Pakkaa rannalle mukaan varvassandaalit ja aurinkolasit

Nauti lämmöstä mahdollisimman mukavasti ja suuntaa uimarannalle. Hellepäivänä jalkaan sujautetaan lempiläpsykät ja nenänvarteen aurinkolasit. HAGA Eyewearin trendikkäät aurinkolasit suojaavat katsettasi häikäisyltä. Kevyet kulttiklassikot, Havaianas flip-flopit kulkevat huomaamatta aurinkolomalle matkalaukussa tai mukana rantakassissa. Valitse suosikit omaan tyyliisi.

Havaianaksen legendaariset flip-flop-sandaalit ovat erittäin mukavat jalassa ja rantahiekat karisevat pois jalkapohjista kuin itsestään. 

Ensimmäinen pari Havaianas-sandaaleita luotiin 1962 Brasiliassa. Yrityksen ja sandaalien nimi, Havaianas, tarkoittaa portugalinkielellä havaijilaista. Ensimmäisten massavalmistettujen kumisten varvassandaaleiden esikuvana olivat japanilaiset zōri-sandaalit. Himoittuja varvassandaaleita on valmistettu jo yli kaksi miljardia paria. 

Tänä päivänä Havaianakset tunnistaa yksinkertaisesta, kahden isovarpaan väliin yhtyvän remmin muotoilustaan sekä hiertämättömästä materiaalista. Erityisen suosittuja alkuperäisistä Havaianaksista tekee niiden erikoiset värit ja laatu. Suosittuja värivaihtoehtoja ja kuviointeja hamstrataan, kuten esimerkiksi tällä hetkellä niin trendikästä kultaa tai käärmeennahkakuosia. 

 

Tuotenosto:

Havaianas Top varvassandaali–30732542

Havaianas Slim varvassandaali–30732543

Havaianas Slim Crystal Glamour SW varvassandaali–30732544

Havaianas Slim varvassandaali–30732545

 

Ihon lisäksi auringolta suojataan myös silmät. Aurinkolasit ovat superfunktionaalinen muotiasuste, ja kehyksiä vaihtamalla saat useampia tyylejä ja vaihdettua fiilistä juhlavasta rentoon ja sporttiseen. HAGA Eyewearin aurinkolasimallistossa on mistä valita. Mutta mikä tärkeintä, aurinkolasit antavat 100 % UV-suojan silmillesi. 

Kesän HAGA Eyewearin mallistossa on peilipintaa, värejä ja suuria kehyksiä, jos haluat nauttia auringosta filmitähtien tyyliin. Sopivia kehyksiä valitessa voit kiinnittää huomiota kasvojesi muotoon. Parhaat lasit löydät kuitenkin leikittelemällä eri tyyleillä vapaasti ja antamalla piut paut fashionistojen ohjeille. 

 

Tuotenosto:

HAGA EYEWEAR Sunwear aurinkolasit–12831004

HAGA EYEWEAR Sunwear aurinkolasit–12831005

HAGA EYEWEAR Sunwear aurinkolasit–12831018

HAGA EYEWEAR Fashion Gold aurinkolasit–5178001

 

Osta Havaianas-sandaaleita >

Osta Haga Eyewear -aurinkolaseja >

Sivun alkuun