MAC

Kevät käyntiin 

Aloita uusi kausi MACin raikkailla sävyillä ja virkistävillä koostumuksilla – kevään pelastajat ovat täällä! Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset kauniiseen kevätlookiin, haaveilitpa sitten kuulaasta ihosta tai lumoavasta silmämeikistä. 

Osta MAC-tuotteita > 

 

 

Must have -tuote meikin pohjustamiseen tai viimeistelyyn 

Pitkäkestoisen meikin saavutat MACin huippusuositulla tuotteella: PREP + PRIME Fix+ Fix + -suihketta voidaan käyttää pohjustamiseen kosteusvoiteen alla tai viimeistelyyn meikin päällä. Meikki näyttää hyvältä koko päivän, eikä vaadi korjailua! 

Uusin lisäys PREP+PRIME tuoteperheeseen on FIX+ MAGIC RADIANCE. Tämä suihke kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti, tehden siitä kimmoisan, kuulaan ja hehkuvan. Tuotteen Moisture Shield -teknologia auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon, jotta ihosi on ravittu ja hyvin hoidettu. Tuote sisältää muun muassa C-vitamiinia, hyaluronihappoa ja eteerisiä öljyjä. 

Tuotenosto:

MAC Fix+ Magic Radiance suihke 100 ml–43739011Hehkuva & kuulas iho 

MACin yksi suosituimmista kosteusvoiteista on ehdottomasti Strobe cream. Tuote on todellinen ihon pikaheleyttäjä! 

Saatavilla useita erilaisia valoaheijastavia sävyjä. Jos haluat lämpöistä hehkua kasvoillesi, valitse Goldlite. Jos taas ihannoit viileää, kuulasta ihoa, valintasi voisi olla Silverlite. 

Strobe cream sisältää kasviperäisiä aineita, kuten vihreää teetä ja ravitsevia vitamiineja, jotka saavat väsyneen ja elottoman ihon heräämään henkiin. Valoa heijastavat partikkelit ja antioksidantit kirkastavat ja heleyttävät ihoa ja ihosi hehkuu pehmeästi niin auringossa kuin valokeilassakin. 

Voit käyttää tuotetta kosteusvoiteena, sekoittaa nestemäiseen meikkivoiteeseen tai lisätä meikkivoiteen päälle kasvojen korkeimpiin kohtiin. 

Tuotenosto:

MAC Strobe Cream ihon pikaheleyttäjä 50ml–26298602 

MAC

Täydellinen pitkäkestoinen peittävyys 

Monien tuntema MAC Studio fix fluid SPF 15 -meikkivoide on saanut rinnalleen tehokkaan partnerin: 

MAC Studio fix 24h Smooth wear -peitevoiteen. 

Sen kevyt ja nestemäinen koostumus jättää iholle kauniin mattapinnan, unohtamatta täydellistä peittävyyttä. Kerrostettaessa peitevoiteella, saat keskipeittävän tai täysin peittävän lopputuloksen. Tuote on saatavilla jokaiselle ihonsävylle – valitse omasi 33 sävyvaihtoehdosta! 

Tuotenosto:

MAC Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer peiteaine 7 ml–31468540


MAC

 

Viimeistele look 

Silmämeikin kruunaa MAC Extended Play Gigablack -ripsiväri, joka pysyy niin säässä kuin säässä, mutta on silti helppo puhdistaa lämpimällä vedellä. Ripsiväri erottelee ripset kauniisti ja lopputulos on siisti ja huoliteltu. 

Tuotenosto:

MAC Extended Play Gigablack Lash ripsiväri 5,6 ml–26297544