PEITÄ TUMMAT SILMÄNALUSET HUOLELLISESTI

Lumenen Blur peitevoide peittää tummat silmänaluset ja kirkastaa ilmeen. Peitevoide on pitkäkestoinen ja pysyy hyvin paikoillaan, kerääntymättä juonteisiin. Voit levittää peitevoiteen myös liikkuvalle luomelle. Käytä levitykseen sivellintä tai sormia. 


MUOTOILE KULMAKARVAT 

Hyvät kulmakarvat ovat vähintään puolet silmämeikistä. Muotoile kulmat geelillä ja täyttele sitten harvemmat kohdat. Laveran Eyebrow Styling Gel harjaa kulmat paikoilleen, samalla hoitaen niitä. Väritön kulmageeli sopii kaikille, mutta on erityisen hyvä jo luonnostaan tummien kulmakarvojen muotoiluun. Laveran kulmageeleistä löytyy myös värillisiä vaihtoehtoja. 

Estee Lauderin Featherlight Brow Enhancer – kulmatussilla voit piirtää tarkkoja viivoja kulmakarvojen sekaan ja siten saat luonnollisen tuuheat kulmakarvat. Kuvassa käytössä on tussin sävy 03 Brunette.  

 

PRIMERI PIDENTÄÄ LUOMIVÄRIN KESTOA 

Taputtele luomille primeria, joka pidentää luomivärin kestoa. Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion on monen ammattilaisenkin suosittelema primeri, jolla luomiväri pysyy jopa raskailla luomilla. Primeri levittyy iholle parhaiten sormin, joten taputtele se aivan ripsityvestä korkealle kulmaluulle asti. 


KULTAA LUOMIIN 

Levitä liikkuvalle luomelle kultainen luomiväri. Väritä huolellisesti ripsityvi ja nosta luomiväri vähän luomivaon yläpuolelle – eli luomiväri näkyy kun katsot suoraa peiliin kulmakarvat rentoina. Tämä luomivärin levitystapa sopii todella hyvin myös raskaille luomille! Levitä kultainen luomiväri myös alaripsien tyveen koko silmän pituudelle. 

Zuii Organic Flora Eyeshadow Palette sävyssä Havannah sisältää kaksi kultaista ja kaksi roosaan taittavaa luomiväriä. Se on täydellinen paletti juhlakauden kimmallukseen! Luomiväreissä on kunnolla pigmenttiä ja runsaasti kiiltoa, ne levittyvät hyvin ja Havannah -paletin sävyt sopivat kenelle tahansa. 

Ecotoolsin Blurring -luomivärisiveltimellä luomivärin taputtelu luomelle sujuu nopeasti.  

 

KIMALLETTA EI OLE KOSKAAN LIIKAA 

Tuo silmämeikkiin lisää kiiltoa ja kimalletta MACin Dazzleshadow Liquid -luomivärillä. Nestemäinen glitter tarttuu kuiviessaan kiinni ihoon eikä liikahdakaan. Valoa taittavat kultahiput tuovat kultaiseen puuteriluomiväriin lisää kiiltoa ja näyttävyyttä. Kuvassa on käytössä kimalleluomivärin sävy Flash and Dash

Taputtele kimalteet paikoilleen luomivärin applikaattorilla ja levitä kimalteet koko luomelle sormin taputellen kun luomiväri on vielä märkää. Lisää glittereitä myös alaripsien tyveen. 


RAJAUS ON JUHLAMEIKISSÄ TÄRKEÄ TEHOKEINO

Rajauksen avulla saat silmät suuremmiksi ja luot intensiivisemmän sekä juhlavamman silmämeikin. Bobbi Brownin Long-Wear Gel Eyeliner on todella pitkäkestoinen rajausväri, joka pysyy niin luomella kuin silmän sisäpuolellakin vesirajassa. 

Rajaa silmät koko matkalta aivan ripsien tyvestä sekä ripsien alta vesirajasta, että alaripsien tyvestä versirajasta. Geelimäinen eyeliner soveltuu tähän parhaiten ja pysyy intensiivisen mustana pitkään. Parhaiten geelimäinen rajaus levittyy Bobbi Brownin Ultra Fine Eye Liner -siveltimellä.  

 

JUHLAVA SILMÄMEIKKI TARVITSEE PALJON RIPSIVÄRIÄ 

Taivuta ripset ja viimeistele juhlava silmämeikki runsaalla määrällä ripsiväriä. Luomien kultainen kimalle ja katseesta intensiivisemmän tekevä rajaus vaatii parikseen paljon ripsiväriä. Maybellinen Snapscara Waterproof Mascara on intensiivisen musta ja pysyy todella hyvin. Se on varma valinta loppuvuoden juhlakauteen.  


AVAINTUOTTEET SILMÄMEIKISSÄ: 


Tuotenosto:

Lumene Blur Peitevoide 8,5ml–44285534