Pukeutumisen parasta aikaa!

Ilmassa raikasta kevään tuoksua, jalkojen alla vastapuhdistettu katu ja jalassa tuliterät sneakerit – nyt nautitaan täysillä! Sokoksen muotiviikoilla on mukana bloggareita, jotka luovat kevään uutuusmallistoista toinen toistaan makeimpia kokonaisuuksia. Selaile erilaisia tyylejä ja löydä itsellesi ihan uusi look! 

Sokoksen muotiviikot on muodin tapahtuma juuri sinulle. Tavaratalot ovat täynnä tapahtumia ja inspiraatiota 8.–28.4. Tule nappaamaan parhaat kevään uutuuksista! 

 

 

Janni Ehari: Kaupunki <3 tyyli

Janni Eharin blogi on täynnä inspiroivia asukokonaisuuksia ja upeita kuvia! Janni jakaa ajatuksiaan muodista, sisustuksesta sekä yleisesti arjesta, ja hänen iloinen ja energinen luonteensa tulee ihanasti esille postauksista. Myös Jannin avomies ja suloinen koira näkyvät silloin tällöin kuvissa.

Kevät on Jannin suosikkisesonki pukeutumisen kannalta ja kolmen eri asukokonaisuuden rakentamisessa meinasi iskeä valinnanvaikeus. Ammattimaisella otteellaan Janni loi kolme erilaista kaupunkityyliä, joita kaikkia yhdistää yksi tämän kevään suosituimmista trendeistä: over size -mallinen bleiseri. Vyölaukku on tyylikkään katulookin ehdoton helmi!

Katso Jannin valinnat kevätkaduille >>

  

Tuotenosto:

Esprit bleiseri–35821512

MARKBERG Tova vyölaukku–36661020

adidas Originals GAZELLE kengät–14767002


 

At Maria's: Hulmuavia helmoja ja rentoa maanläheisyyttä

Maria on elämän pienistä iloista nauttiva esteetikko ja haaveilija. At Maria's -blogissa nautitaan hyvästä ruoasta, sisustetaan, leivotaan, pohditaan elämän suuria kysymyksiä, iloitaan lapsiperhearjesta ja tehdään arjesta luksusta.

Tämän kevään mallistoissa näkyvä pelkistetty tyyli ja maanläheinen värimaailma miellyttävät Marian tyylisilmää. Hän ei kuitenkaan halunnut tehdä ihan samanlaisia valintoja kuin yleensä aina pukeutumisensa suhteen, joten Maria pyysi apua Tampereen Sokoksen myyntipäällikkö Tuija Laaksoselta. Ulkopuolisen silmät toivat tervetullutta tuoretta näkökulmaa ja vinkkiä siihen, mitkä vaatteet sopivat parhaiten. Käy lukemassa shoppailureissusta tarkemmin Marian blogista ja katso mihin asuihin naiskaksikko päätyi! 

Katso kokonaisuudet blogista >>

  

 

Tuotenosto:

Y.A.S mekko–37018501

Lanius trikoopaita–35657504

TOMS Alpargata kangaskengät–36186506

 

 

Tämän kylän homopoika: Aito, helppo ja selkeä tyyli tavalliseen elämään

Omaleimaisella huumorillaan erottuva Tämän kylän homopoika -blogi on avoin ja omakohtainen kuvaus kirjoittajansa Eino Nurmiston elämästä. Blogi tarjoaa rehellistä, aitoa ja erilaista sisältöä niin musiikista, tyylistä, bileistä kuin elämästä ylipäätään, unohtamatta tietenkään rakasta Turkua ja yhteiskunnallisia aiheita.

Eino tunnetaan somessa toinen toistaan villimmistä asuista, materiaaleista ja väreistä. Vaatteista, jotka ovat niin hirveitä, että ne ovat oikeastaan jo todella upeita. Arkipukeutuminen on kuitenkin jotain muuta – rentoa ja helppoa pukeutumista, laadukkaita vaatteita. Yksinkertaisen pukeutumisen ei tarvitse kuitenkaan olla tylsää, vaan Eino löysi Sokoksen mallistosta kiinnostavia yksityiskohtia ja todella hyvännäköisiä kokonaisuuksia.

Lue Einon ajatuksia somekulisseista ja katso tyylivinkit oikeaan elämään >>

  

Tuotenosto:

Jack&Jones vyölaukku–36007503

Makia Bold t-paita–35947082

adidas Originals 3-Stripes t-paita–32226005

 

 

Natalia Oona: Vaatekaapin kulmakivet

Natalia Oona on todellinen tyyli-ikoni, joka kirjoittaa blogissaan muodista, kauneudesta ja lifestylestä. Aitoja ajatuksia, käytännön vinkkejä ja keskustelua lukijoiden kanssa. Tekstiä täydentää laadukkaat kuvat, joista on helppo ottaa inspiraatiota omaan elämään.

Sokoksen muotiviikoilta Natalia Oona kaipasi kulmakiviä fiksun ja toimivan vaatekaapin rakentamiseen. Kevään mallistoista löytyikin kolme trendikästä kokonaisuutta.

Käy katsomassa asut blogista >>


 

Tuotenosto:

Vans UA Old Skool Platform tennarit–35460001

M&S Collection Puuvillaiset Slim Housut–37106024

SUPERGA 2730 Flower tennarit–36538530

 

 

Tuotenosto:

M&S Collection Pellavasekoitejakku–37105004

Marimekko Marka Pikkuinen Unikko tennarit–37231001

163010KU NET VERKKONILKKASUKAT–28151025Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä