Naisten kevään 2020 farkku- ja housumuoti

Kevään trendikkäimmissä farkuissa ja housuissa on korkeavyötärö ja leveät lahkeet. Hanki muodikkaat housut edullisesti Sokoksesta: kaikki normaalihintaiset naisten ja miesten housut ja farkut S-Etukortilla –20 %. Voimassa 27.1.–9.2.

Inspiroidu kevään farkku- ja housumuodista!


Naisten kevään farkkumuotia Levikseltä ja Lee Cooperilta


Kaunis siluetti korkeavyötäröisillä farkuilla

Trendifarkut yltävät nyt vyötärön kapeimmalle kohdalle, piilottavat tehokkaasti mahdolliset vatsamakkarat ja jenkkakahvat ja luovat kauniin siluetin. Kokeile korkeavyötäröisten farkkujen kanssa lyhyt helmaista paitaa tai neuletta. Sujauta vielä paidan helmaa edestä hieman housuihin, jolloin korostat kaunista vyötäröä.

Todella tiukkalahkeisten pillifarkkujen tilalle ovat tulleet suoremmat mallit. Esimerkiksi Leviksen nuorekkaissa High Rise Straight -farkuissa on trendikäs korkeavyötärö ja suora ja kapealinjainen lahje.

Kevään trendikkäimmät farkut ovat väriltään perinteikkään siniset. Siniset farkut on helppo yhdistää moniin erilaisiin yläosiin, vain mielikuvitus on rajana! 

Osta Levi’stä > 

Osta Lee Coopperia > 


Naisten kevään housumuotia Espritiltä ja Vero Modalta

Leveät trendilahkeet paljastavat nilkat

Leveät lahkeet ovat täällä taas! Kevään trendikkäimmistä housuista löytyykin paitsi leveät myös lyhyet nilkat paljastavat cropped-lahkeet. 

Jos et tarkene vielä esitellä paljaita nilkkoja, pue housujen kanssa näyttävät nilkkurit tai saappaat. Leveät lahkeet takaavat sen, että kengät mahtuvat kauniisti puntin sisään. Kevään edetessä paljasta nilkat ja pue housujen kanssa tennarit tai avokkaat.

Kokeile sinisten farkkujen lisäksi myös muita trendikkään värisiä kevät housuja, kuten valkoisia tai ruskeita housuja. Ruskeat housut näyttävät kauniille luonnonvalkoisen, beigen, punertavien tai keltaisten vaatteiden ja asusteiden parina. 

Valkoisiin housuihin on puolestaan helppo yhdistää niin voimakkaita värejä kuin hempeän puuteriasiakin sävyjä. Kokeile myös raikasta koko valkoista asua tai merimieshenkistä sinivalkoista lookkia.

Osta naisten farkkuja ja housuja > 


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä