Sokokselta löytyy paljon luonnonkosmetiikan suosikkituotteita.

Olen suosikki!

Luonnonkosmetiikka on suositumpaa kuin koskaan ja luonnonkosmetiikan tuotevalikoima Sokoksissa ja Emotioneissa mahtavan laaja. Pyysimme neljää myymälöidemme kauneuden ammattilaisista valitsemaan omat lempituotteensa luonnonkosmetiikasta.

 

Tarjan suosikit: mieletön ihon kosteuttaja Evolve Hyaluronic Serum ja Whamisa Organic Flowers -puhdistusöljy


Kuka olen?

”Olen Tarja ja työskentelen Sokos Helsingissä. Koulukseltani olen fytonomi. Rakastan työtäni valtavasti terveystuotteiden ja luonnonkosmetiikan parissa. Nämä alueet ovat muutenkin lähellä sydäntäni.”

Tarjan suosikit

Evolve Hyaluronic Serum 200 

”Aivan mieletön ihon kosteuttaja! Samalla saa sekä kimmoisuutta että ihon juonteita tasoitettua. Ilman tätä en pysty olemaan, käytän tätä kesät talvet yhtenä ihonhoitotuotteena. Muuten täydennän "kaverin" vuodenaikojen mukaan, esimerkiksi talvella jokin öljytuote. Seerumi vie hyvin öljyisen tuotteen ihon alempiin kerroksiin, eikä ihon pintaan jää epämukavaa oloa.”

Whamisa Organic Flowers -puhdistusöljy

”Ihon puhdistus on kaiken A ja O! Itse suosin öljymäisiä puhdistustuotteita. Kosmetiikka lähtee helposti iholta kuivattamatta ihon pintaa. Käytän niin sanottua kaksoispuhdistusta: ensin öljymäisellä tuotteella kosmetiikka pois, minkä jälkeen viimeistelen vielä puhdistusvaahdolla ja kasvovedellä tai -suihkeella.”

Novexpert Booster Serum With 5 Omegas

”Talvi-ihon pelsastaja! Käy niin kuivalle kuin sekaihon pintakuivalle iholle talvella iästä riippumatta ja dekoltee-aluetta unohtamatta. Ihoa ravitseva ja uudistava. Vinkki: Sekoita illalla joukkoon hieman Hyaluronic Serumia, saat myös lisäkosteutta talven tai huoneilman kuivattamalle iholle.”


Tuotenosto:

Evolve Organic Hyaluronic Serum 200 -Hyaluronihapposeerumi 30 ml–35037502

WHAMISA 150ml Puhdistusöljy–29420028

Novexpert Omegas Booster Serum 30ml–17632517 

Karoliinan suosikit: ihanan täyteläinen Eco By Herbina puhdistusvaahto ja hemmotteleva Organic Shop Madagaskar Aloe -naamio 


Kuka olen?

”Olen Karoliina ja työskentelen Emotion Matkuksessa Kuopiossa. Koulutukseltani olen kosmetologi. Pidän työni monipuolisuudesta, jokainen päivä on erilainen! On ilo auttaa asiakkaita löytämään juuri heille sopivat tuotteet.”


Karoliinan suosikit

Eco By Herbina Puhdistusvaahto

”Ihanan täyteläinen puhdistusvaahto, jonka hoitavat raaka-aineet puhdistavat ihon hellävaraisesti. Toimii mainiosti myös kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena öljyn jälkeen. Plussaa ihanan kevyestä tuoksusta!”

Organic Shop Madagaskar Aloe -naamio

”Hemmotteleva, geelimäinen naamio, joka pehmentää ja kosteuttaa ihoa kivasti. Auringonoton jälkeen ihanan viilentävä tuote! Sarjasta löytyy muun muassa myös ihanat vartalon sokeri- ja suolakuorinnat.”

Mádara Skin Equal -meikkivoide

”Iholle ihanan kuulaan pinnan jättävä meikkivoide, jolla saa keskipeittävänlopputuloksen. Meikkivoiteen kosteuttavat ainesosat hoitavat ihoa. Ihanteellinen meikkivoide kuivalle tai sekaiholle.”

Mádara SOS Rich Hydra-Barrier CICA

”Rauhoittava ja ravitseva voide ärtyneelle, kuivalle iholle. Koostumus on kivan täyteläinen ja silti imeytyy ihoon hyvin. Talven kuivattaman ihon must have -tuote!”


Tuotenosto:

Eco by Herbina 150ml Puhdistusvaahto–47018502

Organic Shop Madagaskar Aloe kosteuttava geelinaamio 75 ml–20408510

MÁDARA Meikkivoide 30ml 60 OLIVE–40120005

MADARA SOS Rich Hydra-B. CICA Voide 40ml–45214504

 

Lauran suosikit: aamut pelastava Novexpert Booster With Vitamin C -seerumi ja kuulaan lopputuloksen antava Mädara Skin Equal -meikkivoide

Kuka olen?

”Olen Laura ja olen työskennellyt kaksi vuotta Emotion Redissä Helsingissä. Koulutukseltani olen parturi-kampaaja. Parhainta työssäni on meidän porukka, jonka kanssa töissä on aina huippuhauskaa. Meillä on myös paljon koulutuksia, mikä mahdollistaa jatkuvan kehittymisen työssäni.”


Lauran suosikit

Novexpert Booster With Vitamin C

”Tää on mun aamujen pelastus! Kirkastaa, tasoittaa ja silottaa ihoani runsaan C-vitamiinipitoisuuden ansiosta. Tällä saan ihanan heleän pohjan meikille!”

Mádara Skin Equal -meikkivoide

”Mulle on tärkeää, että iho näyttää kuulaalta ja tällä Mádaran meikkivoiteella (sävy #40 Sand) siitä tulee just semmoinen! Tuote sisältää aloe veraa ja hyaluronihappoa ja sopii siis kaikille ihotyypeille. Vinkki! Levitä tämä meikkivoide sormin parhaimman lopputuloksen saamiseksi!”

Mádara-peiteväri

”On ollut vaikeaa löytää silmien alle tarpeeksi kosteuttavaa peitevoidetta, joka ei mene pieniin juonteisiin, mutta tästä tuotteesta, The Concealer -peitevärin sävystä #25 Latte löysin etsimäni!”


Tuotenosto:

Novexpert Vitamin C Booster 30 ml–17632520

MÁDARA Meikkivoide 30ml 60 OLIVE–40120005

MÁDARA Peiteväri 4ml 75 PEACH BAN-THE-BLUE–40120006