Ole Henriksenin Truth-linjan tuotteet verkkokaupasta sokos.fi

Hae mukaan Ole Henriksen- testiryhmään ja luo kasvoillesi ”Ole Glow”, eli Ole-hehku

Oletko kosmetiikan suurkuluttaja, joka rakastaa etenkin heleyttäviä ja kosteuttavia tuotteita? Tule mukaan testaamaan Ole Henriksenin suosittuja Truth-linjan tuotteita, ja saat kasvoillesi Ole-hehkun!

Etsimme testaajiksi 25–55-vuotiaita, jotka toivovat ihonhoitotuotteiltaan erittäin kosteuttavaa, heleyttävää ja kirkastavaa lopputulosta. Valitsemme mukaan 25 testaajaa, jotka saavat kokeiltavakseen Ole Henriksenin tuotteita. 

Hae mukaan heti, ilmoittautumisaikaa on 28.4. asti. Ilmoitamme valituille testaajille henkilökohtaisesti 9.5. mennessä.

Hae mukaan testiryhmään >  

Osta Ole Henriksen -tuotteita > 

 

Ole Henriksenin Truth-linjan tuotteet verkkokaupasta sokos.fi

 

Ole Henriksenille fantastisen ihon perusta ovat positiivinen asenne, optimismi ja elämänjano, jotka antavat hehkua sisältä ulospäin. Olen skandinaavinen perintö ja värikäs persoona saivat hänet luomaan yksinkertaisen ja iloisen mutta tehokkaan ihonhoitomerkin, jossa jokaiselle annetaan välineet olla oman ihonsa paras asiantuntija. Brändin sydämessä on Ole-hehku, Ole Glow, säteily sisältä ulospäin. Ole Henriksen -brändi luotiin, jotta voisit nauttia täysin ennenkokemattomasta elämyksestä ihonoidossa.

Vuonna 1975 Ole avasi Ole Henriksen of Denmark -spa-hoitolansa Beverly Hillsiin ja sai nopeasti merkittäviä kuuluisuuksia asiakkaikseen. He puolestaan tahtoivat viedä toimivat tuotteet mukanaan matkoilleen maailman ääriin. Tämän menestyksen siivittämänä Ole lanseerasi ensimmäisen ihonhoitosarjansa 1984 ja johdatti sitä rakkaudella johtavaksi ihonhoitobrändiksi yli 30 vuoden ajan. Vuonna 2011 Kendo, osa LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton -konsernia, näki upean mahdollisuuden tuotemerkissä, hankki sen ja tarjosi sille laatu-ja luovuusosaamista nostaakseen merkin seuraavalle tasolle. Maailman johtavimpien ihonhoidon asiantuntijoiden huolenpidossa, tiukkojen ja yksityiskohtaisten tieteellisten testien alaisena ja merkin juurien inspiroimana Ole Henriksen on tänään elinvoimaisempi, optimistisempi ja ajankohtaisempi kuin koskaan.

Hyvinvoivan ihon salaisuus on positiivinen asenne, optimismi ja elämänjano. Anna ihollesi Ole-hehku eli Ole Glow ylellisillä Ole Henriksen Skincare Collection -tuotteilla.

 

Ole Henriksenin suositut Truth-linjan tuotteet verkkokaupasta sokos.fi


Testattavat Ole Henriksen -tuotteet:

Testiryhmä saa kokeiltavakseen Truth-linjan tuotteita, jotka tunnetaan erittäin heleyttävistä ja kosteuttavista vaikutuksistaan.  Jokainen tuote yhdistää tehokkaita, aktiivisia ja luonnollisia kasviuutteita sekä välttämättömiä rasvahappoja, jotka korjaavat ihon ongelmakohdan. Kunnianosoituksena Olen spa-perinnölle tuotteissa on ihana tuoksu ja ylellisen tuntuinen koostumus, jotka tekevät ihonhoidosta miellyttävän spa-hetken alusta loppuun.


Truth Juice Daily Cleanser -puhdistusvoide 148 ml

Monikäyttöinen geelivoidepuhdistustuote, joka poistaa meikin, rasvan ja epäpuhtaudet iholta. Appelsiinivesi auttaa elvyttämään ja raikastamaan ihoa. PHA poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut. Kasviyhdistelmä pehmentää ihoa jättäen sen tasaisen tuntuiseksi. Luonnollinen sitrushedelmien tuoksu auttaa energisoimaan ja virkistämään sekä ihoa että aisteja raikkaalla tuoksulla. Aamu- ja iltakäyttöön.

Tuotenosto:

OleHenriksen Truth Truth Juice Daily Cleanser puhdistusgeeli 147 ml–46159001C-Rush Brightening Gel Crème -geelivoide 50 ml

Öljytön geelivoide, joka kirkastaa ja kosteuttaa ihoa 24 tuntia. C-vitamiinijohdannainen kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä taistelee näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. Hyaluronihappo lukitsee kosteuden ihoon. Kollageeni auttaa kiinteyttämään ja parantamaan ihon elastisuutta. Päivä- ja yökäyttöön.

Tuotenosto:

OleHenriksen Truth C-Rush Brightening Gel Crème geelivoide 50 ml–46159003Banana Bright Eye Crème -silmänympärysvoide 15 ml

C-vitamiinia ja banaanipuuteria sisältävä silmänympärysvoide, joka heleyttää, kosteuttaa sekä häivyttää tummia silmänalusia välittömästi. C-vitamiinijohdannainen heleyttää ihoa ja taistelee näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan samalla kun karitevoi syväkosteuttaa ja pehmentää ihoa ja kollageeni edistää ihon elastisuutta. Päivä- ja yökäyttöön.

Tuotenosto:

OleHenriksen Truth Banana Bright Eye Crème kirkastava ja kosteuttava silmänympärysvoide 15 ml–46159006Banana Bright Vitamin C -seerumi 30 ml

Hyalyronihappoa sisältävä tehokosteuttava seerumi päivä- ja yökäyttöön, joka antaa iholle näkyvästi lisää kirkkautta ja kimmoisuutta jo yhdessä viikossa. C-vitamiini kirkastaa ja tasoittaa ihoa sekä vähentää tummia läiskiä. Hyaluronihappo kosteuttaa. Banaanipuuteripigmentit kuulastavat ja kirkastavat ihoa välittömästi ja antavat ihanteellisen pohjustuksen meikille.

Tuotenosto:

OleHenriksen Truth Banana Bright Glow Plus Serum heleyttävä hoitoseerumi 30 ml–46159008Banana Bright Face -meikinpohjustusvoide 30 ml

Meikinpohjustustuote täynnä C-vitamiinia. Auttaa kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa sekä auttaa meikkiä asettumaan kauniimmin ja pysymään siistinä pidempään. Välitön valoa heijastava ja kirkastava vaikutus koko päiväksi.


Tuotenosto:

OleHenriksen Truth Banana Bright Face Primer kirkastava meikinpohjustusvoide 30 ml–46159010 

Hae mukaan testiryhmään > 

Osta Ole Henriksen -tuotteita >