Rennosti takaisin arkeen – miesten syysmuoti 2020 

Miesten syysmuoti 2020 on täynnä ruutuja, ruskanloistoa sekä rentoa sporttisuutta. Nappaa vinkit nuorekkaaseen tyyliin, vetäise Niket jalkaan ja palaa töihin tai opintojen pariin rennoin mielin. 

Osta miesten syysmuotia Sokokselta.

Tänä syksynä nautitaan nostalgiasta, sillä 90-luvulta tutut flanellipaidat ovat taas muodissa! Pue siis hyvin istuvien, mutta mukavien farkkujen pariksi uusi flanellipaita – ellet sitten satu löytämään ysäripaitaa vaatekaappisi kätköistä tai isäsi vaatekaapista. Erityisen trendikäs on ruskansävyissä loistava ruutupaita. 

Huppari sopii myös hyvin arkeen, mikäli se on siistissä kunnossa. Jätä siis suosiolla nuhjuiset hupparit kotipaidoiksi ja hanki uusi sporttinen paita arjen menoihin. Jos kaipaat hieman vaihtelua mustiin ja harmaisiin huppareihin, kokeile raikasta smaragdinvihreää ja erottaudu eduksesi! 

Syksyn viiletessä sporttiset kevyttoppatakit pitävät lämpiminä olematta kuitenkaan liian hiostavia, liikuitpa sitten omalla autolla tai kävellen. Kokeile tänä syksynä uutta ja valitse perinteikkään sinisen kevyttoppatakin sijaan näyttävä keltainen! 

Äläkä unohda tyylikkäitä asusteita. Läppäri, kirjat, kansiot ja muut tärkeät tavarat kulkevat kätevästi mukana tilavassa repussa. Pää pysyy puolestaan lämpimänä paksun merinovillapipon alla. Vetäise jalkaan vielä Nike-tennarit ja olet valmis ottamaan syysarjen vastaan rennoin mielin! 

Osta miesten muotia >

 


Tuotenosto:

Tom Tailor paita–42324501


 


Tuotenosto:

Champion Logo huppari–43513013


 


Tuotenosto:

Makia Moomin Oursea Cap pipo–40527522


 


Tuotenosto:

Nike Court Vision Low lenkkarit–42177033


 


Tuotenosto:

Jack&Jones Liam Original farkku–38624025


 

Black Friday -tärpit miehille

Black Friday lähestyy! Pian tehdään taas laadukkaita hankintoja edulliseen hintaan. Olisiko aika päivittää vaatekaappi talvea varten, hankkia asu pikkujouluihin tai valmistautua joulunviettoon? Katso tärppimme miehille ja tule tekemään edullisia laatuostoksia Sokokselle sekä sokos.fi-verkkokauppaan Black Fridayna 27.11.! Kaikki normaalihintaiset tuotteet sekä jo alennetut muodin tuotteet –25 % 27.11. ajan Sokoksella, Emotionissa sekä sokos.fi-verkkokaupassa.

Sivun alkuun