Ragwear - vegaanisen muodin edelläkävijä

Ragwear on uusi merkki Suomessa ja todellinen katumuodin edelläkävijä. 

Ragwearin kaikki tuotteet on valmistettu vastuullisesti luontoa kunnioittaen. Merkki on 100 % vegaaninen, mikä tarkoittaa sitä, että tuotteissa tai valmistusprosessissa ei ole käytetty mitään eläinperäistä. Ragwearin tuotteet eivät siis sisällä esimerkiksi nahkaa, villaa, silkkiä, turkista tai untuvaa. Tuotantoketjussa ei myöskään käytetä lapsityövoimaa tai eläinkokeita. Ragwearilla on kansainvälisen eläinsuojelujärjestö PETA:n hyväksyntä.
 Vastuullisuus ja ympäristönäkökulma näkyvät koko yrityksen toiminnassa ja tuotantoprosessissa esimerkiksi siten, että tuotteet pakataan biohajoaviin pakkauksiin ja materiaaleina käytetään mm. GOTS-sertifioitua puuvillaa, bambu-viskoosia ja kierrätettyä polyesteria. Regular-malliston lisäksi Ragwearilla on myös orgaaninen mallisto, jossa orgaanisuus koskee tuotteen lisäksi koko tuotantoketjua. Ragwear syntyi vuonna 1997, kun ex-skeittari ja lumilautailija Holger Brodkorb perusti yrityksen tarpeeseen yhdistää hyvä ulkonäkö ja sopiva hinta. Yritys syntyi Saksassa ja toimii nykyään Prahassa. Ragwearin tuotteissa korostuvat yksityiskohdat ja merkin yksi tunnuslause onkin "Attention to detail" eli ”huomio yksityiskohtiin”. Tämä tekee tuotteista erottuvia, laadukkaita ja kiinnostavia.

Uskottavaa, sporttista ja eettistä katumuotia tarjoava Ragwear kasvaa parhaillaan vauhdikkaasti Euroopassa. Keväällä 2019 merkillä on Suomessa jo 60 myyntipistettä. Ragwearin valikoima on laaja ja sen vahvoja tuoteryhmiä ovat esimerkiksi takit, hupparit, mekot, colleget ja topit.

Osta Ragwear-tuotteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä