Persoonalliset stailaajat sporttipoikaa pukemassa

Viikon Viettele Vaatteilla -jaksossa persoonalliset pukeutujat ja muodin kameleontit kisaavat treffeistä sporttisen Mikaelin kanssa. Jos vaatteet tekevät miehen, katso kuka miehistä pääsee valitsemaan Mikaelin pöksyt.

Viikon sinkku on energinen somepersoona Mikael, joka liikkuu pääkaupunkiseudun yöelämässä, kuntosalilla ja teinien puhelinruuduilla. Tämän parikymppisen Helsingin Herkuleksen unelmamies olisi miehekäs treenikaveri ja ehkä muutakin.... Mikael pukeutuu vaihtelevasti joskus salivaatteisiin ja joskus bleiseriin, mutta tämä mallipoika tietää silti tasan tarkkaan, miltä hän haluaa näyttää. Konduktöörin töitä tekevä helsinkiläinen, Radalla-ohjelmastakin tuttu, Janne on taas juuri oikeaan aikaan paikalla! Nuorekas nelikymppinen pitää itsensä hyvässä kunnossa muun muassa ratsastamalla. Janne tykkää pukeutua sporttisen rennosti, mutta myös tyylikkäästi, ja hänellä on melko kallis maku. 

Kouvolalainen tuleva muodin ammattilainen Sona on kotoisin Kambodžasta. Hän on rauhallinen ja ulospäinsuuntautunut, ja toivoo deittikumppaninsa olevan jing hänen jangilleen. Trendsetterinä hän haluaa sekoittaa pakkaa ja hakee vähän erikoisempaa tyyliä. Eniten hän toivoo, että sinkku X pitää muodin ja puvustuksen opiskelijan tyylistä.

Sisustusopiskelija Jukka-Pekka Turusta on asunut aivan väärässä kaupungissa. Hän etsii rentoa miestä, jolla on jalat maassa, mutta pää pilvissä, hän on suunnitelmallinen ja antautuva… shoppaaja. Päivittäisen tyylinsä hän rakentaa kenkien ja farkkujen ympärille. Jugesta elämässä tärkeitä asioita ovat salikäynti ja pienet yllättävät hetket, kuten sateessa kastuminen.

Kuka stailaajista osuu napakymppiin ja kenen tyylit kolahtavat sporttiseen Mikaeliin? Tutustu vaatteisiin ja tee oma makutuomiosi viikon matchistä.Voit omia viikon stailaajien tyylit itsellesi Sokokselta.

Jaksossa nähdään paljon huppareita ja T-paitoja. Keltainen on yhä hottia, mutta omaan makuun kannattaa sovittaa myös vihreää tai burgundinpunaista. Jannen tyylistä varastat esimerkiksi nämä Dieselin paidat: Diesel-huppari ja Diesel-T-paita.

Sonalla taitaa olla mielessä sporttinen metsuri ja teddy-bear kainaloon. Camovärinen baseball-lippis, laadukas ruutupaita yhdistettynä ultramuodikkaisiin verkkojuoksukenkiin ovat tämän tyylin kulmakivet. Klikkaapa ne tästä saman tien itsellesi: New Era -lippisDiesel S-East-Long-A -paita ja Adidas Originals Swift Run -lenkkarit.

Mieheen tehdään vaikutus alusvaatteilla. Jukka-Pekan tyylissä vilisee brändejä, Armania, Bossia ja Vanseja. Timmille takapuolelle istuvat farkut, perushuppari ja tietysti skeittikenkien klassikot – Vansit. Kopioi täältä tyyliisi: Armani-boxeritLee Cooper LC 06 -farkut ja Vans-lenkkarit

Mikaelin hiukset vaalennettiin Wellan Multi Blondorilla ja sävytettiin uudella Koleston Perfect-kestovärillä.  Hiukset hoidettiin Wella Invigo Cool Blonde-shampoolla ja Cool Blonde-hoitoaineellaHiukset viimeisteltiin EIMI Rugged Texture-vahalla

Invigo Cool Blonde-shampoo on keltaisuutta taittava violetti shampoo viileän vaaleille hiuksille. Se kirkastaa vaaleita hiuksia poistamalla sameutta jättäen hiukset pehmeän kosketeltaviksi. Sopii päivittäiseen käyttöön vaalennetuille tai luonnon vaaleille hiuksille. Cool Blonde-hoitoaine on vaalean violetti hoitoaine viileän vaaleille hiuksille päivittäiseen käyttöön. Silver-vaikutuksen lisäksi tämä hoitoaine loihtii hiuksista ylellisen pehmeät ja hoidetut.                    


Tuotenosto:

Diesel S-Division huppari–30321004

Diesel T-Just-Division t-paita–30321040

New Era lippis–28541521

Diesel S-East-Long-A paita–30321006


Tuotenosto:

adidas Originals Swift Run tennari–28468502

Lee Cooper LC 06 farkut–150919

INVIGO Cool Blonde Recharge Shampoo 250ml–29253018

Wella Invigo Cool Blonde Recharge Conditioner hoitoaine 200ml–29253019

Wella Professionals EIMI Rugged Texture muotoilupasta 75 ml–6824035


 

Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä