Ruusuista asennetta lookiin

Maybellinen meikit tuovat trendit catwalkeilta kaduille. Niillä jokainen voi kokeilla uusia lookeja ja tuoda esille luovuuttaan ja persoonallisuuttaan. Maybelline tuo viimeisimpiä innovaatioita ja trendejä kaikkien ulottuville. 

Tämän kevään uutuutena on muun muassa Smoked Roses -huulipunat ja -kynsilakat, joka tuo sopivaa särmää asennenaisen meikkiin. 


 

Color Sensational Smoked Roses -huulipuna

Color Sensational -huulipunat ovat täyteläisiä ja pehmeitä ja tuo huulille raikkaan värin, joka kestää koko päivän. Uusi savustetun roosan sävy on astetta räväkämpi vaihtoehto hempeille vaaleanpunaisille huulille. Viileä väri näyttää raikkaan eloisalta ja sopii upeasti eri ihonsävyille. 

 

Color Sensational Shaping Lip Liner -huultenrajauskynä

Siisti ja kestävä huulimeikki lähtee laadukkaasta rajauksesta. Maybellinen pehmeästi levittyvä huultenrajauskynä on tehty matchaamaan saman sävyisen huulipunan kanssa täydellisesti tehden huulista täyteläisemmän näköiset.


Color Show Smoked Roses -kynsilakka

Uutuutena ruusunsävyjen joukossa on myös Color Show Smoked Roses -kynsilakka. Kestävä ja upeasävyinen lakka on tehty vähentämään kynsilakan lohkeilua. Tarkka harja takaa helpon ja nopean levityksen, jotta pääset mahdollisimman pian ihailemaan uusia kynsiä! 


Tuotenosto:

Maybelline New York Snapscara Black maskara–35142009

Maybelline New York City Bronze aurinkopuuteri–35142006


Osta Maybellinen meikkejä >>

Ostaessasi kaksi Maybelline-tuotetta saat matkakokoisen Total Temptation -maskaran (arvo 7,90). Rajoitettu erä.


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä