Kokemuksia: Estée Lauder Double Wear Light

Estée Lauder Double Wear Light on pehmeästi levittyvä meikkivoide, joka pysyy tasaisen kauniina jopa 24 tunnin ajan ja kosteuttaa koko päivän. 


Valitse ensin oman ihonsävysi mukainen meikkivoide: 

Cool (C) sävypohja: Ihosi taittaa enemmän ruusuiseen/punertavaan ja palaa helposti auringossa.

Neutral (N) sävypohja: Ihosi sävy on tasaisempi, ei punainen eikä keltapohjainen.

Warm (W) sävypohja: Ihosi taittaa enemmän kultaiseen tai oliiviin ja rusketut helposti auringossa.

Kun olet löytänyt oikean meikkivoidesävyn, ota tarvittava määrä meikkivoidetta ja työstä se kasvoillesi. Saadaksesi kevyen lopputuloksen levitä meikkivoide siveltimellä. Jos haluat peittävyyttä, taputtele meikkivoide sienellä.


Estee Lauder Double wear light meikkivoide


"Loistava tuote kuivalle ja herkälle iholle"

"Odotin että voide kestää koko päivän ja näin on tapahtunutkin. Jatkan tuotteen käyttöä ja kun putkilo tyhjenee, ostan uuden."

Tuula

"Monet meikkivoiteet ovat liian kuivia ja jäävät "klimppimäisiksi" iholle. Jotain tällaista pelkäsin tämän voiteen kohdalla mutta voide oli positiivinen yllätys. Levittäytyi todella hyvin ja tasaisesti. Pysyi myöskin hyvin. Erittäin hyvin levittäytyvä. Sopii myös vanhenevalle iholle. Olen 65-vuotias ja tässä on tarpeeksi kosteutta."

Margaretha

"Loistava kuivalle ja herkälle iholle. -- Tuote yllätti minut riittoisuudellaan, koska voide on hieman paksun oloista ajattelin ettei pieni määrä riitä koko kasvoille. Plussana: ei jämähdä kasvoille levityksen aikana sekä hyvin helppo asettaa kasvoille. -- Tuotteella saa kevyen mutta myös peittävän lopputuloksen kerrostamalla ilman että paakkuuntuu. Ainoa miinus tuotteessa on epämielyttävä haju. Itse aijon jatkaa tuotteen käyttöä! Suosittelen tuotetta heille jotka haluavat panostaa laatuun sekä hemmotella ihoaan. Erityisesti jos marketin voiteet rasittavat ihoa suosittelen ottamaan testiin tämän pehmeän ja hellän mutta myös peittävän voiteen."

Erica


Tuotenosto:

Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra MakeUp SPF 10 -Meikkivoide 30ml–32320524Oletko kokeillut itse Estée Lauder Double Wear Light -meikkivoidetta? Arvostele tuotte, voit voittaa Advanced Night Repair -tuotepaketin (arvo 120,–).

Kirjoita arvostelu >>

Osta muita Estée Lauderin tuotteita >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä