Vahvista ja suojaa ihoa: 

Lancôme Advanced Génifique Youth Activator -tiiviste

Kenelle?

Tehotiiviste hoitamaan jo ilmestyneitä ikääntymisen merkkejä sekä vahvistamaan ja suojaamaan ihoa. 

Tehotiiviste kosteuttaa ja heleyttää ihoa, joten se on täydellinen sinulle, joka kaipaat iholle lisää hehkua. Tiivisteen probioottiset uutteet vahvistavat ja suojaavat ihoa. Ne tekevät ihosta tasapainoisemman ja ihon on helpompi suojautua ulkopuolelta tulevilta epäpuhtauksilta. Tiivistettä käytetään puhtaille kasvoille aamuin illoin ennen seerumia ja/tai kosteusvoidetta. Tehotiivisteen kanssa voit siis normaalisti käyttää myös esimerkiksi kosteuttavaa seerumia. 

 

Intensiivistä kosteutta: 

Lumene Lähde Arctic Dew tehokosteuttava seerumi 

Kenelle?

Tehokosteuttava seerumi on kuivan ja/tai pintakuivan ihon pelastus sillä se kosteuttaa myös ihon syvempiäkin kerroksia. 

Kosteuttavaa koivunmahlaa ja kosteutta sitovaa pohjoista levää sisältävä seerumi palauttaa ihoon täyteläisyyden ja sileyden. Kosteuttavan raaka-ainelistan viimeistelee hyaluronihappo. Ohut seerumi sopii myös rasvoittuvalle iholle, sillä se ei lisää ihon rasvoittuvuutta tai tee sitä lainkaan kiilteleväksi. Kerrosta seerumin päälle voide tai öljy. Seerumi sopii kaikenikäisille.  

 

Kaksoisvaikutteinen kasvovoide: 

Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil -hoitovoide 

Kenelle?

Tässä voiteessa yhdistyvät kosteuttava voide ja hoitavat öljyt. Hoitovoide on tehokas kokonaisuus, joka auttaa ihoa taistelemaan kuivumista vastaan erityisesti talvella.

Runsaasti Omega 3- ja 6 -rasvahappoja sisältävät kasviöljyt hellivät ihoa ja pehmittävät kuivan tai pintakuivankin ihon lopullisesti. Koostumus on ihanan hunajainen ja voide liukuu kasvoille pehmeästi. Soveltuu hyvin päivävoiteeksi kuivalle ja pintakuivalle iholle, mutta myös sekaiholle, joka kuivuu yllättäen talven tuiskuista.  

 

Häivytä univajeen merkit: 

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex -silmänympärysgeeli

Kenelle? 

Tehokas silmänympärysvoide, joka kosteuttaa ohutta silmänympärysihoa tehokkaasti, vähentää turvotusta ja häivyttää kuivia juonteita. 

Silmänalusiho tuntuu kiinteämmältä säännöllisen käytön jälkeen ja esimerkiksi univajeen merkit silmien ympärillä vähenevät huomattavasti. Geelimäinen koostumus tuntuu kevyeltä iholla ja imeytyy nopeasti. Voide on erinomainen niin aamu- kuin iltakäytössäkin, ja soveltuu hyvin esimerkiksi meikin alle. Levitä silmänalusvoide aina nimettömällä, niin et vahingossakaan paina liikaa herkkää silmänympärysihoa voidetta levittäessäsi. 

 

Pehmeät pusuhuulet: 

Dior Addict Lip Scrub & Dior Addict Lip Glow 

Kenelle?

Täydellisen pehmeät herkkuhuulet syntyvät hetkessä tällä tehokaksikolla. Unohda siis talven rohduttamat kuivat huulet!

Kuorivassa huulivoidepuikossa olevat sokerirakeet kuorivat hellävaraisesti, mutta sulavat itsestään huulille, joten voidetta ei tarvitse huuhdella pois. Huulten pinta säilyy sileänä ja täyteläisenä. Kuorinta on yhtä tärkeää huulille kuin muillekin kasvojen alueille; iho uusiutuu ja kuollut ihosolukko irtoaa ihon pinnalta. Kaikki hoitotuotteet vaikuttavat paremmin iholla kuorinnan jälkeen. 

Lip Glow on huulia tehokkaasti kosteuttava voide, joka pehmentää huulet nopeasti. Molemmissa puikoissa lopputulos on kaunis hillitty kiilto. Mangovoi kosteuttaa ja ravitsee huulia sekä jättää niihin pehmeän ja kosteutetun pinnan. Molemmat huulituotteet reagoivat ihosi pH-arvoon ja muuttuvat huulillasi yksilöllisen sävyiseksi. Toisilla voide muuttaa huulten sävyn pinkiksi, toisilla sävy syvenee pehmeän roosaisemmaksi.  

Teksti ja kuvat: Eevis Liedes

 

Tuotenosto:

Lancôme Advanced Génifique Youth Activator hoitotiiviste 30 ml–2643516

Tuotenosto:

LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW Tehokosteuttava Seerumi 30ml–25604003Tuotenosto:

Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil voide 50 ml, normaali- ja kuiva iho–17290012Tuotenosto:

Estée Lauder Eye Supercharged gel silmänympärysvoide 15ml–31619507


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä