Poimi kesän inspiroivimmat meikki- ja kampausideat

Kesäjuhlalook

Kesäisiin juhliin, rennompaan tai juhlavampaankin tunnelmaan, sopii klassinen kiharainen niskanuttura. Avainasemaan kampauksen teossa nousevat sauvakiharrin, Amikan Style Extending Spray -muotoilusuihke, muutama pinni ja työstettävä hiuslakka. Kiharretut hiusosiot harjataan ja tupeerataan ensin niskaan kampauspohjaksi, johon sivuosiot sitten kiinnitetään. Kesäisiin juhliin oman lisäyksensä antavat näyttävä silmämeikki sekä punaiset mattahuulet. Yves Saint Laurentin Touche Eclat All-In-One Glow -meikkivoide antaa luonnollisen ja hehkuvan meikkipohjan juhlapäivällesi. Heleän meikkipohjan näyttäväksi pariksi sopii runsas kerros mustaa Vinyl Couture -maskaraa, jonka päälle voi harjata värikkäitä yksityiskohtia vaikka pinkillä maskaralla. Kerros pinkkiä maskaraa ripsien päällä tekee tyylikkäästä kesäjuhlameikistä leikkisämmän.

Tyylin muut avaintuotteet: Amikan Touchable Hairspray -hiuslakka ja Yves Saint Laurentin Tatouage Couture Matte Stain -huulipuna (sävy 1). Kesän juhlatuoksuksi soveltuvat Elie Saab Le Parfum In White tai Kenzo World EdT.

 

Tuotenosto:

Amika Touchable Hairspray hiuskiinne 335 ml–18408519

Yves Saint Laurent Tatouage Couture mattahuulipuna 6 ml–27851527

Elie Saab Le Parfum In White EdP tuoksu 30 ml–28361502

KENZO World EdT tuoksu 30 ml–28293501

 

Valmistujaislook

Valmistujaiskampauksessa tärkeintä on ottaa huomioon ahkerasta työnteosta päähän palkinnoksi painettava lakki. Rennot lainekiharat toimivat lakin kanssa aina, myös niskanuttura viimeistelee asun kuin asun. Kiharoissa saa olla runsautta ja ilmavuutta, täydellisyyteen ei tarvitse pyrkiä. Wellan Dry Me -kuivashampoo tekee kiharoista runsaat ja helposti työstettävät. Niskanuttura syntyy helposti kiharretut kutrit niskaan kiepauttamalla. Valmistujaismeikissä tärkeintä on meikkipohjan pitkäkestoisuus, tuuheat kulmakarvat ja näyttävät punaiset herkkuhuulet. Lancômen Teint Miracle uutuus Hydrating Foundation takaa luonnollisen raikkaan meikkipohjan pitkään valmistujaispäivään. Kiiltävät herkkuhuulet pysyvät juhlassa mukana kun rajaat huulet ensin kauttaaltaan kynällä ja levität päälle L’Absolu Laquer -huulilakan sävyssä 134.

Tyylin muut avaintuotteet: Wellan Eimi Mistify Me Light -hiuslakka ja Lancômen Brow Densify Powder-to-Cream -kulmaväri (sävy 05 soft brown). Vastavalmistunut viimeistelee juhlatyylinsä Lancôme La Vie Est Belle Éclat tai Miracle Secret -tuoksulla.

 

Tuotenosto:

Wella Professionals EIMI Mistify Light hiuskiinne 300 ml–28092516

Lancôme La vie est belle Eclat de Parfum tuoksu 30 ml–25101069

Lancôme Miracle Secret EdP tuoksu 50 ml–29537003

 

Morsiuslook

Hääpäivänä kampaukseltaan toivoo erityisesti kestävyyttä. Sen on pysyttävä tärkeän päivän juhlahumussa mukana ja säilyttävä siistinä juhlien lopputunneille saakka. Morsiuskampauksena toimiikin hyvin näyttävä lettikampaus. Redkenin Iron Shape 11 -muotoilusuihke varmistaa kestävän kampauspohjan, ja hyvä pohja helpottaa hiusten letittämistä huomattavasti. Kuohkea ranskanletti on kuvauksellinen kaikista suunnista, joista hääväki sinua päättääkin kuvata. Hääpäivään paras valinta on raikas ja luonnollinen meikki, joka tuntuu itselle luontevalta. Lumenen Instant Glow -sävyseerumi ja Watercolor Blush -poskipunapisarat ovat tärkeimmät raikkaan meikkipohjan tuotteet. Rajaus ja runsas ripsirivistö saavat silmät hehkumaan ja erottumaan kauniisti tärkeän päivän lukuisissa valokuvissa.

Tyylin muut avaintuotteet: Redkenin Wax Blast 10 -vahasuihke ja Lumenen Instant Glow UV Primer -pohjustaja. Kesän morsian tuoksuu Gucci Bloom tai Carolina Herrera Good Girl Légere -tuoksulta.

 

Tuotenosto:

Redken Wax Blast 10 suihkevaha 150 ml–4192540

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Nestemäinen Meikinpohjustaja SK30 30ml–29537026

Carolina Herrera Good Girl EdP tuoksu 30 ml–25325064

Gucci Bloom EdP tuoksu 30 ml–25101067

 

Festarilook

Festareilla rentous on valttia. Valloittavat kiharat on helppo toteuttaa, ne kestävät mukana juhlahumussa ja mikä parasta, ovat yleensä parhaimmillaan vielä seuraavana päivänä! Rennot ja tuuheat korkkiruuvit saat kun kiepautat hiuksen ensin itsensä ja sitten vasta muotoiluraudan ympäri. Pysyvyyden takaa pitävä Four Reasonsin Dry Shaper -hiuslakka ja seuraavana päivänä kampaukseen uutta puhtia tuo kiharavoide, jolla kiharat puristellaan uudelleen muotoonsa. Pienet yksityiskohdat, kuten pikkuletit ohimoilla, tuovat lookiin kesähippi-fiilistä. Cliniquen Even Better Glow -meikkivoide tekee festarimeikistä keveän ja kuulaan. Pehmeä rajaus silmissä, ruusuiset posket Cheek Pop -poskipunalla ja mehukas huulikiilto ovat jokaisen festarin luottovalintoja.

Tyylin muut avaintuotteet: Four Reasonsin Hair Powder -hiuspuuteri ja Marimekko for Cliniquen Pop Splash Lip Gloss (sävy Juicy Apple 13). Festareilla juhlatunnelman viimeistelevät DKNY:n tuoksut Be Delicious tai Be Delicious Fresh Blossom.

 

Tuotenosto:

KC Professional Four Reasons Hair Powder hiuspuuteri 100 ml–501005

KC Professional Four Reasons Hair Powder hiuspuuteri 250 ml–152741

Clinique Pop Splash lip gloss Marimekko huulikiilto 4,3 ml–29134510

DKNY Be Delicious Fresh Blossom EdP Spray tuoksu 30 ml–185886

DKNY Be Delicious EdP Spray tuoksu 30 ml–184230

 

Teksti ja kuvat: Eevis Liedes

 

Sivun alkuun