Täydellisen pohjameikin salaisuus ja innovatiiviset MAC Powder Kiss -koostumukset


Syksy tekee tuloaan ja tuo tullessaan raikkaita tuulia. Monelle syksy tarkoittaa myös uusia alkuja ja tähän aikaan vuodesta on ihana inspiroitua uudestaan ja päivittää meikkituotteet uuteen kauteen. MAC tuo täydelliset mattasävyt syksyyn – iholle, huulille ja luomille.

Täydellinen meikkipohja: MAC Studio Fix

MAC Studio Fix -tuoteperhe on ansainnut kulttimaineen syystä. Nestemäisestä meikkivoiteesta löytyy laaja, yli 60 eri sävyn valikoima jokaiselle ihonsävylle. Moderni meikkivoide on muuntautumiskykyinen jokaiseen tilanteeseen, sillä se jättää luonnollisen mattapinnan, mutta on helppo kerrostaa keskipeittävästä peittäväksi. Öljytön koostumus kestää myös kosteutta ja hikoilua ja pysyy kasvoilla jopa 24 tuntia, joten meikin pysyvyydestä ei tarvitse huolehtia päivän mittaan. Erikseen myytävällä pumpulla saat annosteltua tuotetta juuri oikean määrän. Samasta sarjasta löytyy myös helppokäyttöinen Studio Fix -meikkipuuteri ja applikaattorilla lisättävä pitkäkestoinen Studio Fix -peiteaine.

Aloita meikkivoiteen levittäminen pienellä määrällä kasvojen keskiosasta siveltimellä ja etene kasvojen reunoja kohti, jotta lopputulos näyttää luonnolliselta. Kerrosta tarvittaessa paikallisesti vain niihin kohtiin, jotka tarvitsevat enemmän peittävyyttä. Meikkivoide tuntuu miellyttävältä iholla koko päivän ja hillitsee kiiltoa. Lopputuloksena iho, joka näyttää tasaiselta, sileältä ja virheettömältä. Mitä muuta täydelliseltä meikkivoiteelta voisi odottaa? 

Tuotenosto:

MAC Studio Fix Fluid Foundation SPF 15 meikkivoide 30 ml–26299502 

 

 

MAC Powder Kiss -uutuudet: Innovatiivinen mattakoostumus huulille ja luomille

Powder Kiss -tuoteperhe sopii täydellisen meikkipohjan kaveriksi. Asiakkaiden ylistämä Powder Kiss -huulipuna on saanut rinnalleen kaksi uutuustuotetta, vallankumouksellisen huulipunan nestemäisessä muodossa ja luomivärin, jota on helppo häivyttää. Powder Kiss -sarjan tykätyimpiä ominaisuuksia ovat puuterimainen pehmeys ja keveys, tinkimättä kosteudesta. 

Nestemäinen huulipuna Powder Kiss Liquid Lip Color luo huulille utuisen ja pitkäkestoisen mattapinnan, mutta antaa myös 10 tunnin kosteutuksen - täydellinen huulipuna erityisesti Pohjolan ilmastoon! Tuote on helppo levittää nopeasti jopa ilman rajauskynää tiimalasin muotoisen applikaattorin ansiosta. 17 sävyn joukosta löytyy täydellinen väri joka tilanteeseen.

Powder Kiss -sarjan uusi pehmeä ja pigmenttinen luomiväri Powder Kiss Eyeshadow on helposti levittyvä. Tällä tuotteella luot täydelliset häivtykset kuin ammattilainen! Koostumus on puuterimainen, mutta tuntuu voidemaisen täyteläiseltä ja on myös vedenkestävä. Löydä täydellinen sävysi syksyyn 10 sävyn joukosta, saatavilla myös palettiversiona.

Tuotenosto:

MAC Powder Kiss Lipstick huulipuna 3g–33255004

MAC Powder Kiss Liquid Lipcolour nestemäinen huulipuna 5 ml–43189502

MAC Powder Kiss Eye Shadow luomiväri 1,5 g–43189503


 

 

 

Viimeistele lookki

Pysyvyyden salaisuus on suihkeessa, jota voi käyttää meikin alla ja päällä. Meikkigurut vannovat MAC Prep + Prime Fix+ -suihkeen nimeen, joka kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Meikki näyttää hyvältä koko päivän, eikä vaadi korjailua. 

Silmämeikin kruunaa MAC Extended Play Gigablack -ripsiväri, joka pysyy säässä kuin säässä, mutta on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä. Ripsiväri erottelee ripset kauniisti ja lopputulos on siisti ja huoliteltu.


Tuotenosto:

MAC Prep + Prime Fix + meikinpohjustus- ja kiinnityssuihke 100 ml–26294003

MAC Extended Play Gigablack Lash ripsiväri 5,6 ml–26297544

KATSO KAIKKI MAC TUOTTEET >> 

Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä