kultainen karttapallo kukallinen tyynyliina sametti

Pue joulu kotiin

Kutsu juhla kotiin sisustamalla jouluisin sävyin ja juhlavin materiaalein. Kaiva esiin joulukoristeet ylähyllyltä ja ripusta kotiin jouluvaloja tuomaan tunnelmaa. Sytytä kynttilä piristämään arkiaamun kahvihetkeä ja huomaat, kuinka joulumieli seuraa aina työpaikalle asti!

Tänä jouluna joulun sisustustyyleissä on historiaa, dramatiikkaa ja luksusta. Valitsemalla samettia, tummia sävyjä ja kultaa sekä suuria kukkakuvioita pääset jo pitkälle! Vaihda sohvatyynyihin kukkaiskuosiset Decoris-päälliset ja aseta lipaston päälle kullanhohtoinen karttapallo.

Kuusen oksalle tai ikkunalle voit ripustaa Kalevala Korun tyylikkään joulukoristeen. Riipuksesta tulee uusi vuosileimallinen malli myyntiin joka vuosi joulun alla. Vinkki: kaunis vuosikoriste sopii mainiosti myös lahjaksi hänelle, joka tykkää keräillä sarjoja.

Kynttilöitä ja lyhtyjä

Finnmarin kynttilät ja koristeet ovat monen suosikkeja. Leikkisät tontut piristävät niin kuusta kuin kukkaistutustakin. Joulukoristeita on paljon erilaisia – rakenna mieleisesi jouluasetelma katseenvangitsijaksi sivupöydälle!

joulukoristeita jouluauto

Jouluauto on tämän joulun hittituote, joka tuo takuuvarmasti hymyn huulille. Jouluisia autoja seikkailee nyt niin valotauluissa kuin pöytäkoristeissakin. Ja jos auto ei nappaa, valitse jouluinen reki kera kirahvin tai lohikäärmeen!

joulukoristeita ryhmässä

Niin hellyttäviä ja kodikkaita kuin itse tehdyt eli DIY-joulukoristeet ovatkin, älä ota turhia paineita omin kätösin luodusta joulusta! Tilaa tänä vuonna joulukoristeet netistä – helppoa ja nopeaa, ja vältät tungoksen. Tervetuloa helpommille ostoksille!

jouluvaloja

Osa tuotteista saatavana myymälöistä marraskuun puolivälistä alkaen.

Osta kodin tuotteita >

Tuotenosto:

Finnmari tonttu istuva 43 cm punainen–4488039

Finnmari tonttu 28 cm, harmaa–39946001

Finnmari turkistyyny 47x47 cm, harmaa–39984040

VillaWeiste joulupallo 3cm 18kpl/pkk opaali roosa ja hopea–33254012

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä