Pohjoismaista muotia naisille: InWear, Nanso ja Marimekko

Sokos tarjoaa naisten syysmuotiin annoksen skandinaavisuutta. Tutustu pohjoismaisiin vaatemerkkeihin ja löydä ihania uutuuksia syyspukeutumiseesi InWear-, Nanso- ja Marimekko-merkeiltä.


InWear naisten vaatteita

 

InWear

InWear on tanskalainen naisten vaatemerkki. InWearin tyyli huokuu modernia minimalismia: merkin mallistoa kantaa ajatus monivuotisista ja -käyttöisistä naisten vaatteista, jotka ovat elegantteja mutta mukavia.

InWearin on perustanut Niels Martinsen vuonna 1969. Nielsen oli yksi trendikkäimmän kööpenhaminalaisklubin omistajista ollessaan vasta 20-vuotias. Samaan aikaan hänellä oli visio luoda vaatteita naisille, jotka ovat itsenäisiä, uteliaita ja avoimia. Niinpä muoti vei mennessään: Nielsen osti kankaita ja loi mekkoja sekä paitoja silloisen tyttöystävänsä, lahjakkaan muotisuunnittelijan Kirsten Teisnerin kanssa, ja InWear sai alkunsa.

Vaikka InWearin tarina on jatkunut jo yli 50 vuotta, merkin filosofia on edelleen sama: luoda vaatekaappi, joka koostuu vapautta, huolettomuutta sekä itsevarmuutta tuovista asuista.

InWear pop up nyt naisten osastolla Helsingin, Oulun, Jyväskylän, Kuopion ja Joensuun Sokos-tavarataloissa.

Osta InWear -tuotteita >Tuotenosto:

InWear mekko–45436022

InWear mekko–45436020

InWear paitapusero–45436023

InWear pusero–45436026

InWear paita–45849519Kotimaisen vaatemerkin Nanson vaatteet Sokokselta

Nanso

Uutta syysmuotia suoraan Suomesta! Nanso on kotimainen vaatemerkki, joka tarjoaa laadukasta ja kestävää muotia naisille. Nanso on tunnettu uniikeista kuoseistaan, laadukkaista materiaaleista sekä klassisista leikkauksista.

Nanson historian juuret juurtavat 1921-luvulle, jolloin joukko pirkanmaalaisia miehiä perusti palkkavärjäämön luodakseen työpaikkoja suuresta työttömyydestä kärsineelle paikkakunnalle. Aluksi Nanso valmisti alusvaatteita sekä myöhemmin sukkatuotteita. Sittemmin Nanso on keskittynyt naisten vaatteisiin. Vuonna 2016 Nanson mallisto uudistettiin raikkaalla ja modernilla tavalla harmonisempaan suuntaan nykyisen pääsuunnittelija Noora Niinikosken johdolla: perinteisen trikoon rinnalle tuotiin uusia tuoteryhmiä, kuten neuleita, kangastuotteita ja ulkotakkeja.

Nansolta löydät vaatekaappisi kulmakivet: mekkoja ja hameita niin arkeen kuin juhlaan, ajanmukaisia neuleita ja trikoopuseroita, monipuolisesti housuja sekä yöpaitoja ja oloasuja rentoon oleskeluun.

Osta Nanson muotia >


Tuotenosto:

Nanso Netta huivi–40403556

Nanso Pellava paitapusero–40403554

Nanso Netta mekko–40403542

Nanso Kerttu mekko–45039021

Nanso Bella hame–37243068Marimekko Classics -tuotteet Sokokselta


Marimekko Classics

Marimekko ihastuttaa klassikollaan yhä uudestaan – nyt uudella ilmeellä! Marimekko Classics -mallisto on täynnä upeita uutuusvaatteita, joissa kukoistaa iki-ihana Unikko-kuosi.

Marimekko on suomalainen designtalo, jonka perusti visionäärinen Armi Ratia vuonna 1951. Marimekko aloitti pienenä helsinkiläisenä kangaspainona. Nykyisin Marimekon omintakeiset värit ja kuviot tunnetaan ympäri maailmaa. Marimekkoa on kutsuttu yhdeksi maailman ensimmäisistä todellisista lifestyle-brändeistä, joka yhdistää muodin, asusteet ja kodinsisustuksen yhdeksi ainutlaatuiseksi elämäntavaksi.

Marimekko Classics -mallistossa ikoninen Unikko loistaa maanläheisen ruskean sekä raikkaan sinisen sävyissä. Kukoista yhdessä Unikon kanssa syksyisen tunnelman kera!

Marimekko Classics -pop up nyt naisten osastolla Sokos-tavarataloissa.

Osta Marimekon naisten vaatteita > 


Tuotenosto:

Marimekko Unelma Pieni Unikko mekko–44891523

Marimekko Hakku housut–44891525

Marimekko Gabro Pieni Unikko paitapusero–44891527

Marimekko Pakkas t-paita–44891516

Marimekko Ylväs Pieni Unikko mekko–44891522

Marimekko Peretta Unikko tunika–44891514 

Black Friday -tärpit miehille

Black Friday lähestyy! Pian tehdään taas laadukkaita hankintoja edulliseen hintaan. Olisiko aika päivittää vaatekaappi talvea varten, hankkia asu pikkujouluihin tai valmistautua joulunviettoon? Katso tärppimme miehille ja tule tekemään edullisia laatuostoksia Sokokselle sekä sokos.fi-verkkokauppaan Black Fridayna 27.11.! Kaikki normaalihintaiset tuotteet sekä jo alennetut muodin tuotteet –25 % 27.11. ajan Sokoksella, Emotionissa sekä sokos.fi-verkkokaupassa.

Sivun alkuun