Estee Lauder

Jokainen yö on uusi alku ihollesi

Ihminen tarvitsee riittävästi unta voidakseen hyvin. Uni palauttaa elimistön rasituksesta ja väsymyksestä sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. Se vahvistaa myös vastustuskykyä aktivoidessaan sairauksien ja tulehdusten torjuntamekanismeja elimistössä. Tämän lisäksi uni vaikuttaa muihin elimistön säätelyjärjestelmiin, kuten hormoneihin. Mitä kaikki eivät ehkä kuitenkaan tiedä, on unen merkitys ihon hyvinvointiin. Ihosi ei nuku yöllä, mikä tarkoittaa sitä, että jokainen yö on uusi alku.

Yli 72 vuoden ajan Estée Lauder on tutkinut ihon anatomiaa ja heillä on satoja patentteja tukemassa tätä tiedettä. Estée Lauder on tutkimuksissaan todennut, että ihmisen päivittäinen rytmi ja yöaikainen ihon korjaaminen ovat tärkeimpiä avaintekijöitä ihosolujen korjaamisessa. Solujen synkronointi maksimoi ihon uudistumista. Siksi yöunesi maksimoiminen on suositeltavaa.
Koska vaihtoehtoja on lukuisia, anna Estée Lauderin löytää täydellinen yöihonhoitorutiinisi. Estée Lauder on erikoistunut yöihonhoitoon ja heiltä löytyy laaja valikoima ihonhoitotuotteita, jotka tukevat ja hoitavat ihoasi ainutlaatuisella tavalla koko yön ajan. Näitä suosittelemme:

PUHDISTUSVOIDE: Advanced Night Micro Cleansing Balm 70 ml

Kuin taikaa: tämä ainutlaatuinen puhdistus sulaa hoitavaksi öljyksi ja muuttuu sen jälkeen maitomaiseksi emulsioksi. Se poistaa kaiken meikin, mukaan lukien silmämeikin, sekä kaikki päivän aikana iholle kerääntyneet epäpuhtaudet ja saasteet. Se sisältää rauhoittavaa laventelia ja kamomillaa – se on täydellinen tapa aloittaa iltarituaalisi. Iho tuntuu syväpuhdistetulta ja hyvinvoivalta.

Osta puhdistusvoide >


HOITOVESI: Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion 75 ml

Micro Essence tukee ihon omaa kykyä vastustaa kuivuutta ja ikääntymisen merkkejä. Se myös vahvistaa ihon omaa kosteussuojamuuria. Imeytyy syvälle ihoon täyttäen ihon intensiivisellä kosteudella, jolloin iho tuntuu pehmeältä ja hoidetulta. 

Osta hoitovesi >


SEERUMI: Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum 75 ml

Maailman luotetuin seerumi. Tehokasta korjaamista ja heleytystä. Seerumi uudistaa ja kosteuttaa ihoasi täydellisesti. Advanced Night Repair -seerumi tuo välitöntä kosteutusta kasvoillesi. Advanced Night Repair on ainoa seerumi, jossa on ChronoluxCB-teknologia, joka auttaa ihoa antamaan signaaleja korjaamaan ja maksimoimaan ihon luonnollista korjausprosessia.

Osta seerumi >


UUSIN YÖAJAN LÄPIMURTO: Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate 20 ml

Kun ihosi tuntuu herkistyvän, käynnistä se uudelleen tänään. Upealla voimalla läpi elämän kovatempoisista hetkistä. SOS-teknologian sisältävä uusi yöajan tehohoito on todellinen läpimurto ihonhoidossa: se auttaa pelastamaan ja käynnistämään katseesi uudelleen. Tuote rauhoittaa ihoärsytyksen jo tunnissa, palauttaa kirkkauden, vähentää huokosten näkyvyyttä ja parantaa rakennetta. Lisäksi se vahvistaa ihoa, joten se kykenee tehokkaammin puolustautumaan näkyviltä stressitekijöiltä.

Osta tehohoito >


SILMÄNYMPÄRYS: Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex -silmänympärysvoide 15 ml

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex -silmänympärysvoiteessa on 10 x korjaava teknologia. Tehokas hoitotuote auttaa korjaamaan silmänympärysihon näkyviä vaurioita, kuten väsymyksen merkkejä ja UV-saasteiden sekä sinisen valon aiheuttamia muutoksia. Voide korjaa näkyviä ikääntymisen merkkejä ja kirkastaa tummaa silmänympärysihoa jo kolmessa viikossa. 

Osta silmänympärysvoide >


Tule tutustumaan Estée Lauder -ihonhoitotuotteisiin ja -meikkeihin Kutsu kauneuteen -tapahtumaan!

Tiistaina 3.9. Estée Lauder -päivän huippuetuina Advanced Night Repair -suosikkituotteita. Viikon huippuetuina Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Creme, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti ihoa, sekä Double Wear Stay-In-Place -meikkivoide ja -meikkipuuteri.

Arvostele Estée Lauder -lempituotteesi sokos.fi:llä ja osallistu Kutsu kauneuteen arvontaan. Voit voittaa palkinnon, joka sisältää huippumerkkien kosmetiikkatuotteita ja meikkauksen. Arvo n. 500,–

Osallistu arvontaan >

Osta Estée Lauder -tuotteita >Tuotenosto:

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Matte Powder Foundation SPF 10 meikkipuuteri 12g–34927014

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Make Up SPF10 meikkivoide 30ml–507026

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme kasvovoide 50 ml–17408012Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä