Osta Radico-kasvivärejä sekä -hoitojauheita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Radico Colour Me Organic -kasvivärit: näin värjäät hiukset kasvivärillä kotona

Ayurveda-yrttejä on käytetty ihon, hiusten ja hiuspohjan hoidossa itämaissa jo vuosituhansien ajan. Muinaisessa Egyptissä hennakasveista saatua jauhetta käytettiin ihon kaunistamiseen. Kun puhutaan hiusten värjäämisestä kasviväreillä, tulee usein ensimmäisenä mieleen henna ja punainen väri. Todellisuudessa henna on kasviväreissä vain yksi ainesosa monista. Kasviväreillä voi saada punertavia, kultaisia ja tummia sävyjä lämpimästä viileään. Kasveilla voi tehdä myös ravitsevia ja puhdistavia hiusnaamioita hiuksille ja hiuspohjaan. Tässä artikkelissa käsitellään Radico Colour Me Organic- luomusertifioituja kasvivärejä ja hiusnaamioita sekä jaetaan parhaat vinkit, kuinka onnistua kotona hiusten värjäämisessä kasvivärillä.

Osta Radico-tuotteita >  


Osta Radico-kasvivärejä sekä -hoitojauheita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.


Kevät on perinteisesti kaiken uuden aikaa. Kun päivä pitenee ja auringonvaloa on enemmän, halutaan tehdä myös hiuksille jotakin uutta, esimerkiksi uusi hiustyyli tai hiusväri. Hiusten värjäys kasviväreillä on lempeämpi tapa värjätä hiuksia – siksi se on kasvattanut tasaisesti suosiota. Kasviväri on täysin turvallinen ja ekologinen, sillä se on täysin biohajoava ja ei kuormita ympäristöä. Lisäksi kasviväri voi olla ainoa vaihtoehto hiusten värjäämiseen, jos asiakkaalle on kehittynyt allergia perinteisistä hiusväreistä. Radico Colour Me Organic -kasvivärit valmistetaan ayurveda-yrteistä. Ayurveda-kasviväri sisältää hiuksia värjääviä, hoitavia sekä hiuspohjaa hoitavia ja hiusten kasvua stimuloivia yrttejä.

Hiusten värjääminen kasviväreillä on jännittävää. Hiusten kunnosta ja omasta väristä riippuen lopputulos voi vaihdella. Kasvivärin pitkäaikainen käyttö parantaa hiusten kuntoa, ja niistä tulee eloisat ja kiiltävät. 


Tässä vinkit, kuinka onnistut hiusten värjäämisessä Radico Colour Me Organic -kasvivärillä kotona: 

1. Toisin kuin perinteiset hiusvärit, ennen kasvivärillä värjäämistä hiukset täytyy aina pestä. Suosittelemme aina käyttämään luonnonmukaista shampoota. 

2. Valitse mahdollisimman lähellä omaa hiusväriä oleva värisävy tai 1-2 sävyä tummempi. 

3. Hiusväri sekoitetaan noin 70-asteiseen veteen. 

4. Kasviväri sekoitetaan tasaiseksi niin, että se muistuttaa kreikkalaista jugurttia. Voit myös sekoittaa Colour Me Organic -kasvivärejä keskenään. Käytä väriseos heti.

5. Kasvivärin annetaan vaikuttaa vähintään yhden tunnin ajan. Mitä tummempaa värisävyä haluat saavuttaa, sitä pidempi vaikutusaika. Voit antaa hiusvärin vaikuttaa 1-3 tuntia. 


Tuotenosto:

RADICO 100G HIUSVÄRI MAHONKI COLOUR ME ORGANIC–43362520


Radico Colour Me Organic -kasvivärit: näin värjäät hiukset kasvivärillä kotona


Radico -luonnonmukaiset yrtit:

Henna (Lawsonia Inermis) on kenties tunnetuin värjäävä kasvi. Henna jättää aina kauniin punertavan lopputuloksen. Se myös hoitaa ja silottaa hiuksia tehden niistä kiiltävät ja terveet. Hoitaa myös hiuspohjaa ja edistää hiusten kasvua. 

Vinkki: Jos haluat hiuksiin lisää tuuheutta, voit lisätä hennajauheen sekaan lusikallisen amlajauhetta. Amlan käyttö ei laimenna lopputulosta. Huomaa, että puhdas henna värjää vain punaiseksi. 

Cassia (Cassia Obovata) korjaa vahingoittuneita hiuksia ja on erinomainen vaihtoehto hiusten vahvistamiseen proteiinihoidon sijaan. Cassiajauhe ei värjää hiuksia ja sen kutsumanimi on väritön henna. Cassia hoitaa hiuksia tehden niistä sileät, säihkyvän kiiltävät ja tuuheat. Cassialla on antiseptisia ja antibakteerisia ominaisuuksia ja siten se auttaa hilseen hoidossa. Sopii kaikille hiustyypeille. 

Varoitus: cassia ei sovi vaalennetuille hiuksille. 

Amla sisältää antioksidantteja ja runsaasti C-vitamiinia, joka kiihdyttää uusien ihosolujen muodostumista ja vahvista hiuksia. Amlajauhe hoitaa hiuksia tehden niistä sileät, säihkyvän kiiltävät ja tuuheat. Amlajauhe hoitaa hilsettä ja säännöllisesti käytettynä edistää hiusten kasvua. Sopii ruskeille ja tummille hiuksille. 

Radico Organic Hair Wash & Treatment on amla-, reetha- ja shikakaijauheesta koostuva sekoitus hiuspohjan ja hiusten puhdistukseen ja hoitoon.  Jauheseos kuorii kevyesti päänahkaa ja edistää hiusten hyvinvointia. Puhdistaa hiukset. Antaa hiuksille luonnollista kiiltoa ja hohdetta, tehden hiuksista helposti käsiteltävät. Radico Organic Hair Wash & Treatment -jauhetta voit käyttää shampoon sijaan tai tehdä sillä hiusnaamion. Käytä hoitoainetta tarvittaessa. Sopii kaikille hiustyypeille.  

Tuotenosto:

Radico luomusertifioitu hiusten puhdistus- ja hoitojauhe 100g–43908502

Radico Organic Cassia Powder luomusertifioitu cassiajauhe 100g–43362517

Radico Organic Amla Powder luomusertifioitu amlajauhe 100g–43362515