivinen. Sen kanssa puetaan aina valkoinen kauluspaita. Etiketin mukaan solmion kuuluu olla hopean- tai helmenharmaa, ja taskuliinan ehdottomasti valkoinen. Sopivia asusteita ovat musta hillitty vyö, mustat oxford-kengät, ja kuviottomat sukat, jotka ovat puvun tai kenkien väriset. Kuviollisen tai värillisen solmion käyttö tekee tummasta puvusta bisneskäyttöön sopivan arkipuvun.


Smart casual -tyyliin ja työtilaisuuksiin sopii juhlava pukeutuminen. Tällöin päälleen voi valita eniten itsensä näköisen puvun. Harmaan juhlasolmion sijaan kaulaan voi solmia hillitysti kuvioidun, värillisen solmion, ja kauluspaita saa olla sävytetty ja taskuliina kuvioitu. Tummansininen puku on monikäyttöisin puku, sillä sen kanssa voi käyttää käytännössä minkä tahansa värisiä paitoja ja asusteita.

Kun puku ei tunnu omalta, voi mennä kaikkia sääntöjä vastaan ja asustaa sen vapaasti. Myös poolo tai siistit tennarit antavat hauskan ja rennon ilmeen hyvin istuvalle puvulle. Jos puvun pariksi valitsee saman sävyisen kauluspaidan voi jalkaan laittaa huomiota herättävät tossut. Valitse pikkujoulupukuun villiä kuosia tai pue alla hauska jouluneule. Jouluna saa juhlia! 

Osta miesten pukuja  >>

 
Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä