Nauti auringosta turvallisesti

Aurinkosuojaa tulisi käyttää säännöllisesti ja runsaasti annosteltuna, jotta se suojaisi ihoa tehokkaasti. Aurinkosuojan kriteerit ovat siis melko yksinkertaiset: tuotteen pitää olla helppokäyttöinen ja nopeasti levittyvä eikä siitä saa jäädä iholle epämukavaa tunnetta.

Myös aurinkosuojien ympäristövaikutuksista ollaan hyvin tietoisia, joten kunniamaininta menee tuotteille, jotka ottavat ihomme lisäksi huomioon myös ympäristömme.

Tältä kattavalta listalta löydät varmasti oman kesäsuosikkisi.  

 

Biotherm Waterlover Sun Milk SPF30

Aurinkovoiteessa on todella ohut koostumus, joka sulautuu heti ihoon ja levitys on nopeaa. Lopputulos iholla on kauniin kuulas, mutta voide ei tunnu iholla miltään. Parhaimmillaan voide on vartalon iholla. 

Suojakerroin 30 antaa iholle keskikorkean suojan ja voide suojaa ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Voide on vedenkestävää, joten pullo on ihanteellinen rannalle tai uima-altaalle. 

Voide on saanut Joutsenmerkin eli tuote on turvallinen ympäristölle. Myös pullo on tehty kokonaisuudessaan kierrätetystä muovista. 

Tuoksu on melko voimakas, joten voidetta ei kannata levittää kasvoille vaikka pullossa niin ohjeistetaankin. 

 

Lancaster Sun Beauty Sun Protective Water 

Aurinkosuojasuihkeen koostumus on todella ohut ja suihkaisun jälkeen levitys iholle onnistuu hetkessä. Suihke annostelee tuotetta sopivasti kerralla. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. 

Iholle ei jää lainkaan rasvaista tunnetta, joten suojasuihke sopii todella hyvin niille, jotka eivät voi sietää rasvan tuntua iholla. 

Suojakerroin 30 antaa iholle keskikorkean suojan ja suihke suojaa ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä.  

Suojasuihkeessa on ihana klassisen aurinkovoiteen tuoksu, joka vie heti muistoissa rantalomalle Välimerelle. 

 

Algamaris Aurinkosuojaspray SPF30 

Luonnonkosmetiikan aurinkosuojasuihke, jonka nestemäinen koostumus imeytyy nopeasti. Suihke ei jätä valkoista pintaa iholle ja lopputulos on kauniin mattainen. Tuote ei tunnu iholla levityksen jälkeen lainkaan. 

Luonnonkosmetiikan suihkeen suojaus tulee täysin luonnollisista mineraalioksideista, jotka suojaavat ihoa heijastamalla siltä pois auringon haitalliset UV-säteet. Suihke suojaa ihoa niin UVA- kuin UVB-säteiltä. Suojakerroin on 30. 

Suihkeen koostumus on vedenkestävä, joten se säilyttää suojaustehonsa hyvin myös uidessa. Tuote on sertifioitu luonnonkosmetiikan tuote, joten se on varmasti täysin turvallinen ympäristölle ja vesistöille. 

Suojasuihke tuoksuu aivan super ihanalta – kookokselta ja sheavoilta, mutta ehkä vähän myös kirsikoilta. 

 

Nivea Sun Protect & Dry Touch 

Tämä voide on aurinkovoiteiden edullinen helmi! Nivea on monelle tuttu laadukkaista aurinkosuojatuotteistaan, mutta tämän kevään uutuudessa on biohajoava koostumus, joten se on myös ympäristölle ystävällinen. 

Tuotteen koostumus on ikäänkuin voide ja geeli yhdessä – suoja levittyy todella helposti ja imeytyy nopeasti. Tuubi on erittäin riittoisa. 

Suojaa ihoa kertoimella 30 sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. 

Voide tuntuu samalla hyvin kosteuttavan ihoa, joka on ihana ominaisuus sillä aurinko kuivattaa ihoa. Tuoksu on sama tuttu ja nostalginen kuin muissakin Nivean aurinkorasvoissa. 

 

Shiseido Essential Energy Day Emulsion SPF20

Essential Energy Day Emulsion on tehokas anti-age -voide, joka aurinkosuojan lisäksi tehokkaasti hoitaa ihoa. Kosteuttava päivävoide ehkäisee juonteita ja tekee ihosta heleämmän.  

Todella ohut koostumus levittyy nopeasti ja iholle jää luonnollisen heleä lopputulos. Voide tuntuu virkistävältä kasvoilla. Sopii erinomaisesti meikin alle, myös rasvoittuvalla iholla. 

Suojakerroin 20 antaa iholle hyvän perussuojan sekä UVA- että UVB-säteiltä. 

Voiteessa on mieto ja miellyttävä tuoksu. 

 

Clinique Mineral Sunscreen Fluid SPF30 

Voide levittyy todella helposti iholle maitomaisen koostumuksensa ansiosta. Sopii hyvin myös meikin alle, sillä lopputulos on luonnollisen mattainen. Öljytön koostumus sopii kaikille ihotyypeille. 

Suojakerroin 30 suojaa ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Täysin mineraalipohjainen aurinkosuoja, joka ei jätä valkoista kalvoa ihon pinnalle. 

Sopii hyvin myös herkälle iholle ja helposti aurinkovoiteista tukkeutuvalle iholle ohuen koostumuksensa vuoksi. Voide on myös tuoksuton. 

 

Algamaris Sävyttävä aurinkosuoja kasvoille SPF30 

Sävyttävää aurinkosuojavoidetta voi käyttää sellaisenaan meikkipohjana tai levittää oman meikkivoiteen alle. Levitys onnistuu parhaiten sormin. Ohut koostumus sulautuu ihoon eikä tuki ihoa. 

Voide on saatavana kahdessa sävyssä – ivory sopii vaalealle iholle ja beige keskivaalealle. Luonnollinen heleä lopputulos, voide sopii kaikille ihotyypeille. 

Suojakerroin 30 antaa iholle keskikorkean suojan ja suojaa ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä. Vedenkestävä koostumus säilyttää tehonsa hyvin myös rantapäivinä.

Voide on luonnonkosmetiikkaa, joten sen teho perustuu fysikaaliseen suojaan. Algamariksen voiteet ovat myös ympäristölle ja vesistöille täysin turvallisia. 

Voiteessa on mieto kesäisen vaniljainen tuoksu. 

 

Teksti ja kuvat Eevis Liedes


Lue aurinkovoiteiden ABC >

Osta aurinkovoiteita >

 

Tuotenosto:

Biotherm Waterlover Sun Milk SPF30 aurinkovoide vartalolle ja kasvoille 200 ml–22604061 

Tuotenosto:

Lancaster Sun Beauty Protective Water -aurinkosuihke SPF 30 150 ml–43305513


 

 

Tuotenosto:

Alga Maris Aurinkovoidespray SK30 100ml–35844017


 

 

Tuotenosto:

NIVEA SUN 175ml Protect & Dry Touch Cream-gel SK30 -aurinkosuojavoide–43178524


 

 

Tuotenosto:

Shiseido Essential Energy Day Emulsion SPF20 -emulsio 75 ml–37824039


 

 

Tuotenosto:

Clinique Face Shakewell Spf 30 aurinkovoide kasvoille 30 ml–14495506


 

 

Tuotenosto:

Alga Maris sävyttävä aurinkovoide kasvoille SK30 Beige 50 ml–35844018


 

Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.