Nyt tarkenee! – Hanki ulkovaatteet edullisesti alehintaan Sokokselta

Talviale on täällä taas! Poimimme tuotteistamme parhaat alelöydöt talviulkoilijaa varten. Inspiroidu alennetuista hinnoista, ja suuntaa ostoksille Sokoksen myymälään tai verkkokauppaan. Ale on voimassa 26.12.2019–26.1.2020 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. 

Myymälästä löydät tuhat ja yksi aletuotetta lisää. Tervetuloa tekemään löytöjä!

 

 

Toppatakit ja tyylikkäät talvikengät saatavilla nyt edukkaaseen hintaan

Nyt on loistava hetki hankkia uusi toppatakki tai talvikengät edullisesti Sokokselta!

Varustaudu pikkupakkaseen ja hanki Resetin muodikas hupullinen kevytuntuvatakki. Takki on saatavilla kauniin vaaleissa väreissä, beigenä ja roosana. Paukkupakkasille sopii puolestaan Aventuran muhkea toppatakki, joka löytyy trendikkäänä keltaisena sekä ajattomana mustana.

Pidä varpaat lämpimänä! Vagabondin mokkanahkaiset saappaat ja nilkkurit sopivat minimalistiseen tyyliin. Gaborin moderneissa nahkaisissa nilkkureissa pysyt pystyssä liukkaammallakin kelillä. Kaipaatko hieman korkoa talvikenkään? Tamariksen nahkasaappaissa on naisellista muotoa ja korkeat korot. 


Tuotenosto:

Tamaris saappaat–39389536

Reset Kyoto kevytuntuvatakki–35622501


Pipot, huivit ja käsineet tarjouksessa


Pipot, huivit ja käsineet ovat nyt ihanaan alehintaan

Onko hanskat aina hukassa ja pipo karkuteillä? Nyt hankit uudet pipot, käsineet ja huivit edullisesti alehintaan Sokokselta. Saatavilla on useita eri vaihtoehtoja aina Lassessorin villahuiveista Hoflerin nahka- ja topparukkasiin. Valinnan varaa löytyy myös pipoista! Sekä Aventuran että Lassessorin pipoja saatavilla useissa kauniissa väreissä ja ihanissa alehinnoissa.

 

Tuotenosto:

Aventura pipo–35947072

Lasessor Trina pipo–37026526

Lasessor Kuura villahuivi–37026538Alessa kerrastoja ja sukkahousuja naisille

Panosta tarkenemiseen ja hanki edullinen aluskerrasto

Kerrospukeutuminen on taitolaji talvella! Pue laadukas aluskerrasto ulkovaatteiden alle, niin tarkenet ulkoilla säässä kuin säässä talvipakkasillakin. Esimerkiksi Actuellen villaa ja silkkiä sisältävät paita ja leggingsit lämmittävät hyvin talviulkoilijaa. Myös Actuellen Thermo leggingsit lämmittävät ja tuntuvat mukavalta päällä, valittavana useita eri värejä.


Tuotenosto:

Actuelle Thermo leggingsit–23900567


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä