Raili Hulkkonen tietää, miten saat ihosi hehkumaan

Syksyn kirkkaasti loistava uutuus By Raili on aikuisen ihon tarpeisiin kehitetty suomalainen meikkisarja. Ihoa hoitavissa ja luonnollisen hehkun palauttavissa tuotteissa yhdistyy Raili Hulkkosen yli 50-vuotisen meikkitaiteilijauran kaikki osaaminen ja kokemus.


Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen

-Unelmieni täyttymys on ollut luoda meille aikuisille oma, laadukas meikkisarja, joka korostaa ihomme tervettä hehkua. Haluan tuoda sinulle yksinkertaisen mutta tehokkaan tuotesarjan, jonka avulla luot lumoavan meikin – ei vain juhliin, vaan vuoden jokaisena päivänä! 

Tuotevalikoimaan kuuluvat Suomessa valmistetut ihonhoitotuotteet ja hoitomeikit, jotka takaavat kauniin ja huolitellun lopputuloksen.


Raili Hulkkonen meikkaa By Raili meikeillä


Railin tuotesuositukset

Raili korostaa usein, miten meikissä kaikkein tärkeintä on iho, sillä siitä syntyy kasvojen kokonaisuus. Pro Glow Beauty Serum on ihoa rakentava seerumi, joka palauttaa ihon heleyden. Seerumi sisältää kiinteyttäviä aminohappoja ja peptidejä, kirkastavia vitamineja sekä kosteuttavaa ja täyteläistävää hyaluronihappoa. Seerumin kanssa käytettävä Pro Glow Beauty Cream on ylellinen tehovoide, joka tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan. 

Railin rakastama Pro Glow Primer -pohjustustuote on kuluttajien ja kauneustoimittajien ylistämä sarjan tähtituote. Silkkimäinen koostumus silottaa ihon pintaa ja varmistaa meikin pitkäkestoisuuden. Primerin sisältämä hyaluronihappo yhdistettynä luonnolliseen riisitärkkelykseen silottaa juonteita ja tekee pohjan tasaiseksi. Sarjan korkea laatu näkyy myös Primerissa. Tuote ei ole vain meikkiä pohjustava tasoittaja, vaan sisältää ihoa rakentavia aminohappoja ja antioksidanttista puolukkauutetta.


Meikki By Raili -tuotteilla aikuiselle iholle


Työssään Raili suosii kevyttä meikkipohjaa, joka ei peitä ihoa liikaa vaan tasoittaa ihosta kirjavuutta ja tuo kasvoille terveen hehkun. Ainutlaatuinen Pro Glow Perfecting Foundation -meikkivoide häivyttää juonteita ja jättää raikkaan heleän pinnan. Lisää luonnollista hehkua saa sekoittamalla Pro Glow Perfecting Brightener -heleyttäjää meikkivoiteeseen. Tuotetta voi myös käyttää yksin koko kasvoilla tai paikallisesti alueille, joita haluat korostaa. 

Voidemaiset By Raili Perfecting Cream Blush -poskipunat raikastavat ihoa ja häivyttävät väsymyksen merkit hetkessä. Meikkipohjan viimeistelee upea Pro Glow Perfecting Face Mist -kiinnityssuihke. Suihke virkistää ihoa pitkin päivää, jotta meikki näyttäisi säteilevän kauniilta aina iltaan asti. Huulipuna kuuluu vuoden jokaiseen päivään. Pro Glow Pefect Lipstick -huulipunat ovat Railin tarkkaan valitsemia klassisia sävyjä, joissa yhdistyvät hoitavuus ja pitkäkestoinen koostumus.


By Raili meikkituotteita


- Huulipunan avulla saa itselleen nopeasti uutta ilmettä, kannattaa siis rohkeasti vaihtaa huulipunaa mielialan mukaan ja kokeilla uutta.

Raili Hulkkonen Helsingin Sokoksella By Raili-sarjan ensiesittelyssä to 31.10.2019 klo 11–18


Osta By Raili -tuotteita >>

Tuotenosto:

By Raili Pro Glow Beauty Serum hoitoseerumi 30 ml–40619004

By Raili Pro Glow Beauty Cream kasvovoide 50 ml–40619003

By Raili Pro Glow Primer pohjustustuote 30 ml–40619005

By Raili Pro Glow Perfecting Foundation meikkivoide 30 ml–40619006

By Raili Pro Glow Perfecting Brightener korostusvoide 15 ml–40619007

By Raili Pro Glow Perfecting Cream Blush poskipuna 15 ml–40619008

By Raili Pro Glow Perfecting Face Mist kasvosuihke 50 ml–40619002

By Raili Pro Glow Perfect Lipstick huulipuna 4 g–40619009Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä