Oikeat välineet täydelliseen juhlameikkiin 

Värien juhla -tapahtumasta löydät meikkien lisäksi kaikki välineet niin luonnolliseen ja huolettomaan kesä- ja arkimeikkiin kuin näyttävämpään iltameikkiinkin. Tule Värien juhlaan tutustumaan meikkivälineisiin ja kuulemaan asiantuntijoiden vinkit meikkitekniikoihin.

Käsi ylös, kuinka monta meikkisivellintä meikkipussukastasi löytyy? Entä onko sinulla jo meikkisieni? Värien juhla on kevään paras paikka päivittää kuluneita välineitä, täydentää omaa meikkivälineiden kokoelmaa ja tutustua uusimpiin trendeihin. 

We Care Iconin Expert Line meikkisiveltimet –20 % Värien juhlassa. Hyvät välineet tekevät lopputuloksesta aina tasaisemman ja siistimmän. Tule tutustumaan eri siveltimiin pohjustus- ja meikkivoiteen, puuterin, punan, aurinkopuuterin, korostusvärien ja peitevoiteiden levittämiseen.  

Tuotenosto:

We Care Icon Blender Brush meikkisivellin–25202031


Kotimainen Cailap on tunnettu kauneusvälineistä, koruista ja hiustarvikkeista. Luomivärisiveltimillä, ripsikammalla ja -taivuttimella taiot silmämeikistä entistä upeamman. Juhlakampaus vaatii puolestaan hiustenkuivaamiseen soveltuvan harjan. Värien juhlan ajan erä Cailap-meikki ja hiustarvikkeita –20 %. 

Tuotenosto:

Cailap huulipunasivellin–18925509


Oletko kokeillut irtoripsiä? Eyluren uutuuksissa, Enchanted-irtoripsissä, on kolme erilaista mallia sen mukaan, mitä katseesi kaipaa. Oletpa sitten juhlien katseenkääntäjä tai tavoitteenasi on saada vain hiukan lisää tekstuuria omiin ripsiisi. Kolmella eri mallilla saat joko näyttävät ja tiheät juhlaripset, luonnollisen vaikutelman antavat ripset tai sydäntensärkijän pitkät säihkyripset.  

Tuotenosto:

Eylure Irtoripset Eylure Most Wanted Style 2 - #Feedtheneed–25202010


Laadukkaisiin työvälineisiin kannattaa aina panostaa. Real Techniquesin siveltimet ovat ammattilaiskäyttöön suunniteltuja. Kevään häikäisevät uutuudet ovat Brush Crush -siveltimet puuterille, meikkivoiteelle tai poskipunalle. Tämän Limited Edition -kokoelman siveltimissä on kimalletta ja taikaa, inspiraationa yksisarviset, merenneidot ja hologrammit. Häikäise siis sinäkin!

Tuotenosto:

Real Techniques 2 Miracle Mini Eraser Sponges mini meikkisienet–17076502Ecotools-merkin meikkisiveltimet on valmistettu luontoa kunnioittaen. Siveltimet ovat bambusta ja ne sopivat myös vegaanille. Meikkisivellinsetit sisältävät siveltimen ja säilytyskotelon sekä vinkkejä täydellisen meikin luomiseen. Värien juhlasta Ecotools-tarvikkeet nyt –20 %. 

Tuotenosto:

Ecotools Meikkivoidesivellin–938013


Sivun alkuun