Onnea Marimekko! 70 vuotta värejä ja kuvioita

Onnea Marimekko! 70 vuotta värejä ja kuvioita

Marimekko täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Myös Sokos on mukana juhlimassa värien ja kuosien tarinaa. Vuoden ensimmäinen mallisto ”The Art of Printmaking” nostaa esiin Marimekon taiteellisen perinnön ja eteenpäin katsovan asenteen. Katso, näihin ei voi kuin ihastua! 


 

Marimekko co-created – koko vuosi kuosien juhlaa

 

Marimekko Co-created – koko vuosi kuosien juhlaa 

Armi Ratian vuonna 1951 perustama Marimekko on designtalo, jonka omintakeiset värit ja kuviot tunnetaan ympäri maailmaa. Juhlavuotta vietetäänkin taiteellista perintöä kunnioittaen, katse tulevaisuudessa.

Syntymäpäivänsä kunniaksi Marimekko kutsui kiinnostavia suunnittelijoita tulkitsemaan yrityksen designfilosofiaa omalla tyylillään ja näin syntyi Marimekko Co-created, neljä erikoismallistoa vuodelle 2021.


Marimekko Liito-kuvio

 

Uuden malliston aarteita nyt Sokoksella

Vuoden ensimmäisen malliston, The Art of Printmaking, aarteita on jo saapunut Sokokselle. Kevään uudet kuviot on suunniteltu kunnioittamaan ikonisimpiin kuuluvia kuoseja vuosien varrelta. Ne juhlistavat elämän kauneutta sen kaikissa muodoissa, ja niissä nähdään vaikutteita Marimekon kuviosuunnittelijoiden tärkeimmistä inspiraation lähteistä. 

Maija Isolan Unikko (1964) on saanut seuraksensa Antti Kekin suunnitteleman uuden Liito-kuvion.

Ihanat Unikko-tuotteet Sokoksella >>


Marimekon ikoninen Unikko-kuvio

 

Valitse lämmintä tyyliä ikonisilla kuvioilla

Uusissa neuleissa komeilee Maija Isolan ikoninen Unikko-kuvio. Neuleet on valmistettu alpakkavillaseoksesta ja pehmeästä merinovillasta. 


Marimekko Liito

 

Inspiroidu vahvoista kukista

Paperista revityistä kukista ja siemenistä sommiteltu Liito-kuvio syntyi Marimekolle ominaisten suurten ja rohkeiden kukkakuosien innoittamana – esimerkkinä vaikkapa Unikko. 

Osta Marimekko-tuotteita >>Tuotenosto:

Marimekko Arkussiini Liito mekko–47037094

Marimekko Kateetti Liito tunika–47037095

Marimekko Aksiooma Unikko neulepaita–47037100