Värikäs silmämeikki on nyt trendikäs – tee näyttävät rajaukset GOSH-uutuuksilla

Meikissä keskitytään nyt silmiin. Näyttävä ja värikäs silmämeikki on yksi tulevan kevään meikkitrendeistä. GOSH vastaa trendiin tuomalla valikoimaansa kaksi uutta silmämeikkituotetta: Just Click It! Volume Mascara -ripsivärin ja Matte Eye Liner -silmänrajauskynän. Katso alta vinkit rajauskynien käyttöön ja päästä luovuutesi valloilleen.


Näyttävä meikki Gosh Matte Eye Liner -silmänrajauskynillä

 

Vinkit näyttäviin rajauksiin 

Värikkäiden Matte Eye Liner -silmänrajauskynien avulla voit toteuttaa niin hienostuneen, teräväreunaisen rajauksen kuin näyttävän, dramaattisen smokey eyes -silmämeikin. Kynän voidemainen, runsaspigmenttinen koostumus levittyy vaivattomasti ja tasaisesti iholle ja rajat on helppo häivyttää haluttaessa. Rajauskynän vedenkestävä ja pitkäkestoinen koostumus auttaa silmämeikkiä pysymään siistinä koko päivän. Laajassa sävyvalikoimassa on valittavana jopa 12 eri sävyä.

Värikäs yhden sävyn silmänrajaus

Klassinen rajaus syntyy vetämällä rajausviiva mahdollisimman lähelle ripsien tyveä. Silmän ulkonurkasta viistosti ylöspäin jatkuva, kissamainen rajaus avartaa ja kohottaa katsetta. Voit valita silmiesi väriä vastaavan sävyn, vastavärin korostaaksesi silmiesi väriä tai minkä muun sävyn tahansa, vain mielikuvitus on rajana.

Erottuva kahden sävyn rajaus

Tuo uutta twistiä silmämeikkiin kahdella erivärisellä rajauksella. Yhdistele sävyjä vapaasti. Voit käyttää kahta värisävyä, kuten kahta eri sinistä tai yhtä väriä ja mustaa. Tee ensimmäinen rajaus tummemmalla sävyllä mahdollisimman lähelle ripsirajaa. Lisää rajauksen yläpuolelle toinen rajaus eri sävyllä.

Ombre-rajaus 

Valitse kaksi toisiinsa sulautuvaa sävyä. Aloita tummemmalla sävyllä ja rajaa ensin silmän ulkonurkka. Jatka vaaleammalla sävyllä ja lisää rajausväriä silmän sisäkulmasta ripsirajan keskiosaan asti. Häivytä värit toisiinsa niin, että ne sulautuvat yhteen liukuvärimaisesti. 

Väreillä leikittelevä silmämeikki 

Monikäyttöinen Matte Eye Liner -silmänrajauskynä sopii sekä luomen sisä- että ulkorajaukseen. Voit siis valita yhden sävyn ulkoluomen rajaukseen ja toisen sävyn silmän sisärajaukseen. Kokeile erilaisia yhdistelmiä, kuten sähäkän sinistä ripsirajan rajaukseen ja sisärajaukseen vaalean sinistä sävyä. 

Viimeistele rajausmeikki ripsivärillä ja maksimoi silmämeikin intensiivisyys. Lisää runsaasti ripsiväriä ripsien juurista kohti ripsien kärkiä ulos- ja ylöspäin suuntautuvin vedoin, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Uusi Just Click It! Volume Mascara antaa ripsille tuuheutta ja pituutta samalla, kun sen harjaosa erottelee ripset kauniisti toisistaan. Ripsiväri on kyynelten kestävä, ja sen koostumus on hajusteeton ja vegaaninen.  

Tuotenosto:

GOSH Matte Eye Liner 1,2g 011 Alligator silmänrajauskynä–48573787

GOSH Just Click It! Volume Mascara 10ml ripsiväri–48716008


Gosh Just Click It! Volume Mascara sopii herkille silmille


Silmämeikki, joka sopii myös herkille silmille 

Monelle GOSHin meikkituotteelle on myönnetty allergiasertifikaatti, kuten uusille Matte Eye Liner -rajauskynille ja Just Click It! Volume Mascara -ripsivärille. Allergiasertifikaatin saamiseksi jokaisen tuotteen sisältämän raaka-aineen täytyy läpäistä tarkat testit ja osoittaa, että tuotteen mahdollisuus aiheuttaa allergiaa on erittäin alhainen. Allergiasertifikaatin saaneet tuotteet sopivat näin myös herkille silmille ja herkälle iholle. Lisäksi suurin osa valikoiman tuotteista on hajusteettomia ja vegaanisia.

Osta GOSH-silmämeikkejä >

Katso kaikki GOSH-tuotteet >