Kokemuksia: We Care Icon My Love Luxe Lip Gloss

We Care Icon My Love Luxe Lip Gloss on ylellisen näyttävä ja superkiiltävä huulikiilto. Viilentävä koostumus antaa huulille kiillon lisäksi myös täyteläisyyttä. Kaikissa sävyissä valloittavat efektipigmentit. Huulikiiltojen vegaaninen koostumus ei sisällä eläinperäisiä aineisosia.


We Care Iconin My Love Luxe Lip Gloss


Kiva pirskahteleva tunne huulissa

"Plussaa vegaanisuudesta. Kokeilin kolmea väriä. Oranssi ei ollut yhtään värini, mutta esiteini tytär nappasi sen heti. Punaista käytän silloin tällöin muiden huulikiiltojen seassa. Vaaleassa värissä oli ongelmana saada tasainen sävy. Huulikiillon oma aplikaattori ei riitä vaan pakko tasoittaa sormilla. Kiilto aiheuttaa pientä kihelmöintiä huulissa, mutta erityistä "turvotusta" en havainnut. Tämä on mielestäni ehkä juuri nuorille sopiva tuote. Itse luultavasti en jatkossa osta, mutta tytär saattaakin"

Hanna44


"Joka päivä on tullut laitettua, kiva pirskahteleva tunne huulissa kun laittaa sitä. Suosittelen"

Anita


"Tulee käytettyä! Tulee aivan liian paljon, pitää paperilla painaa liiat pois! Ekologisuudesta plussat ja tuote pitää huulet "kosteina" pitkään (huulirasvariippuvainen)! Nuorten naisten tuote!"

Niina


"Käytin huulikiiltoja muutamia kertoja. Koostumus oli mielestäni turhan paksu, mutta ei tahmea. Huulilla huomasi melkein heti raikastavan viileyden ja se oli paras asia tässä huulikiilossa. En voi sanoa suosittelevani tätä kellekkään."

SanniinaTuotenosto:

We Care Icon My Love Luxe Lip Gloss huulikiilto 6g–32173002


Oletko päässyt itse jo testaamaan volumehuulikiiltoa? Arvostele tuote, voit voittaa kaikki yhdeksän My Love Luxe Lip Gloss -sävyä (arvo 89,10).

Kirjoita arvostelu >>

Osta muita We Care Iconin tuotteita >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä